+1 yılYouTube videodaki müzikleri kendi algoritması ile tarar eğer telif hakkı var ise videonu telif hakkı olan ülkelerde engeller. Tüm dünyada engellediyse zaten kimse göremez. O yüzden sorun olmaz 🤗
05 Yorumla- +1 yıl
Ben yıllardır bu işin içindeyim. İnternett her yazılana inansaydık işimiz vardı
- +1 yıl
Rica ederim takma kimseyi ne derseler desinler sadece yüklemeye devam etme yeterli.
En İyi Cevaplar
Dizileri kaçak yayınlayan milyon tane siteler var kalkıp seni mi dert edecekler korkma bence :)) Sadece Youtube kendi prensipleri doğrultusunda engellemiştir. Buna izin vermemesi çok normal içini ferah tut
01 Yorumla
Ticari bir amacın olmadığı için birsey olmaz ama dikkat et bir daha olursa hesabını kapatırlar o kadar.
019 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Korktuğun şeye bak😂😂seni nerde bulsunlar... yok yok ceza felan için rahat olsun. Videoyu sil yeter
04 Yorumla
+1 yılDünya geneli engeli kanalına zarar vermez o videoyu sil yeter
04 Yorumla- +1 yıl
Sorun nedir o halde
hayır telifini ödersin biter gider
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltelif hakkının parası ödeyebilirsin başın dertte olabilir 10 bin tl gelmişti arkadaşa
025 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılistersen pcyi yok et format at birşey değişmez. Telif hakkı diye birşeyvardır youtubede anladın? kendin bir video yaptığın zaman bile telif hakkı olmayan şarkıları seçmek zorundasın kafana göre şarkı seçip veya video seçip youtubeye yükleyezsin bunların yaptırımları var
Cevap sahibi+1 yılyakında dava açılırsa ödemek zorunda kalırsın. Youtubenin kanunları vardır diyorki kardeşim telif olan videoları şarkıları yükleyemezsin diiye. Tabi sende okumadan etmeden kullanıyosun youtubeyi. Dava açmasa bile bir dahaki sefere daha dikkatli ol hatta sen kullanma devam edersin başına iş alırsın gibi gözüküyosun çünkü bilmiyosun kullanmayı
- +1 yıl
Engellenen videoyu da sayarsak 4 videom var. Hepsini sildim. Yeni başlamıştım zaten. Senden daha güzel şarkısı yüzünden telif yedim. Bu şarkıyla olan klipler olduğu için telif yemez diye düşündüm. Hatta yedikten 10 dakika falan sonra onu ve diğer bütün videolarımı sildim. Bütün videolarımı da sileceğim ve birdaha yapmayacağım. Zaten geçici bir hevesti. Telif yemedi sanmıştım çünkü bazı ülkelerde engellendi yazıyordu sadece.
Cevap sahibi+1 yılşu an beklemekden başka çaren yok. Bekleyeceksin ne olacağını göreceksin yemişsin telifi birşey yapamazsın artık beklemekden başka
Cevap sahibi+1 yıladam derki sen benim telif hakkı olan yani bana ait benim olan videomu kullandın der dava açar çünkü youtubenin bilişim kanunları vardır ve ceza euro üzerinden gelir evin adresine kadar herşeyi bulurlar kağıt gelir dava kağıdı
Cevap sahibi+1 yılyoutubede telif yiyen insanlara bir bak bakalım neler ödemişler yaz youtubeye bak
Cevap sahibi+1 yıltamam işte bak bu şarkıların videoların telif şirketleri vardır youtube otomatik tarar yüklediğin videoyu ve yakalanırsın şarkı olur klip olur ufak bir efect müziği olur herşey olur zaten birşey olmasa videonda sıkıntı olmazsa zaten youtube sana böyle telif göndermez
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum onu açarsa sıkıntı büyük olur dolar euro üzerinden geliyor çünkü site yabancı Türk sahibinin değil tl olarak gelsin
Cevap sahibi+1 yıladamın durumu kötüdür veya onu geçtim sırf gıcıklığına yapar onuda geçtim adam cinsdir benim videomu veya şarkımı nasıl izinsiz çalarsın der kafasına takar açar çünkü hakkıdır açarsada %99 ihtimali ile kazanır çünkü savunma yapamazsın bu konuda %100 suçlu olduğun konuda kendini savunabilirmisin? hayır adamın insanlığına kalmış ama ynede içini ferah tut
Cevap sahibi+1 yılşarkının büyüğü küçüğü olmazki örnek veriyorum 1 hırsız admaın cebinden 500 tl çaldı başka bir hırsız diğer adamın cebinden 50 kuruş çaldı yine sonuç aynıdır sana ait olmayan birşeydir büyüğü küçüğü olmaz. Duruma göre değişir süreç 1 senede olabilir 6 ayda olabilir 1 ay da olabilir bakarsın aradan 3 sene geçmiş kapıya dayanmışlardır çünkü bilişim suçları yavaş ilerler normal diğer davalar gibi değildir hemen ertesi gün açılsın. Bakılır gözden geçirilir uygun görmüşse açarlar
Cevap sahibi+1 yılbilemem açsa niye açtı diyemem açmasa niye açmadı diyemem. bekleyeceksin ve göreceksin ama ders çıkartman gereken birşey var bu işleri bırakman hadi diyelim bu sefer kurtuldun diğerlerinde kurtaramayabilirsin
Cevap sahibi+1 yıl%50 %50 durumun var şanslıysan zarar görmeden sadece uyarıyla yırtarsın
Cevap sahibi+1 yılben teşekkür ederim iyi akşamlar birşey olursa yazarsın sonuçla ilgili
Peki ne videosu attin
024 Yorumla
+1 yılKanal ne bebeyim
034 Yorumla- +1 yıl
Tipine bakcaktim bebeyim xd
- +1 yıl
Atsana bitanecik sjsjs
- +1 yıl
Kalbimi kirdin :(
- +1 yıl
Bahh bende yasitiz diye seviniyodum evlenirim falan diyodum yas kac kiz xd
- +1 yıl
Kuccuksun demi xd
- +1 yıl
Nediyosun ya hayallerim yıkıldı terbiyesiz sksjs
- +1 yıl
Telif yemissin sanirim xd
- +1 yıl
Gerçek hayatta bir sorun olur mu? Kanalım 10 abonelik videom 7 görüntülenme 0 yorum 0 like 0 dislike aldı müzikten telif yedim klip bana aitti videoyu telif yedikten 10 dakika sonra falan sildim aslında telif yemedi sandım çünkü tüm dünya üzerinde engellendi yazıyordu bir saat sonra telif hakkı hak talebi adlı bir e posta geldi.
- +1 yıl
Yaani resitmisin
- +1 yıl
Bence bişey olmaz korkma silmissin zaten silinmis videonun davasi olmaz
- +1 yıl
Coh uzun ozet gec xd
- +1 yıl
Korkma bisey olmaz
- +1 yıl
Ya youtube da yuzlerce cocuk var senin gibi hic duydun mu boyle ceza yiyeni zaten resitte degilsin hicbisey olmaz rahat ol o dedigin buyuk kanallar icin gecerli korkma sen
- +1 yıl
Naptin gıı
- +1 yıl
Takmiyon demi xd
- +1 yıl
Ayip ediyon ceza yemezsin onu diyordum
- +1 yıl
Rahatla xd
+1 yılOlmaz
04 Yorumla- +1 yıl
Tınlama olmaz tecrübe burada
- +1 yıl
Evett
+1 yılolur
013 Yorumla- +1 yıl
telifi ödeyeceksın
- +1 yıl
dava açılırsa sürünürsün :D
- +1 yıl
aglama aglama kıyamam birşey olmaz şaka yaptım :D
- +1 yıl
gerçek korkma hiçbişey olmaz :D
- +1 yıl
:D onların hangisinin kanalı var mı binlerce kaçbin takıpçılı arkadaşlarım var yutubur bende bir ara uğraştım hiçbirşey olmuyor
- +1 yıl
rica ederim :D
+1 yılDava açılırsa olur.
01 Yorumla
8 ayOluşmaz merak etme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt