Birkaç yıl öncesine kadar bu konuda piyasada sadece TürkTelekom varken bugün onlarca internet sağlayıcı bulunuyor. Peki siz ev interneti olarak hangisini kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?

Birkaç yıl öncesine kadar bu konuda piyasada sadece TürkTelekom varken bugün onlarca internet sağlayıcı bulunuyor. Peki siz ev interneti olarak hangisini kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?

Süperonline dışındaki bir çok internet sağlayıcısı Türk Telekom alt yapısını kullanıyor. Yani kendilerine ait kablo hatları yok türk telekomdan kiraladıkları kablo hattıyla sana internet satıyorlar.
Buda şu demek oluyor, sen hangi firmadan alırsan al alt yapı aynı olduğu için aynı hız ve kalitede internet alacaksın.
Ben TT kullanıyorum memnunum
Komşuyla ortak bilmiyorum valla :D
Hırsızlık mı, haberi var mı 😂
Heee iyi o zaman bizim İstanbul'daki komşu şifreyi kırmış 1 yıl haberimiz olmadan kullanmış da o yüzden o geldi aklıma 😂
Ahir zaman, günahı sevabı düşünen mi varr 😂
Ahirette görüşcez onunla falan 😂😂😂
Dimi ama 😂
https://youtu.be/4DaH0Q9BClg
Adulket Fetöş'ün de dediği gibi 😀
Fetöş dedik niye alsınlar yav 😂
Ahahahah bak küçük de bu ihtimal var sen bizim peygamberimize, hoca efendimize nasıl fetöş dersin deyip alabilirler tabi kazanırlarsa :)
Aslında çok da düşünmeye gerek yok da neyse kapatalım konuyu 😀
Hahah tabii 😀
Yırtık dondan çıkar gibi her yerde karşıma çıkmak zorunda mısın yamahamotocross?
Söyleyene bak diye bir söz var tam senin durumuna uygun da neyse iyi günler
Klavye delikanlılığı yapma güzel kız gördün diye
Arkadaşım dediğin kişi karakteri düzgün biri değil ama geçen gizli üye olarak bunun sorusuna görüş yazdım test etmek için ordan anladım nasıl biri olduğunu
Ricalar 😃
Turkcell superonline..
Teşekkür ederim 😊🍀
Rica ederim 🌺
Cevap
8Cevap
Ben Superonline kullanıyorum
TT'yi kullandım Leş.
Süperonline'ı kullandım Leş.
TürkNet'i kullanıyorum şu an. Memnunum.
Türk telekomünikasyon kullanıyoruz bu ülkede dünyanın en yavaş internetine en fazla parayı Türkiye ödüyor. Telekomünikasyon kurumunun içini bosaltanlar borçlarını bankalara bırakıp kaçtılar onun parasını bizler ödüyoruz
Türknet 130 mbps indirme 10 mbps yükleme hızı 240 TL
Evde internet kullanmıyorum ama TürkNet iyi diye duymuştum
Türk Telekom ama sözleşme bitince Türknet e geçeceğiz
Superonline, memnun değilim.
Kablo tv Uydunet
Turktelekom gayet iyi çekiyor
superonline ama hiç memnun değilim şahsen
Turkcell Superonline
Rogers kullanıyoruz
Kanada'da ötürmek de bi başka olur be 😂
İyi çaturdıyor djdjjd
Jdkekxlslxldldld