İnternet & Teknoloji Telegramda son görülme gördüğünü gizleme var mı acaba ilk defa kullanacağımda? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Telegramda son görülme gördüğünü gizleme var mı acaba ilk defa kullanacağımda? Cevapla Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kanalize Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Var var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl nerden oluyor anlatır mısın Yorumla Kanalize +1 yıl Önce telegram ın ofisine gidiyorsun.Orada böyle senin gibi bilgisizlerle ilgilenen müşteri temsilcisi varGizlilik konusunda o yardımcı olacaktır Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar terbiyesizsin ilk defa indirdiğim bir uygulama bilmemem kadar normal bir şey var mı... sizin gibileri de adam yerine koyup soranda. hata Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Var tabiki 0 1 Yorumla Naisseme +1 yıl Çok basit Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var evet 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl nereden yapacağım anlatır mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kullanıcı adın ne telegramdan yazıyım ya da ekran kaydı alarak gösteririm Yorumla Soran +1 yıl Kullanıcı adımı burada paylaşmak istemiyorum.. bu olmadan anlatamaz misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden cikiyim oradan yaz yani buradan biraz teferruatli çünkü anlatmak Yorumla Soran +1 yıl Tm çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Var var
Nasıl nerden oluyor anlatır mısın
Önce telegram ın ofisine gidiyorsun.
Orada böyle senin gibi bilgisizlerle ilgilenen müşteri temsilcisi var
Gizlilik konusunda o yardımcı olacaktır
Ne kadar terbiyesizsin ilk defa indirdiğim bir uygulama bilmemem kadar normal bir şey var mı... sizin gibileri de adam yerine koyup soranda. hata
Var tabiki
Çok basit
Var evet
Nasıl nereden yapacağım anlatır mısın
Kullanıcı adın ne telegramdan yazıyım ya da ekran kaydı alarak gösteririm
Kullanıcı adımı burada paylaşmak istemiyorum.. bu olmadan anlatamaz misin
Gizliden cikiyim oradan yaz yani buradan biraz teferruatli çünkü anlatmak
Tm çık
Çıktım