Ve surekli telegrami acik tuttugun halde o kisiyi bir turlu cevrimici goremiyorsak? Ne yapmalı? Nasil cevrimici gorulur?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
son görülmesi kapalı oluyorsa göremezsin. açık tuttuğu halde çevrimiçi gözükür onu yakalayabilmen lazım tabi
Hic denk gelemedik telegram surekli acik bunun cevrimici kapali hile falan yok mu
Cevrimici gorme vs ve o bende kisilerde ekli peki ben onun kisilerinde ekli miyim bunu nasil anlayabiliriz
onu da anlayamazsın maalesef. öyle bir saçma ki telegram
hilesi falan olmaz onun kesinlikle. sana böyle bir şey teklif de ederlerse geri çevir alıverirler bilgierini
Kabul etmeyiz tabi de bu kisi ne zaman cevrimici bir turlu goremeyecek miyiz surekli gizli
dediğim gibi yakalayabilirsen görürsün. çünkü ç. içi olduğu zaman zaten yazar isminin altında.
Kotu, Surekli girdigi belli de bana denk gelemedi
Peki kişiler kismi karsilikli midir ornegin bende ekli onda da ekli olabilir mi
Bu telegram da cok sacma
saçma maalesef. hayır sende ekli olan onda ekli olamaz ya da ekliyse bile sen yine de onu göremezsin telefon rehberi gibi düşün. bu yüzden işin biraz zor gibi gözüküyor.
Sanirim sen de aktif kullaniyorsun. Peki bir erkek telegrami neden kullanir? Sohbet ettigi vs yok ise. Nasil gruplarda takilir gundem vs soyler misin onerir misin ( erkek olarak )
Baya zor evet
yani ben genelde yurtdışıyla alakalı sayfalara bakıyorum onlara aboneyim. ama bazı kişilerle de konuştuğum oluyordu o zaman sohbeti arşivliyordum.
Sohbeti niye arsivliyorsun 😄
Telegramdaki o gruplari onerir misin belki o da oralarda takiliyordur
arşivlemek iyidir :)
yazınca çıkacağını zannetmiyorum ya ama dur ss atiyim ben sana
https://www.hizliresim.com/nwv89sa
inşallah yapabilmişimdir
Sadece bunlar mı iyiymiş🙂
Konuyla alakalı değil ama😄
Burcun yengeç dimi
Demek ki cogu erkek bunlari takip ediyor
yok hayır teraziyim ben :)
bunları takip eden belli bir kesim ya. ben özel durumumdan dolayı takip etmeye başlamıştım ama şu sıralar kullanmıyorum pek fazla. telegramda ne ararsan var ucu çok geniş bir uygulama
Biri icin telegramdayiz ondan da pek ilgi vs yok en iyisi silmek (burayi da telegrami da)🙂
Peki seni telegramda sadece bunlar mı tutuyor ozel birileri de var mi ( arşivde ) 😄
evet yok diyemem vardı bir zamanlar. yani çok da dolu uygulamalar değil açıkçası vaktin başka türlü geçeceğini bilsem inan ki ben de silerim :) dediğim gibi bu aralar gündemim değişik çok fazla arşivle de ilgilenemiyorum:)
😄 Cevapların için tesekkurler. Ksda dogru durust cevap verenler de varmış eig seçmek gerek 🙂
ben teşekkür ederim ne demek :) estağfurullah dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalıştım. ters bir şey söylediysem affola
Tabiki de soylemedin😄
KS kapatmadan dogru durust cevap verenleri de gorduk bu da iyi bir sey
yok yaa burada yardım istemişsin yardım etmeye çalıştık işte :) ben de sevmiyorum öyle saçma canım cevap vereni
Kimse sevmez de burada cok bom bos gereksiz tipler var
Canım'ı KS duzenledi galiba 🤣
aa evet düzenlemiş sağolsun senin ahlakın bozulmasın diye :) s*lk cevap vereni olacak o :)
🤣Son soru sorayim da daha fazla tutmayayim
Sana burada dogru durust birileri denk geldi mi sohbeti uzun olan vs
tum sacma tipler trol fakeler burada toplanmis gibi de
estağfurullah. yani dek gelen oldu 1 kişiyle konuştum ama şu an nerelerde ne yapıyor bilmiyorum :) bir süre muhabbet etmiştik ama o fake değildi
Fazla da emin olmamak gerek burada sahte fotograflar ile dolasanlar cok, troller, kisiliksizler, birden fazla profille gelenler, rahatsiz edenler vs her turlusu var😄 KS kapatinca bunlardan kurtulacaz 🙂
yok ben onla instagramdan falan da konuştum aradım o şekilde de konuştum. iyi bir şekilde bayan sesi çıkaramıyosa bayandı yanı :) ya o artık olacak maalesef burada insanların birçoğu bastırılmış duygularını ortaya çıkarıyor. neden kapatacaksın ki bu arada soramadım bir türlü
Kadın sesine de cozum var, bir cok erkek kadın takliti falan yapıyor
😄 Instaya gectiyseniz onu tekrar bulabilirsin onu bilmiyorum nerede nasil demistin 😄
KS kapatmak isteme sebebi bu saydiklarim ve o kisi de burayi sildi dedigim gibi telegramda da ne zaman cevrimiciymis vs gorulmuyor. Bizi burada ve telegramda tutacak sebepler yok. Bizi burada tutacak birileri olsaydi gitmezdik de o baska
KS da pek kullanmiyorum zaten 😄
Peki seni burada tutacak sebepler var mi ve hic silmeyi dusunmedin mi
yok yok fake değildi durduk yere şüpheye düşürme beni :) o yokken buralar harabe ne işim var benim burada diyip siliyorsun demek :) peki bize de sana güle güle demek düşer o vakit
yok silmeyi düşünmedim hiç. çok sık da kullanmam işin açığı arada gelir kafamı dağıtırım 1 2 soruya cevap verip çıkıyorum. çok da bir beklentim yok yani
Fake de olabilir cok da takmamak gerek bitmis zaten🤣
Bir daha onun gibiler denk gelmesin diye siliyoruz kendisi iyi gibi gorunen kotu karakter cunku🤣
Gule gule de dediler🤣insan gitme beya der
Neyse tutmayalim soru soralim dedikce canını sıkmayalım 🤣
yok yok soru sormak istersen sor problem yok :) kapatacağım kelimesini birkaç defa tekrarlayınca gitme vaktinin geldiğini düşündüm o yüzden böyle yazdım. kalacaksan bir kahve alıp oturacağım
Kal diyen varsa belki kalabiliriz de işte kimse demedigine gore sonuc belli🤣
kalacaksan bir kahve alıp oturacağımı söyledim :) e hadi kal diye kendimizi fark ettirmek için hoplayıp zıplamış da olalım :)
🤣🤣🤣
bu gidiyorum demek miydi :)
çözemedim :)
Biraz daha buradayim demekti😄
Evet deseydim Hoscakal diyecegini biliyorum🤣
Cok iyi sohbetti 🤣🤣🤣
tam ısıtıcının düğmesini kapatıyordum ki sen yazdın :) kahvemiz kalmamış salep alır mıydık :)
Tabiki, salep iyidir🤣🤣🤣
Tesekkurler 😄
rahatsız etmek gibi bir huyum yoktur benim :) soğuk havanın son günlerini saleple değerlendirelim
Degendirelim o zaman 😄😄😄
Değerlendirelim
e tamam salepimizi de koyduk. yok mu başka seni burada tutacak nedenler?
Var işte salep var🤣 bundan iyi bizi burada ne tutabilir
Hic tabi🤣
aa evet unutmuşum :) şimdi bir terasta şalımız üzerimizde sokak ışıklarına bakarken ah ne güzel olurdu salep içip muhabbet etmek :)
Bunu demeyecektin bak, cok guzel soyledin🤣
naçizane fikrim efendim :) çok severim ben öyle ne biliyim insan rahatlıyor bir anlığına dünyayı unutuveriyor
Oyledir 😄
peki. seni zorla tutmuyorum demi :) eğer tehlike altındaysan söyle :)
Sen tutmuyorsun da sanirim ben seni tutuyorum😄
yok yok dediğim gibi sen beni zorla tutmuyorsun :) bu kanıya nereden vardın peki
Sadece sordum😄
peki bayan "2 kelime".. kıvrak zekalı biri olduğunu sezinledim :)
Neden peki
sadece sordum :) değil tabiki de ama içimden öyle hissettim :) senin burcun ne peki?
Balık😄
duygusal burç mu derler ona :) hiç burcunun özelliğini hissettiğin oldu mu?
Duygusallar evet😄
Peki terazi nasıl bi burc ozelliklerini taşır mısın
Burclarla aran iyi midir
yani genel hatlarıyla bilirim ama derinden bilmem tabii :) ama kime ilgilenen kime söylesem bana "kararsız" diyorlar :)
Duygularin cabuk degisir mi😄
Bilirsen eger, Balıkla en uyumlu burc hangisidir🤣
davranışlarımda stabil olurum ama içimde tabi biraz denge şaşması yaşıyorum :) balıkla uyumlu burca gelecek olursak terazi olmadığı kesin gibi duruyor :) akreptir genelde akrep herkesle uyumlu
Terazi neden degil peki🤣
Balik de Yay de yengec de akrepler iyi insan midir🤣
Kesin Akreple terazi uyumu cok iyi dersin
yani genelde iyi anlaşırlar diye biliyorum :) biri duygusal diğeri dengesiz nasıl olacak böyle:) akreplerin hepsi iyi insan değil tabiki de ama ne bileyim aklıma bi an öyle geldi :) sen ilgili gibisin sanki
Sende oyle bi dedin ki sanki teraziyle uyumlu olmak isteyen vardi🤣
yani banko iyi oluyor akrepler ne biliyim :) kesin derdim terazi neyle uyumlu? cevap: akreple
yay ne ile uyumlu? cevap: akreple )
Bilmem ilgili gibi diyelim 🤣 terazi burcunu soracak olursan pek bilmem daha cok kendi burcum ile ilgiliyim 😄
nedir mesela bir balığı sana sorsak nasıl tarif edersin :)
Senin akrep burcundan unutamadigin biri mi var 🤣 veya bu burctan birine duygularin var gibi
Terazi dengesiz derken ne gibi
yok akreple bir alıp veremediğim olmadı bugüne kadar kendilerini severim onlar da beni sever herhalde :) terazi dengesiz derken karar mekanizması mesela bende çok uzun sürüyor detayların içinde kaybolabiliyorum. bu da karşı tarafa kararsız olarak yansıyor
Baliklar iyi insanlardir da, baliklara denk gelenler iyi degildir derim🤣 insanin bu baliklara Hic mi dogru biri denk gelmez be, diyesi geliyor.
Iyiler, sadıklar, durustler. Tabi bunlar tum baliklar icin gecerli degil. Nadir😄
Peki terazi erkegi nasildir?
Bak Google ne diyor 🤣🤣🤣
Terazi erkeğin duygulu ve dengeli olması balık kadını ile çok bağdaşır. İki burcunda hayata bakış açılarının benzer olması mutlu bir birliktelik yaşamalarını sağlayabilir. İlişkinin oturması ve tam olarak rayına girmesi sürecinde genelde sorunlar terazi erkeği kaynaklı olur. Sorunlardan ziyade bir tek sorun yaşatır.
Terazi Duygulu mudur
çabuk moralleri bozulurlar, zaten o yüzden pek sevmem terazileri :) etrafında çok fazla hırgür istemeyen kendi halinde adamlardır :) bu dediklerim hakkında tabi bütün terazilere kefil değilim. neyi sevmez balıklar?
Baliklar neleri sevmez, say say bitmez 😄
Sahte insanlari, davranislari. Seviyor gibi yapanlari,
Durust davranmayanlari, sadik olmayanlari, itici, egolu, Kendini bir sey sananlari, Karaktersizleri, Erkeğin Trip atanını sevmezler 🤣
Corap degistirir gibi sevgili degistirenleri, tek bir kisiyi sonuna kadar sevemeyenleri sevmezler,
dahasi da var.
Peki teraziler neleri sevmez?
Galiba ben de bir balığım ama erkeğin trip atanı kelimesini çıkarırsak :) biz teraziler de toksiklikten uzak durmak, sakin bir hayat sürmek, değer vermek ve değer görmek isteriz. Ha bir de tasavvufa da azıcık meraklıyız :)
Evet galiba baliksin😄
Ama baliklara pek deger vermezler🤣
Herkes deger vermeyeni, sevmeyeni tercih eder🤣
Kadının trip atanini sevmezsin diye degistirirsin sorun degil😄
O insanlığın fıtratı artık :) çok değer veren insana nedense böcek gözüyle bakılır az değer veren insan maalesef kendini iyi ifade ediyor rolüne bürünür :)
Değil mi ama:) trip atan insan sevilmez bence ne o öyle durduk yere konusmamalar falan :)
Dogrudur erkegin trip atani da hic cekilmez🤣
Hak etmeyenlere deger vermemek gerek.
Duygusallık var gibi peki terazi erkeği kıskanç mı, sinirli mi, kufurlu konusur mu, sadık mı 😄
Biraz kıskanç olduğumuz doğrudur. Duygusallık var tabi evet pek kıyamayız. Küfürlü konuşmaz. Karşısında dinlemeyen olursa biraz sınırı artabilir :) peki bu slru balıklar için nasıldır?
Sadık mı sorusunu teraziler cevaplamamışlar,
Balıklar sadıktır, duygusal zaten dedik, Kufurlu konusmaz, sinirlendirenler var tabi,
tum baliklari bilemeyiz de bazilari boyle 🤣
Terazi ve balik sohbeti kotu degilmis 🤣
Ah bu teraziler yordu yeminle :) sadakat konusunda terazilere güvenilebilir :) balığın küfürlü konuşanı akrep oluyor herhalde :)
Evet gerçekten kötü değilmiş açıkçası bu kadar beklemiyordum bunu itiraf etmem gerek :)
Peki bundan sonra terazileri sormayiz
Sen takmissin bu akreplere🤣 iyi insan degiller
Sohbeti begenmen iyi
Her taşın altından çıkıyor akrepler 🤣 bence de pek sevilesi gelmediler bana da. Salep içilen bir sohbet nasıl kötü olabilir sorarım size:)
Dogru salep de vardı dimi🤣
Kesinlikle salep de vardı:) peki balık hanımefendi ben biraz uyusam olur mu? Sabah 7 de kalkmam gerek :)
Ben de bunu soyleyecektim size Terazi bey. Iyi geceler zamani geldi de geciyor. Gorusmek uzere.😄
Deme zamani
Bence gelmedi de şartlar malum:) size iyi geceler efenim tekrar konuşabilmek ümidiyle :)
Balık hanımefendi :) umarım bugün üşengecliginiz tutar KS yi kapatamazsınız da biraz konuşuruz :)
Unutmamışsın beni 🙂
Tekrar konusabilmeyi ümit eden biri konisacağı kişiyi neden unutsun ki :)
Doğrudur 🙂
Sen de unutmamış olacaksın ki teşrif edip geldin :) ne de güzel ettin :)
Unutmamak gerek dimi 😄
kesinlikle :)
Ve unutulduk 🤣🤣🤣
Unutulmadık aslında :)
Unutulmadığımızı nerden bilebiliriz 😄
Güzel soru :) bildirim gelmese dahi şöyle soruya bir bakıp acaba yazmış mı diye kontrol etmemden olabilir mi?
Her gun kontrol ediyordum (bildirim gelmese de) unutmadım diyorsun😄
Peki sen bu soylediklerine inandın mı
Biraz zor inanmak değil mi. Hadi len ordan diyeceksin :) ama inanmasam yapmazdım. Ama Artık en son KS yi kapattığını düşünmeye başladım
Biraz değil de baya zor, neden diyeceksin
Unutmasan bir şeyler paylaşırdın, soru sorardın vs 🤣
Demek ki çoktan unutulmuşuz, sorun değil🤣
Yook bu onunla alakalı değil. Ne iyi ettin de geldin diyen biri neden seni unutsun :) tek kelime cevap verince rahatsız ettigimi de düşündüm ayrıca. Ama unutmadım buna inancım tam :)
Keske dedigin gibi olsaydı🤣
Hangi dediğim gibi olsaydı :)
Unutmadım vs dedin ya
He sen gerçeği çarpıttığımı düşünüyorsun:) emin ol unutmadım dediğim gibi sadece rahatsız ettiğimi düşündüm yazmama sebebim oydu. Hatta senin beni unuttuğunu düşündüm :)
Soylediklerimde ciddiydim diyorsun peki 🤣
Unutmuş muyuz 🤣
Hem ciddiyim hem de bayağı arkasındayım :) unutmamışsın. Bu da beni onore etti efendim. Zihninizin bir yerinde yer etmek beni bir hayli memnun etti :)
Maalesef sizin zihninize boyle girememişiz efendim😄
Hayır kabul etmek istemiyorum :) tabiki benim zihnimdesiniz efenim fakat nezdinizde serseri biri olmayalım istedik :)
Fazla takmayınca serseri olmazsınız🤣
Serseriliği bilahare konuşmak gerek :) ama tekrar ifade edeyim yazmanı hiç beklemiyordum :) ama bunun unutup unutmamayla bir alakası yok
Kotu mu ettim😄 bir daha gorus paylasmayacaktin zaten
Yo gayet de iyi ettin :) ben sürekli buralarda olurum o vakit :)
Zaten surekli burada degil miydin🤣
Biraz daha fazla buralarda olurum :)
Efendim uyanmışsınızdır inşallah :)
Siz buraların yolunu bilir miydiniz efendim
Önceleri şöyle bir yoldan bakardık. Artık sokağın içine giriyoruz efendim :)
O sokaklar artık değerli mi geliyor peki Kimin için bu sokaklardasınız efendim
Sokaklar bir yoldan, birkaç binadan ibarettir, o sokakları değerli kılan oraya gelme amacıdır. Bir balık hanımefendiye kendimizi unutturmama çabasındayız efendim :)
Geçtiğimiz sokaklar bomboş kalmış:)
O sokakta birileri bizi mi bekliyormuş😄
Beklediğinden habersiz miydiniz :)
Evet 😄
Sizi haberdar olmaya davet ediyorum :) günaydın bu arada
😄😄😄.
peki o zaman size de bir tane :D efendim
Konu kapandı mı efendim😄
Gülücüğe karşı diyecek bir kelime Bulamadığımdan mütevellit bunu dedim efendim :)
Bitirmeyelim efendim😄
Ben de aynı temennideyim efendim şu anda bütün hücrelerimi zorluyorum :) trende ters gidince benim beyin yayık ayrana döndü de :)
Trende ters gitmek olmaz başınız doner efendim duz gitmek iyidir🤣sizi bu yola tekrar çïkmaya davet ediyorum🤣
Seve seve efenim seve seve 😂 düz gitmeyi hayat felsefesi olarak benimseyeceğim 😂
O zaman ne mutlu bize🤣
Bir felsefe edinmiş olduk efenim :) hızlı trende de hiç düz oturamam hâlbuki 😂
Katlanmak zorundasınız efendim 🤣🤣🤣
Efendim rica ederim oradan bakınca hayatım origamiye mı benziyor 😂 trende düz bindiğim zaman birtrk ben seviniyorum herhalde :)
Sinirlenmeyiniz efendim🤣
Bir bardak su rica edebilir miyim 😅
Buyurun 😄
☕ de ister misiniz 🤣
Çook iyi olur 😅 orta şekerli olsun lütfen yanına da şu ülker napolitenlerden var ya onu çok seviyom :)
Biz de tuzlu kahve istersiniz diye duşunmuştuk🤣
Daha once içmiş mıydınız🤣
Öyle bir deneyimim olmadı efendim :) yalnız tadının güzel olduğunu söylerler 😅
Olmadı diyorsunuz😄
Tadı guzeldir içinde tuzdan çok sevgi varsa🤣
Zaten tuzuna ragmen içmeye katlanılması sevgiden dolayı değil midir? Fakat Arap sabunlu kahve içenler var onlar biraz farklı sanki 😅
Sevgiden dolayı tabi🤣 bu da iyiymiş, işte içine her şeyden katıyorlar, karşındaki de severse buna dayanmak zorunda🤣
Yalnız bir hanımefendi bu yöntemle dünyadaki beyefendi sayısını 1 eksiltmistir :) midesi çok da sevmemiş sanki :)
Galiba uygulamada problem var beni atıyor sürekli. Chromedan yazıyorum tşkler :)
Bize denk gelen beyefendiye de boyle eksiltmeyiz🤣
Bende sorun yok😄
Aman sevgi fazla olsun da Arap sabunu olmasa da olur :) nası yok yahu bende var atıp atıp duruyor beni :)
Size Arap sabunu içiren şanslı olacak deseniz ya🤣
Dediğim gibi bende gayet iyi çalışıyor
Tabi tabi çok şanslı olacak benden kurtulacak bundan daha güzel şey mi var 😅😅 evet sevmediğim 2 şey ortaya çıktı 1 akrep burcu 2 Arap sabunu :)
Burc da vardı dimi🤣
Onu hele hiç deme :)
Bu arada yarın ne yemek yapsam diye düşünüyorum efenim sizlerin naçizane önerilerinize de açığım 😅
Burc travması var gibi😄
Neyi sevip sevmediğinizi bilmiyoruz ki efendim😄
Deneme yanılmayla bu sorunun cevabı oluşabilir efendim :) mesela siz ne olsun istersiniz? ( Kebap kuşbaşı beyti portakallı ördek bunları kabul etmiyorum daha yapılabilir yemek olursa sevinirim :) )
Tabi efendim, de sevmediğiniz şeyleri aynı bu şekilde soyleseydiniz daha iyi olabilirdi😄
Tavuklu pilav veya tavuklu patatese ne dersiniz?😄
Patlıcan, yaprak sarması, zeytin peynir kabak gibi besinler benden uzak dursunlar :) tavuklu patates kulağa hoş geliyor :) baharat atmak istesek ne atabiliriz ,?
Çoğu sarmayı sever siz neden sevmezsiniz😄
Karabiber
Lahana sarması seviyorum. ben efendim :) karabiberi deneyeceğiz artık biraz hapşuracağız ama olsun 😂
Peki efendim kolay gelsin size🤣🤣🤣
Bu uğurda yalnız hissettim bir an :) yaprak sarması bana küçükken maruz kaldığım altın günlerini hatırlatıyor. Hani şu mezdekeli olandan 😂
Neden😄
Buyuk travma desene🤣🤣🤣
Ona maruz kalanlar unutmayacağı türden anılarla karşılaşırlar. Otobüste yer verdiğin teyzeleri sen bı de orada gör anam anam 😂😂
🤣🤣🤣
Bakıyorum da burada surekli aktifsiniz efendim 🤣
Mümkün mertebe sizinle hasbihal içindeyim efendim :)
Teşekkürler efendim🤣
Rica ederim efendim ne demek :) sizin de muhtmelen en fazla vakit geçirdiğiniz gün bugün olabilir galiba 😂
Cevap verdiniz mi diye bakıyorum pek girmem🤣
O zaman sıklıkla cevap vermek gerekir efendim :)
Bilmem size sormak gerek 🤣
Surekli benimle mi uğraşacaksınız, işleriniz vardır mesgulsunuzdur 🤣
sabahleyin işlerim oluyor tabii olarak efenim :) ama günün bu saatlerinde boşum. ayrıca aşk olsun siz bir uğraş değilsiniz :)
Degerli miyiz dersiniz efendim
kesinlikle değerlisiniz efendim :)
Efenim geçtiğim bir sokak vardı Bir zamanlar cıvıl cıvıl rengarenk idi. Her gün geçerdim geçerken de bir ümidim vardı acaba balık hanımefendiyle hasbihal edebilir miyim diye. Fakat bir gün geldim her şey anlamsız bir şekilde rengini yitirmiş siyah-beyaz. Sonra sokağın başındaki daireye baktım ki...
Bomboş, saksıdaki çiçekler kurumuş, pencereleri gazete kağıtlı bir daire. Evde yapılan son yemeğin kokusu, tezgahta duran bir yanı küflü ekmek parçası ve çarpıp çıkılan Bir kapı ile balık hanımefendi bizi başbaşa bırakmış...
Uzun zaman sonra geldik, sokaklar boş, evler sessiz, o hep bekleyecek olan, surekli gelen o terazi erkeği de çekip gitmiş. Çabuk bıkmış, çoktan unutmuş. Şimdi o başka sokaklarda başkasını bekliyor. O zaman buradan gitmek gerek.
Yaklaşık 1 ay olmuş... Nerelerde ne yapar bilmem bir balık hanımefendi vardı. Sokağa geri mi döndü yoksa unuttuğunu mu almaya geldi.
Unutulduğunu fark etti, belki terazi beyefendi ile tekrar karşılaşır dedi belki bekler dedi fakat beklenmemiş ve çoktan unutulmuş.
Tam 1 ay olmamış bu kadar zamanda unutulmuşuz
Bence bunu balık hanımefendiye sormak gerek... Neden her şey renkliyken bir anda renksizlesti ve aniden bir anda neden arkasına bile bakmadan gitti?
Tam tersi cevabı verecek olan kişi terazi beyefendisidir. Son sozlerini soyleyip, silmiş gitmiş. Beklemeyi değil vazgeçmeyi tercih etmiş.
Peki ne yapması gerekliydi terazinin? Eğer gidecegim. deseydi ya da gitseydi cevap vermekten imtina ederdi.. bekledi... Ama karşılaştığı manzara buruktu
Durust olması gerekirse beni unuttu dimi, veya balık bugun cevap vermeseydi, erkek bu sorudaki sohbeti de, bu kişiyi de unutmuştu değil mi
Terazinin unutmaması gerekirdi de işte
Dürüstüm ve de unutmadım. Burayı kapatacağını biliyordum ve kapattığını düşündüm. Unutmadım. vazgeçtim bu düşüncemden dolayı. Ne yapabilirdim ki ne gelirdi elimden
sana ulaşmak için şu sorudan başka bir iz yok bir yol yok. Elim kolum bağlı vaziyette yazmanı bekledim
Ama. balık. hanımefedinin neden bir anda gittiği hala merak konusu
Böyle beklemiştim... Ama gelmedi balık hanımefendi
Gerçekten bekleyen, unutmayan, kendini illa belli ederdi. Vazgeçeceğini biliyordum. Zaten konuştukların var gibi, unutman gayet normal.
nasıl belli etmeliydi ki? bir yolu yok bir izi yok. günlerce burayı beklemiş, aniden çekip gidişine anlam verememiş... fakat şair ne demiş; ağaç sıkılmıştı yapraktan, bahaneydi sonbahar... bir nevi seninki de bu değil mi? belli ettik, fakat belli olmadık.
Belli etmek derken aklına geldikçe buraya gelip bir kaç şey soyleyebilirdin. Unutmadığını, umursadığını, vazgeçmediğini gosterebilirdin. O son sozlerinden sonra takmamayı tercih etmişsin. Bugun ben gelmeseydim sen zaten gelmeyecektin, doğrusu bu.
Sonuçta değer veren belli eder değil mi
sen buraya bir daha gelmeyeceğini söylemişsin, ve biranda gitmişsin. bekledim evet. elimden gelse sana ulaşırdım ama o yok. boş, virane, anıların olduğu bir sokaktan geçmek biraz zor olsa gerek. bir emare yok. geçmiş yazışmaları okumaktan başka yapacağım bir şey yok. bir anda karşıma çıktın, ne cevap vereceğimi bilemedim. keşke o son mesaja "artık yemyeşil her taraf :) " diye cevap verseydin
24 gun sonra ne cevap verecegini (cevap bile verip vermeyeceğini) bilmediğim için olumlu bir şeyler soylemedim. Eski sohbeti okuduğunu da soyledin?
evet okuduğumu söyledim. 24 gün sonra %1 umutla dahi yazmışken keşke böyle yazmasaydın demek istedim. emin ol cevap verirdim ve verdim de. keşke olumlu bir şeyler yazsaydın. çünkü en son yazdıklarım benim hissiyatımın kelimelerle tezahürüydü. bu tam tersine çevrilebilirdi.
Gunler sonra o sokakta tekrar buluştuk yolları ayırıp, sonsuza dek susacak mıyız tam tersi mi?
Ne dersin
tam tersi
peki sen ne dersin? "burdan gitmek gerek" dediğinde seni tasdikleseydim peki?
Hmmm😄
Onceki sohbetimizden mi bahs ediyorsun
Içinden geldiğini soylemeni isterdim laf olsun diye kal demek olmaz
Laf olmasın diye durust olmanı isterdim
Laf olsun diye demedim ki zaten. İçimden gelen bu kalıp hasbihal etmeyi isterdim
Buradakilere, soyledikleri sozlere vs pek guven olmaz bilirsin. Senin burada baska hesabın var mı?
Vardı ama kapattım. Onu artık kullanmıyorum
Bir tane mi vardı
(Nickini) soyler misin? Kimse gormesin diyorsan goruşu silerim sorun değil
Yoo problem değil. Dualshock diye bı hesabım vardı kullanmıyorum onu
O zaman buralarda baya eskisin
Eski uyesin
Tabi tabi 2015 ten beri biliyorum ben burayı. Ama sonradan kullanmadım daha sonra da tekrar açtım o şekilde yaani. Sen yeni misin eski misin
Acaba daha once denk geldik mi diye dusunuyorum
Eski veya yeni değilim diyelim, zaten pek girmiyorum desem. Peki sen burada surekli aktif misin? Eski hesabında da aktif miydin? Ve eskisini kapatıp nunu açma nedenin neydi? Muhtemelen bıkmışsın ve pişman olup tekrar geri gelmişsin.
*Bunu
Merakımdan açmıştım. Daha sonra merakım gitti. Sonra tekrar bir hesap edindim. Yani herhangi biri için ya da bir şey için değil. Ayrıca dek gelmiş olamayız diye düşünüyorum. Ayrıca burası pişman olmak için 362837. Sırada benim için
Dogrudur bu site pişman olmaya değmez
Peki sen neredeydin bunca zaman?
Hesap sorulmaya başlandığına gore isler baya ciddi 😄
Biraz öyle galiba. Senin ahiret soruların bittigine göre hamle sırası bende ;)
Bugun baska konustukların da vardır demişim, bir şey soylememişsin, eğer varsa bilelim de kimseyi RaHatsız etmek istemeyiz.
Sen benim sorularımdan mı sıkıldın, daha fazla sormayız efendim. Sizi bunaltmayız.
Buradakiler can sıkıntısından burada (sitenin ismi de soru sorma ile ilgili) çok soru sormamız gayet nomal de neyse. Ben çıkıyorum. Size iyi akşamlar.
Estağfurullah. Bunalmak değil ama fark ediyorum ki benim sorularımın neredeyse hiçbirine cevap verilmemiş. Nerede olduğunu ve ne yaptığını merak ettiğimden ötürü böyle bir soru yönelttim. Tabiiki cevap vermemekte özgürsünüz. İyi akşamlar.