Ben kullanıyorum kalp nabız ölçümü oksijen ölçümü stres uyku takibi otomatik çalışıyor akıllı saat ler de her özelliği belki kullanmıyoruz ama akıllı bileklik de saat kadar olmadığı için temel özellikleri kullanıyoruz
Aldım zaten Huawei Band 8 kullanıyorum 😊 resim bana ait Xiaomi almadım çünkü mi band serisi ekranı dar geldi bana Huawei de tip biraz daha saat e yakın olduğundan seçtim öneririm kaliteli model
Akıllı bileklik ler akıllı saat den ucuz oluyor genelde ki tercih edilme en çok nedeni bu yüzden bence ama fiyatı maalesef gereksiz ben Huawei Band 8 kullanıyorum kaliteli akıllı bileklik ama o fiyata haketmez her şey hakketiği yerde değil ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet alınır neden alınmasın. ben de alırdım da bileklik takmayı saat takmayı sevmem hiç.. ama sen seviyorsan al bence
Bence herkesin bileğinde olmalı ama bu yorumu yaptığıma bakmayın bende de yok bende haka almadım 😂
Bileklik değil ama saatim var, beni düşünen biri sürekli kolumda gibi:))
Hangi modeli kullanıyor sun saat biraz daha iyi tabi
Watch3 üm var bir kaç yıldır. Onsuz dışarı çıkamaz oldum:)
Samsung mu Huawei mi
Apple
Aksesuar olarak güzel ama çoğu özelliği kullanılmıyor genelde
Ben kullanıyorum kalp nabız ölçümü oksijen ölçümü stres uyku takibi otomatik çalışıyor akıllı saat ler de her özelliği belki kullanmıyoruz ama akıllı bileklik de saat kadar olmadığı için temel özellikleri kullanıyoruz
O zaman al bence xiomi akıllı bileklikleri güzel anneme almıştık daha önce
Aldım zaten Huawei Band 8 kullanıyorum 😊 resim bana ait Xiaomi almadım çünkü mi band serisi ekranı dar geldi bana Huawei de tip biraz daha saat e yakın olduğundan seçtim öneririm kaliteli model
Hayırlı olsun o zaman güzelmiş güle güle kullan😊
Teşekkür ederim
Bence gereksiz para gibi geliyor ama ilerde fikrim değişir belki
Akıllı bileklik ler akıllı saat den ucuz oluyor genelde ki tercih edilme en çok nedeni bu yüzden bence ama fiyatı maalesef gereksiz ben Huawei Band 8 kullanıyorum kaliteli akıllı bileklik ama o fiyata haketmez her şey hakketiği yerde değil ki
Samsung fit 2 kullanıyorum memnunum
Ne gerek var ise yaramaz bir şey sanki altın arama cihazı gibi herşeyi ölçüyor saat olsun yeter
Bi ben beğenmeiyorum galibe bunları
Kullanmıyorum
Evet
Tercih meselesi