İnsanlarla tanışmak için tinder kullanmak sizce normal mi? Ben tuhaf buluyorum hatta oraya fotoğraf eklersem tanıdık falan görür diye endişeleniyorum bile. Sizce tinder kullanmak normal mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
Ben kullanmadım ama kullanan kişiyi de yargılamam. Tinder gibi çevrimiçi arkadaşlık uygulamalarını kullanmak son derece normal bir davranıştır. Bu tür uygulamalar, insanların yeni insanlarla tanışma ve potansiyel olarak romantik veya arkadaşlık ilişkileri kurma fırsatı sunar. İnsanlar farklı yollarla ilişki kurarlar, bazıları sosyal etkinliklerde, arkadaşlar aracılığıyla veya iş yerinde tanışırken, diğerleri çevrimiçi platformları tercih ederler. Tinder gibi uygulamaların kullanılması, insanların modern yaşam tarzlarına ve teknolojinin getirdiği yeni iletişim araçlarına uyum sağlama şeklinin bir yansımasıdır. Bu tür uygulamalar, insanların daha fazla potansiyel partnerle temas kurmasına yardımcı olabilir, ancak her zaman dikkatli olunması, güvenlik önlemlerinin alınması ve kişisel sınırların korunması önemlidir. Tinder ve benzeri çevrimiçi arkadaşlık uygulamalarını kullanmak son derece yaygın bir sosyal aktivitedir ve birçok insan bu tür uygulamalar aracılığıyla ilişkiler kurar. Ancak, bu uygulamaları kullanırken sağduyulu davranmak ve güvenliği ön planda tutmak önemlidir.
Evet haklısın, sadece deneyimlemek ve gerçekten bana uygun olup olmadığını anlamak istiyorum sosyal biri olmama rağmen yine de ihtiyaç duyduğum için değil zaman geçirmek için ve belki birkaç insanla kahve içip sohbet etmek için kullanmak isterim.
Hmm bu soruyu bende çok soruyorum kendime 1 aydır bende kullanıyorum normal miyi geçtim Acaba dolandırılıyormuyum diye düşünüyorum Eyfel kulesinin eoma bilmem nesinin orada foroğraflar çıkıyor önüme kızın adı Merve mesafe 14km kızın tipi 10/10 Rus buda beni şüphelendiriryor :) Bir de instagram adını yazanlar var çok beğendiklerimi ekliyorum normal bi selam bazende iltifat edici şeyler yazıyorum bakmıyorşar geri dönüş te yapmıyorlar bu da bana Instagram takipçi kasmak gibi çakallık planı olduğunu düşünüyor valla 2 aya yakındır kullanıyorum tipimde gayet iyi fotoğraflarım 10/7 5 kişi ile eşleştim 2 si eskorttu 😂😂 geriside canım selam yazıyorum selam yazıyo nasılsın yazıyorum ya da bi fotoğrafı hakkında iltifat ediyorum aptal aptal cevap veriyor o da 2 gün sonra 🙃 bende çözebilmiş değilim bir süre daha denicem yani. Ohh yoruldum 🫠
Tuhaf bi yer evet ben de anlamıyorum, insanlar nasıl davranıyor pek fikrim yok ama denemekten de zarar gelir mi emin değilim. En kötü hesabı siler kaybolursun ortadan zjajajaj
Tinder aslında kullanım amacını biliyorsundur. Önce nasıl kullanmak istediğine karar ver aşk bulmakmı istiyorsun ya da kısa süreli ilişki mi? Ona göre gotoğrafının altına yaz amacına uygun kullanıyorum ya da kullanmıyorum tarzında bir nebze seni eşleşmek istediğin kişilerle filtreler. :) Zarar gelirmi konusunda şunları söylemede fayda var kişisel bilgilerini verme kesinlikle nerede oturduğunu detay verme soyadını söyleme :) eğer karşıdaki kişi senin fake olup olmadığını öğrenmek isterse kesinlikle konuşması hoşuna giderse bir kanıt fotoğraf göndermekten kendini alıkoyma çünkü çok fazla fake hesap var ve sırf bu yüzden belkide hayatının aşkını kaçırabilirsin.
Tinderın amacı aslında seks partneri bulmak. Türkiye'de insanlar koca veya sevgili bulmaya çalışıyorlar. Ne niyetle kullanmaya çalışıldığı önemli ama %99 oranında erkekler seks partneri bulmak için kullanıyor
Normal. Benim eşleşip çok iyi dost olduğum insanlar var. Ama tabi leş insanlara da denk geldim. Zaten ilk buluşmada kendilerini belli ediyolar, ona göre eleme yapıyorum
( Laf yapmaya hakları yok (yazmayı unuttum) ) bende litmacht kullanıyordum bi tanıdıkla denk geldik. Neyse sokakda karşılaştık bana laf yaptı ağızının payını verdim. Elalem afkurmaya yer arıyot
Haklısın bi noktada galiba arkadaş edinmek niyetindeyim sohbet muhabbet bi kahve zaman geçirme insan tanıma gibi, tuhaf karşılanmasını istemem denemek istiyorum.