Merak ediyorum. Apple marka telefon almayan neden sevmez ya da neden android sever? Ben fanatik bir apple hayranıyım. Belki söylerseniz nedenlerini ben de açıklama yapabilirim ya da yanlış bildiğiniz bir şeu varsa düzeltirim belki de ben kırar atarım bilmiyorum :D niye sevmiyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılIphone kasmıyor çünkü kendi işletim sistemi donanımsal olarak android'e göre düşük 1 gb ram stabil çalışıyor android de 3 gb ram koyuyorlar ama bir süre sonra o da kasmaya başlar android telefon sevmiyorum bu yüzden. Ben Iphone almaya param yetmediği için Windows Phone aldım su anda Lumia 1520 kullanıyorum ve çok memnunum. Kendi işletim sistemi ve çok stabil donma kasma yapmıyor. Magazasında biraz uygulama sıkıntısı var evet oyun çok yok google play gibi çöplük değil işine yarayan popüler uygulamalar mevcut ve iş alanında da kullanabileceğin bir çok uygulama. Kamerası da Iphone la birebir çok güzel fotoğraflar çekebiliyorum 🙂
11 Yorumla- +1 yıl
: ) Windows phone Hakkında hiçbir fikrim yok ama apple alabilsem alırdım dediğin için bizimlesin :D
En İyi Cevaplar
Alamıyordur ondan dolayı yoksa tabiki ıphone
20 Yorumla
Seviyorum. Tabletim var iPad air çokta memnunum lakin biliyorsun karşındaki cihazın markasi apple olmadığı sürece bluetooth paylaşımı yapamıyosun internetini paylasamiyosun. Ücretsiz muzik indiremiyosun. ya da . Playstore da ücretsiz olan bazı şeylerin appstore da ücretli olmasi gibi şeyler. Beni rahatsız ediyor açıkçası. Ama tasarım ve kalite bakımından sevdiğim bir marka. Cok uzattım biliyorum ama fiyatlari diger android cihazlara gore biraz daha pahali olduğu için insanlar sevselerde sevmiyolar. Bence tabi
00 Yorumla
Yeni çıktığı gibi iphone 6s gold aldım hiç oişman değilim zaten tapletimde iPad air kullanımı tasarımı rahatlığı uygulamaları iç dış görünüm yani apple favorim
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
16Cevap
İmac'in varda cok buyuk bir projemi cizdin, yarim milisaniye facebook gec acilsa nolur acilmasa nolur? Hic piste cikmayan, yolda 100den fazla hiz yapmayan bir adamin formula 1 arabasi alip kullanmasina benziyo bu olay. Ben Fanatik bir apple hayraniyim dedigin an zaten gozumde sifirsin. Nerden geliyo bu fanatiklik? 10 milyarda deseler alacaksiniz bu telefonu sirf bir halttan anlamayip millete hava atmak icin. Bisey fanatik oldugun icin degil ihtiyacin oldugu icin alinir tuketim cilgini insanciklar.
15 Yorumla- +1 yıl
Var mi ki buna da bir aciklamasi? Soylemek istedigim her seye deginmissin 👏👏
- +1 yıl
iPhone kullanmak için uzay mühendisi mi olmak lazım güldürmeyin Allah aşkına : D telefon ne yapabiliyorsa sonuna kadar faydalanıyorum valla başka şeyler yapılıyorsa gel göster kardeş fanteziler çok sende belli sksjhdjsjskks
- +1 yıl
Tabiikide uzay muhendisi olman lazim degil paran varsa al kaziklanmak sana kalmis. 3bin kusurluk bir iphonela yapip bin liralik bir telefonla yapamadigin ne var bunu soyle bana? Eger cok ilgiliyim diyosanda iphone kapali kod kullanir bu yuzden gelistiriciler icin zor durumlar ortaya koyar ama android acik kodludur. Ayrica ben bir steve jobs hayraniyimdir sadece fikirlerine ama. Fantezi dunyasi diyosanda istersen ogretiriz kardes :) @sirgazizgis tesekkur ederim bu arada :)
- +1 yıl
Kapalı bir kutu olması onu daha güvenli ve dış zararlara karşı korumalı yapıyor zaten sevdiğim tarafı da o. Ayrıca iPhone dışı herhangi bir telefonda applestore Apple Music gibi iPhone A özel hizmetler yok. Yani dur şunun videosunu indireyim de MP3 E çevirip dinliyim diye uğraşmayan biz zenginler kazıklanmıyor aslında teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz. Herkese öneririz ;)
- +1 yıl
Google music ve google play store var hatirlarmisin bilmiyorum ayrica tahminimce icerik olarakta appstoredan daha fazla olmasi lazim ;) ayrica burjuva sinifi olarak bitarafinizi kaldirip zahmet etmeye ugrasmadiginiz icin olsa gerek dusunme organlarinizin evrilemedigini tahmin ediyorum. Zaten bu sayede bu kadar para kazandirdiniz bu insanlara. Ayrica hatirlatirimki iphone turkiyede pahali bir telefondur vergiler ve dolar kurunun yuksek olmasi nedeniyle yani avrupada amerikada cok ucuz fiyatlara alinabilir. Google playde sagolsun serbest gelistirici arkadaslarin yaptigi programlar sayesinde youtubedan ister video ister mp3 seklinde tek tikla indirebiyoruz ya da dinleyebiliyoruz zahmet edip myt music playeri arastir istersen. Ayrica o apple telefonlardan girdiginiz youtube da bir google hizmetidir hatirlatmak isterim? Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak mp3 dinlemekse mp3 player almanizi tavsiye ediyorum sayet bu faydalanmak degil faydalanan biri varsa oda telefonu size bu fiyata satan
iki telefonuda kullanıyorum iphone jailbreak olmadan kapalı kutudan farksız, kısıtlıyor özgürlüğü yok , çevre birimlere bağlanmıyor
samsung kısıtlama yok, istediğin gibi özgürsün ve çevre birimlere bağlantı kolaylığı sağlıyor012 Yorumla- +1 yıl
Zaten amaç o. Bu yüzden apple marka telefonlar iş adamlarının en çok tercih ettiği telefon markası. Son derece güvenli. Diğer cihazlar gibi istediğin her şeyi yapamıyorsun ama bir çok şeyi de yapabiliyorsun. Yapamadığın bir şey söyle mesela?
- +1 yıl
Bluetooth mu kaldı? Whatsapp var mail var bulut var. Kaç kere Bluetooth dan dosya attın şimdiye kadar. Adamlar gerek yok diye koymuyorlar zaten :D. İstediğin bilgisayara tanıtabilirsin sadece telefondan bu bilgisayara güven demen yeterli ayrıca görüntülü konuşmak için android kullanıcıları da ekstra programlar kullanıyorlar çünkü kalite daha iyi ;) skype tango Whatsapp A da gelecek yakında
- +1 yıl
Store u varken neden başka yerden bir şey yüklemeye uğraşayım ki? Forever Apple 👍
- +1 yıl
Hıhım 😊
- +1 yıl
Özgürlüğünün kısıtlandığı doğru dürüst bir örnek veremedin ki anlamadım. Fotoğrafı belgeyi whatsappa Mail'le gönder şarkı göndereceksen de dünyadaki neredeyse bütün şarkılar Apple Music de ücretsiz olarak mevcut (3 ay)
- +1 yıl
Pekala sdfghjhgfd
Gizli Üye(25-29)+1 yılBluetooth yazanlara sadece mp3 sözünü etmişsin. Bluetooth sadece mp3 yollamaktan ibaret değil, o eskidendi. Şimdi kulaklıklara, arabalara bluetoothla bağlanılıyor bil istedim ve bu özellikler gayet güzel şeyler. Firma sana ne veriyor anlamadım.
09 Yorumla- +1 yıl
Ahahahha. O bağlanma işlemini iPhone da yapıyor anlatmaya çalıştığım şey o. Hatta şu an uzaktan hoparlörden müzik dinliyorum. Firma bana bir şey vermiyor ama galiba sizden bir şeyler almışlar bu kin ne anlamadım aksjjsjsjs
Cevap sahibi+1 yılKin değil sadece düşüncelerimizi söylüyoruz ve bu senin aşırı zoruna gidiyor. Onu belirttim.
- +1 yıl
Önce biraz öğrenin sonra düşünün o Zaman
Cevap sahibi+1 yılİşte şu cevapların saçmalık. İlla özellikleri üçin değil belki sevmiyorlar sanane yani? Cevapları kabullenmeyeceksen sorma soru falan
- +1 yıl
Cevaplar saldırı niteliğinde olursa karışırım kardeşim. Bana ne ister sev ister sevme yarım yamalak Bilginle laf söyleme yeter
Cevap sahibi+1 yılSanane kardeşim istersen küfür ederim iphone seni niye kasıyo ki aşsksj
- +1 yıl
Ruh hastasısın galiba. Kardeşim ister küfür et ister al iPhone u monte et umrumda değil. Bunu benim paylaşımımda yaparsan ağzının payını alırsın. O kadar
Cevap sahibi+1 yılAman klavyeden istediğini yaparsın tabi 😉 sorma o zaman. Soruyorsan bende istediğimi yazarım ayrıca yorumumda hiçbir şey yoktu nedense bir hal oldun :))
- +1 yıl
Klavyeden yapan sensin kim olduğun bile belli değil. Neyse tamam neyse ne
+1 yılGalaxy note 5 kullanıyorum tüm ipler benim elimde. Mesela iphone kullanacak olsaydım veri aktarımı veya play store gibi bir şansım olmayacaktı. Yani tamamen kontrol bende :D
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 358 cevap paylaştı. Android e alışan biri için kullanması çok zor... bilmediğim bir semte taşınmışım hissi veriyor market nerede kasap nerede otobüs durağı nerede ne yapacağım bilemiyorum.
10 YorumlaAndroid telefona alışan birisi Iphone kullanamıyor. Ben de İphone 6 aldım ve 1 hafta kullanamadım.
04 Yorumla- +1 yıl
Nesine alışamadın mesela?
- +1 yıl
Aslında alışman çok zamanını almaz ama neyse çok fazla reklamını yaptım yeter bu kadar sonuçta Steve Jobs amcamın oğlu değil : D
Android lego gibi. Tarzına göre şekillendiriyorsun. Apple ise kendi tarzını dayatıyor. Tuğla gibi geliyor bana.
03 Yorumla- +1 yıl
O yüzden hiçbir android cihaz güvenli vi uzun ömürlü değil. Apple gayet yüzeysel sadece işini yapıyor
- +1 yıl
iPhone 4S, Samsung'un neredeyse E250'sine denk geliyor bir zahmet yapamasın artık :D
aslında seviyorum ama pili değişmiyor ya ondan tedirgin olduğum için almıyorum :D
02 Yorumla- +1 yıl
Artık android cihazların da çoğunun değişmiyor
+1 yılKoskoca telefon hırsızlığı sektörünü bitiriyor onlarada günah be hocam 😎
#yeterhayeterhayat00 YorumlaBende andorid sevmiyorum ıphone kullanımı çok rahat
10 Yorumla
+1 yılAlt tarafı telefon ya. bende 6 kullanıyorum ama sohbet etmiyo, yemek falan hazırlamıyo yani haberin olsun. büyütme bu kadar gözünde.
10 Yorumla
+1 yılBen de Apple alacağım bana neden almam gerektiğini söyler misin :D
016 Yorumla- +1 yıl
Daha güvenli, daha estetik, daha sağlam, mağazası daha gelişmiş, pahalı ama piyasa fiyatı diğer cihazlara göre çok az oynuyor, dünyanın en iyi telefonu satış rekorları çok yüksek, Apple'ın müşteri hizmetleri çok iyi, teknik özellikleri de cabası
- +1 yıl
peki samsung veya sony bunu apple ile karşılaştırdığımda genellikle ikisi üstün çıkıyor teknik özellikler bakımından özellikle sony tercih ediliyor kararsız kaldım
- +1 yıl
İki telefonun işletim sistemleri farklı o yüzden teknik özellikler seni yanıltabilir.
- +1 yıl
sağ ol iç rahatlığıyla alabilirim yani peki sana özelden bir şey sorabilir miyim apple hakkında :D :D
- +1 yıl
Tabisi
- +1 yıl
beni takip et sorduktan sonra çekersin
- +1 yıl
mesaj gelmiyo çünkü
- +1 yıl
@pudra05 iPhone'un Samsung'dan daha sağlam olduğu bir sürü drop ve yazılık testleriyle kanıtlanmıştır
- +1 yıl
@pudra05 kusura bakma da kardeşim sen de amma sakarmışsın :D ayrıca 4s geri de kaldı :D
- +1 yıl
Bir senede 7 kere ekran değiştirmişsen sana Samsung da dayanmaz uranyum kasa telefon da dayanmaz
- +1 yıl
@pudra05 dayanan dayanır doğru 😌
- +1 yıl
Bu ne rezillik Big_Kahuna? Soru soruyorsun ancak fikirlerine saygı duymuyorsun! Herkes senin sevdiğini sevmek zorunda mi? Dayanan dayanır doğru da ne demek ha @pt@l? Kız misin kadin misin bilmiyorum da dayanmadan bahsettiğine gore senin ruhun ka$ar hadi bb @pt@l şey :)
+1 yıl4 den sonra 6 ya kadr olan modelerde ulen harbıden esaslı bı degısklık yapmışlar dedıgın bı ozellıgı olduysa ne dıyım bn sana para tuzagı bıldıgın
00 Yorumla
+1 yılSamsung kullanıyorum ama Apple ı sevmeye başladım. Android pişmanlık
00 Yorumla
+1 yılsevmiyorum var mı bir sakıncası. ben androidçiyim
10 YorumlaSevmiyorum çünkü diğer bütün telefonları dışlıyor.
Hadi savun😂04 Yorumla- +1 yıl
Dışlıyor derken?
- +1 yıl
Bluetooth teknolojisi artık sadece iki cihazı kablosuz bağlamak için kullanılıyor ve apple bunu sağlıyor. Bluetooth tan MP3 gönder kanka devri 2000'lerde bitti :D mail var bulut var Whatsapp var?
+1 yıliphone ne derse sen onu yaparsın androidde ise senin istediğin olur bu bu kadar basit
10 YorumlaBen sevmiyorum 😒😒 android ten pek artısı yok bence 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliphone kendi kendine konusuyo benim vardı telefon kendi kendine konusuyo ismimi söylüyodu
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 329 cevap paylaştı. kasıyo kanka Iphone ( çok pahalı lan )
02 Yorumla- +1 yıl
Android telefonlar daha ucuz ama aldıktan bir süre sonra sıfırının yarı fiyatının altına kadar düşebiliyor. iPhone da ise üzerinden Zaman geçse bile gayet makul bir fiyata satabilirsiniz. Ayrıca android telefonlar ayda 262662 farklı model çıkarıyor. Apple ise senede 1 kere
Kullanamadığından sevmez cahiller
00 Yorumla
+1 yılIphone a gucumuz yetmiyo ancak android 😊😊
00 YorumlaBen sevmiyorum samsung seviyorum
00 YorumlaÇok bencil bir telefon olduğu için
00 Yorumla
+1 yıliphone alacak parası yoktur
00 YorumlaKlavyesini sevmiyom ondan😂
Android daha güzel😊00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ayfon degil es3 seviyorum
00 Yorumlaözgürlük bir başkadır evlat
03 Yorumla- +1 yıl
Neyin özgürlüğü? Bluetooth la MP3 göndermenin mi? Hangi devirdesiniz ya? İsterseniz birbirinize kızılötesiyle manzara resmi atın ahahha
- +1 yıl
NFC saçmalığını kullanmaya uğraştım hatta bayağı bayağı uğraştım ama yok bir halta yaramaz :D
Android kullanıyodur ondan
00 Yorumla
+1 yılKullanmadiklari icin
01 Yorumla- +1 yıl
sende ne var benimkinden mi?
Apple kucuk
02 Yorumla- +1 yıl
Plus olanlar gayet büyük
+1 yılKıskançlıktan
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbilgisizdir
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı