İnternet & Teknoloji İPhone X aldım bi Simi okudu bi okumadı adama gösterdim terlemeden kaynaklı okumamış dedi sizce sorun telefondan mı kaynaklı? mp4pıskel Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yoksa sim den mi? İPhone X aldım bi Simi okudu bi okumadı adama gösterdim terlemeden kaynaklı okumamış dedi sizce sorun telefondan mı kaynaklı? Cevapla Telefon Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Telefondan kaynaklıdır… 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yaklaşık 5 yıldır bir iphonex kullanıcısı olrak söylüyorum, sıkıntılı bir telefon. Telefondan kaynaklıdır… 0 0 Yorumla
1sualimvar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Sim kartı eski ise okumaya bilir 0 2 Yorumla mp4pıskel +1 yıl Hayır o kadar eski değil 2 yıllık max Yorumla 1sualimvar +1 yıl Eski kardeşim yeni cihaza takildigi an çizilir yenisini al düzenlir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tekrar dene 0 1 Yorumla mp4pıskel +1 yıl Denedim işte Şu an olmuyor ama bilemiyorum ya bir daha olursa İstanbul’da aldım Erzurum’a gideceğim okul için sorun çıkarsa değiştiremem de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Telefondan kaynaklıdır…
Yaklaşık 5 yıldır bir iphonex kullanıcısı olrak söylüyorum, sıkıntılı bir telefon. Telefondan kaynaklıdır…
Sim kartı eski ise okumaya bilir
Hayır o kadar eski değil 2 yıllık max
Eski kardeşim yeni cihaza takildigi an çizilir yenisini al düzenlir
Terleme mi ahjfsjjs geçsin o işi
Terleme ne alaka deseydin
2. El alırsan böyle olur tabi
Tekrar dene
Denedim işte Şu an olmuyor ama bilemiyorum ya bir daha olursa İstanbul’da aldım Erzurum’a gideceğim okul için sorun çıkarsa değiştiremem de
Simkarti değiştir