Remix yapmışlar bu durumda telif sayılmıyor olabilir. Videoya gir bildir bölümüne bas ordan bulursun.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilirsin diye soruyorum. Bu Videom kısıtlama aldı. Ve profilimde de videoları yönet kısmında da gözükmüyor videom. Neden , politikaları ihlal de etmedim ve ayrıca itiraz da ettim ne zaman dönüş yaparlar.
Emek hırsızı bunlar. Senin emeğini çalıp kendileri yapmış gbi paylaşmalar kanıtlarınla beraber avukata gidip dava açmak istedgni bu davanın artılarını eksilerini konusacaksn. O seni yonlendirir zaten başka türlü silmezler videoyu ve hatta sn video yukledikce indirip kendileri paylaşmaya devam ederler
Sonuç çıkar mı bilmiyorum ama dava dan ama avukatla bı konuş istersen. Sonuçta ünlü biri ya da zengin olman lazm davanın sonuclanmasi ya da acilmasi icn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şikayet edin
Kullanıcıları bildireyim mi
Remix yapmışlar bu durumda telif sayılmıyor olabilir.
Videoya gir bildir bölümüne bas ordan bulursun.
Bilirsin diye soruyorum. Bu Videom kısıtlama aldı. Ve profilimde de videoları yönet kısmında da gözükmüyor videom. Neden , politikaları ihlal de etmedim ve ayrıca itiraz da ettim ne zaman dönüş yaparlar.
YouTube Studio'da solda telif hakkı var, oraya baksana bi.
Baktım cihazim uyumsuz
Telif hakkı gönder YouTube bu konuda hassastır
Telif hakkı gönderme yetkisine sahip değilmiş benim cihazım.
Dava acabilrsn
Ne davasi
Emek hırsızı bunlar. Senin emeğini çalıp kendileri yapmış gbi paylaşmalar kanıtlarınla beraber avukata gidip dava açmak istedgni bu davanın artılarını eksilerini konusacaksn. O seni yonlendirir zaten başka türlü silmezler videoyu ve hatta sn video yukledikce indirip kendileri paylaşmaya devam ederler
Ne videosu bu arada
Sonuç çıkar mı bilmiyorum ama dava dan ama avukatla bı konuş istersen. Sonuçta ünlü biri ya da zengin olman lazm davanın sonuclanmasi ya da acilmasi icn
Peki daoll
Ya shorts videosu atmıştım, popüler olacağını bilmiyordum.
Birkaç haftaya belki 500.000 izlenmeyi bile geçer yani. Çalan çok var. Ve silmiyorlar
Herkeste olan biseyse çok taklma sonuçta herkes bı yerden alip video paylaşıyor
YouTube ye mail falan da atabilrsn hatta ilk önce siteye mail at şikayet et öyle başla
Peki öyle yapucam teşekkür ederimmmmm
Telif at