Çalışmıyorum ama bunların 2 yıl okuluda var diye biliyorum sertifika da alıyorlar evet buraya kadar anladın ama çoğu yer torpil ile alıyor bu güvenlikciler becerin çok iyidir ama adamın tanidigi var onu alır seni almaz hayat böyle acimasiz işte bir yerde tanıdigin olmazsa bir ise giremiyirwunuz zaten.
Boş boş duruyorlar maaş alıyorlar iyi de parası bildiğim. Yani ben görüyorum bir olay olmadıkça adam ne yapsın öylece oturuyor kulübesinde. Anca olay çıkacak da bir şey yapsın.
disardan bakana hos gorunuyor amma icerde cadi kazani gibi yani ben kac insnala kavga ettim bir reyisle yumruk yumruga kavga ettim i nometi gec degismeler reyisilerin sizi rahatsiz etmesi bazi vakitler sizden haddini asmasi is talebinde falan bir suru problemleri bar bu isin isin icine girirseniz blerseniz yani rahat is fiziki tarafdan amma acayip sabir guclu pisikoloji isteyen bir is bu is
probelmleride var en esasi sabirli olmak lazim bu isde ben calsiyorum is arkadaslari reyisin falan kotu olursa bu is cakilmez ysni sans lazim bide arani iyi tutmalisin yoksa calisilmaz isin ozu zor degil zor olan is arkadaslari ile reyislerle gecinmek o kadar. sana basarilar dilerim.
ben bakude yasiyom. bir tv kanalinda ve radyosunnda calisiyom. idareler iyidir bir sirket binasi falan iyidir bence. ben claisidigim yerde iyidir. sizde varsa yani tv kanllarini guvenlik bakiyosa oraya gir calis hem bisuru unlu falan gorurusun medeni insanalrla karsliasirsin falan filan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çalışmıyorum ama bunların 2 yıl okuluda var diye biliyorum sertifika da alıyorlar evet buraya kadar anladın ama çoğu yer torpil ile alıyor bu güvenlikciler becerin çok iyidir ama adamın tanidigi var onu alır seni almaz hayat böyle acimasiz işte bir yerde tanıdigin olmazsa bir ise giremiyirwunuz zaten.
Boş boş duruyorlar maaş alıyorlar iyi de parası bildiğim.
Yani ben görüyorum bir olay olmadıkça adam ne yapsın öylece oturuyor kulübesinde.
Anca olay çıkacak da bir şey yapsın.
zorluklari da var is zor degil is arkadaslari ve reyislerle aran iyi olmali yoksa cehennem olur is yerin
Ha abi o başka tabii kusura bakma sert dedim de sen de bu işteymişsin.
disardan bakana hos gorunuyor amma icerde cadi kazani gibi yani ben kac insnala kavga ettim bir reyisle yumruk yumruga kavga ettim i nometi gec degismeler reyisilerin sizi rahatsiz etmesi bazi vakitler sizden haddini asmasi is talebinde falan bir suru problemleri bar bu isin isin icine girirseniz blerseniz yani rahat is fiziki tarafdan amma acayip sabir guclu pisikoloji isteyen bir is bu is
reyis sizden hoslanmadisa kafayi size takdisa coz zor oluyor
Hmm güvenliğin başı sanırım şef gibi bir şey bu reis
O yönetiyor nöbet değişimini herkesin mesaisini herhalde
evet oyle araniz iyi olmadiysa vay halinize yani
Bende talibim bu ise temiz is bence calisma saatlari kisaymis iyiymis basvurcaz bakalim
probelmleride var en esasi sabirli olmak lazim bu isde ben calsiyorum is arkadaslari reyisin falan kotu olursa bu is cakilmez ysni sans lazim bide arani iyi tutmalisin yoksa calisilmaz isin ozu zor degil zor olan is arkadaslari ile reyislerle gecinmek o kadar. sana basarilar dilerim.
Kral en rahat pozisyon nere site , hastane, avm vs hangisini tavsiye edersin? Virus acisindanda güvenli olmasi acisindsn
ben bakude yasiyom. bir tv kanalinda ve radyosunnda calisiyom. idareler iyidir bir sirket binasi falan iyidir bence. ben claisidigim yerde iyidir. sizde varsa yani tv kanllarini guvenlik bakiyosa oraya gir calis hem bisuru unlu falan gorurusun medeni insanalrla karsliasirsin falan filan
Mende azeriyem hemserim😂 saxol danistigin icin ; )
harda yasiyirsan?
Antalyadayam hemişe turkiyedeydim bizim atalar qarabaglar kocüp gelifler buraya. Bizde dogma buyume burdayıq bakiye gelmistim iller evvel
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!