Sosyal medya platfomları, yeni güncellemeleri ve yeni özellikleriyle fark yaratma peşinde. Geçenlerde Twitter'a flört özelliği ve iş bulma özelliği gibi yeni özellikler geleceğini duymuştuk. Bu sefer Whatsapp'a da farklı platformlar arasında mesajlaşma özelliği geliyor.
Örnek vermek gerekirse farklı bir uygulama kullanan biri, WhatsApp hesabı olmasa bile bir WhatsApp kullanıcısına mesaj gönderebilir. Ne düşünüyorsunuz, sizce kullanışlı olur mu?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
her şey o kadar umrumdışı ki, bana kimse ulaşamasın mümkünse. Yakında wp de silecek gibiyim demek ki.
Yani zaten akıllı telefon kullanıcılarının %99’u Whatsapp kullanıyordur dolayısıyla pek de lazımlı bir şey değildi.
Onu bilmemde sohbet kiltileme bana neden hâlâ gelmedi? Watsab kullanmayi sevmiyorum ama o özellik merak ettim.
Iş dışında wp kullanmıyorum. Oldukça sıradan ve düz bir uygulama. Sadece popüler.
Telegram wp göre çok üst düzey mesela. Tg devam
Instagram ve Facebook Messenger harici geleceğini sanmıyorum.
Tam istediğim özellik yani şöyle diyeyim tek uygulama aslında bir sürü uygulama 😊😊😊
Yani ne avantajı olur bilmiyorum ama sırf yenilik yapmış olmak için yapıyorlar
Bence karmaşaya neden okur hangi mesaj nerden geldi kimdi derken ortalık karışır:)
Geç kalındı bu özellik için. Bence o kadar büyük bir etki oluşturmaz bundan sonra
Evet bence kullanışlı olur diye düşünüyorum
Birbiriyle entegre oluyordu zaten daha da detaylı bir şekilde bağlayacaklar sanırım iş vs alanında
Olur instadqn wp twiterden instaya aslında iyi olurdu
Gereksiz bişey olmuş bence buna ihtiyaç var mıydı
ne olacakmış yani anlamadım
Yararlı gibi görünüyor
çok güzel olur
Neden
he güzelmiş
olabilir
Saçma buldum
kullanışlı olur
o nasıl olacak
O ne la