İnternet & Teknoloji Gizli Sekmeyi Kullanır mısın? Nelerde Kullanırsın? Rastqele61 Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel yok mu başka kullanan Gizli Sekmeyi Kullanır mısın? Nelerde Kullanırsın? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Evet sürekli kullanırım.. çünkü KS yi kullandığım için sürekli soru açıyorum ve iki de bir çerezleri temizlemek de yorucu oluyor 1 1 Yorumla Rastqele61 +1 yıl cookie'ler sıkıtı
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl Önceden malum bazı siteler için kullanırdım ama artık sadece steam'de vs. yan hesaba geçmek için kullanıyorum. 1 1 Yorumla Rastqele61 +1 yıl aynen
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 806 cevap paylaştı. Kimseden gizli saklımız yok, yiğidin malı meydandadır topram 1 1 Yorumla Rastqele61 +1 yıl Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Geçmişte kalıpta belleği doldurmasın diye kullanıyorum sonra silmekle uğraşmamak için mantıklı 1 1 Yorumla Rastqele61 +1 yıl aynen cookie'ler sıkıtı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kullanmıyom neye yarıyor onu da bilmiyorum 1 5 Yorumla Rastqele61 +1 yıl İnternet geçmisinde gözükmesini istemediğin aramalarda kullanır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmişi silersem görünür mü yine de? Gizli sekmeyi kullandığım zaman görünmez mi? Yorumla Rastqele61 +1 yıl Görünmez fakat en pratik olarak bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Rastqele61 +1 yıl rica ederim Yorumla
Alperjw Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl p*rno izlerken jsjjsjs 1 3 Yorumla Rastqele61 +1 yıl kimse duymasın :) Yorumla Alperjw +1 yıl Duysunlar nolacak aq fnmdmd Yorumla Rastqele61 +1 yıl bişey olacagı yok devam :) Yorumla
Pızoroga Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ksyi kullanmak icin 1 1 Yorumla Rastqele61 +1 yıl Bende. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet sürekli kullanırım.. çünkü KS yi kullandığım için sürekli soru açıyorum ve iki de bir çerezleri temizlemek de yorucu oluyor
cookie'ler sıkıtı
Önceden malum bazı siteler için kullanırdım ama artık sadece steam'de vs. yan hesaba geçmek için kullanıyorum.
aynen
Kimseden gizli saklımız yok, yiğidin malı meydandadır topram
Geçmişte kalıpta belleği doldurmasın diye kullanıyorum sonra silmekle uğraşmamak için mantıklı
aynen cookie'ler sıkıtı
Kullanmıyom neye yarıyor onu da bilmiyorum
İnternet geçmisinde gözükmesini istemediğin aramalarda kullanır
Geçmişi silersem görünür mü yine de? Gizli sekmeyi kullandığım zaman görünmez mi?
Görünmez fakat en pratik olarak bu
Teşekkür ederim
rica ederim
p*rno izlerken jsjjsjs
kimse duymasın :)
Duysunlar nolacak aq fnmdmd
bişey olacagı yok devam :)
Ksyi kullanmak icin
Bende.
Kullanmıyorum