İnternet & Teknoloji Hangi ev internetine abonesiniz? Gülsee Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ev internetimden memnun değilim ve değiştirmek istiyorum. Siz hangi interneti kullanıyorsunuz, memnun musunuz? Ne önerirsiniz? Hangi ev internetine abonesiniz? Cevapla İnternet Soruları Memnuniyet Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Superonline 0 0 Yorumla
KızılAteş1989 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kablonet almada hayatım ne alırsan al diyeceğim de en iyisi galiba Türk Telekom 2 0 Yorumla
Chasm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Superonline bazen kanser etmede genel olarak fena değil 0 2 Yorumla Gülsee +1 yıl Kanser etme süreci hepsinde var ya Yorumla Chasm +1 yıl Maalesef 🤦♂️ Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Turknet 300TL 100 mbps download 15 mbps upload taahhütsüz 0 2 Yorumla Gülsee +1 yıl Onu denedim ama çok kesinti yaşadım sen memnun musun? Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Ben memnunum. Kesintilerin nedeni büyük ihtimalle altyapıdan kaynaklanıyordur. Altyapı sahibi ile ilgili bir sorun olabilir. Hatta bazı altyapı sahipleri başka firmaları sabote ediyor ki kendinden satın alsın diye Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Turcell bide tvpus hediye ettiler cok lazimmiş gibi 0 3 Yorumla Gülsee +1 yıl Tvplus istersen veriyor istemezsen vermiyor muydu Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Hediye ettiler 2 yillik.. iyi oluyor izleyemedigim diziyi youtube yuklenmeden geriye alabiiyorum ama sorun plus degil net çekmiyor ayol Yorumla Gülsee +1 yıl Hıım anladım 😅 Yorumla
Rastqele61 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl COMNET, Tahutsuz Yeni 219 TL Oldu100/15 Mbps 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Dsmart bazen kavga etssemde müşteri temsilcileriyle memnunum 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Vodafone oda pahalı oldu beş kuruş etmiyor belki değiştiririm 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Sana ulaşabilecek hangi fiber varsa onu öneririm.Gerisi boş. 0 0 Yorumla
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Türk Telekom TT net fiber internet hanımefendi memnunum 0 0 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Superonline fiber ama çok pahalı bu aralar 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 860 cevap paylaştı. Turk Telekom gayet memnunum 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Turkcell Superonline 0 0 Yorumla
Alperjw Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Uzaynet 0 2 Yorumla Gülsee +1 yıl O nereye bağlı ilk kez duydum Yorumla Alperjw +1 yıl esertelekoma ait Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Superonline
Kablonet almada hayatım ne alırsan al diyeceğim de en iyisi galiba Türk Telekom
Superonline bazen kanser etmede genel olarak fena değil
Kanser etme süreci hepsinde var ya
Maalesef 🤦♂️
Turknet 300TL 100 mbps download 15 mbps upload taahhütsüz
Onu denedim ama çok kesinti yaşadım sen memnun musun?
Ben memnunum. Kesintilerin nedeni büyük ihtimalle altyapıdan kaynaklanıyordur. Altyapı sahibi ile ilgili bir sorun olabilir. Hatta bazı altyapı sahipleri başka firmaları sabote ediyor ki kendinden satın alsın diye
Turcell bide tvpus hediye ettiler cok lazimmiş gibi
Tvplus istersen veriyor istemezsen vermiyor muydu
Hediye ettiler 2 yillik.. iyi oluyor izleyemedigim diziyi youtube yuklenmeden geriye alabiiyorum ama sorun plus degil net çekmiyor ayol
Hıım anladım 😅
COMNET, Tahutsuz Yeni 219 TL Oldu
100/15 Mbps
Dsmart bazen kavga etssemde müşteri temsilcileriyle memnunum
Vodafone oda pahalı oldu beş kuruş etmiyor belki değiştiririm
Sana ulaşabilecek hangi fiber varsa onu öneririm.
Gerisi boş.
Türk Telekom TT net fiber internet hanımefendi memnunum
Superonline maalesef.
Ttnet kullanıyorum memnunum
süperonline 3 yıl dolacak memnunum
Adını unuttum 😆
Superonline fiber ama çok pahalı bu aralar
Turk Telekom gayet memnunum
Ev internetimiz yok 😒
Ne😓
Türk Telekom.
Galiba Türk Telekom