İnternet & Teknoloji Tinder kullanmak gereksiz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Canım çok sıkılıyor da açıp azıcık flörtleşeyim diyorum, hata mı ediyoruum? Güncellemeler+1 yıl Bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum, adam akıllı arkadaş edinebileceğim bir platform yok mu? Tinder kullanmak gereksiz mi? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
zzzhan Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aynı buradaki gibi 10 dakikada 50 beğeni alırsın erkeklerden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bide beni görmeden ya yuh Yorumla zzzhan +1 yıl Maalesef öyle o yüzden tinder da her zaman yurt dışı tercih sebebim en azından eşleşiyoruz Türkiye gibi en çirkin kıza iki dakikada 40 beğeni düşen bir ortamda bu imkansıza yakın Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Vermeyeceksen milleti meşgul etme boş yere. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı. Orada kimseye rastlayamadim. burada bile daha cok kisi denk geliyor... 0 0 Yorumla
nevflll Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yo bence eğlenceli illa birşeyler yaşamana gerek yok flört için kullanılabilir 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 614 cevap paylaştı. yooo değil... burdan da yapabilirsin madem yazdın ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gereksiz. İstersen sohbet edelim belki kafa yapına uygunumdur eğleniriz güzel sohbet ederiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boşuna meşgul ediyorsun orayı biz erkekler için. Kimseyle yatmayacaksanız girmeyin oraya. 0 0 Yorumla
ysf0107 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Buradan bile 10 kişi yazmış kim benimle flört olmak ister desen zaten 100 kişi yazar 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 847 cevap paylaştı. Bursa da yapabilirsin onu 0 1 Yorumla Sitemkarım +1 yıl Buradan edinebilirsin öncelikle güvenebilmen şans vermen lazım Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 736 cevap paylaştı. Buna 50 kişi yazar merak etme 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 947 cevap paylaştı. :) hakkındır et gitsin 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gereksiz sadece seks icin yaklasirlar 0 0 Yorumla
Tolga_456 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bence hata sana bişey sormak istiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sor Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 852 cevap paylaştı. Başını ağrıtırsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seni tutan nedir 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahaha bir musibet 1000nasihatten evladır dememişler boşuna Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Aynı buradaki gibi 10 dakikada 50 beğeni alırsın erkeklerden
bide beni görmeden ya yuh
Maalesef öyle o yüzden tinder da her zaman yurt dışı tercih sebebim en azından eşleşiyoruz Türkiye gibi en çirkin kıza iki dakikada 40 beğeni düşen bir ortamda bu imkansıza yakın
Vermeyeceksen milleti meşgul etme boş yere.
Orada kimseye rastlayamadim. burada bile daha cok kisi denk geliyor...
Yo bence eğlenceli illa birşeyler yaşamana gerek yok flört için kullanılabilir
yooo değil... burdan da yapabilirsin madem yazdın ;)
Gereksiz. İstersen sohbet edelim belki kafa yapına uygunumdur eğleniriz güzel sohbet ederiz
Flort edelimm egerr begeni olursaa nasilsinn tanisalimm 🙂
Boşuna meşgul ediyorsun orayı biz erkekler için. Kimseyle yatmayacaksanız girmeyin oraya.
Buradan bile 10 kişi yazmış kim benimle flört olmak ister desen zaten 100 kişi yazar
Bursa da yapabilirsin onu
Buradan edinebilirsin öncelikle güvenebilmen şans vermen lazım
Hata yapmaya elverislosin
Buna 50 kişi yazar merak etme
:) hakkındır et gitsin
Gereksiz sadece seks icin yaklasirlar
Evet amaç flört değil oranın
tinder avcısını izle sonra karar ver.
gerçeklerine yönel
Burası varken tinderda işin ne 😀😃🙂🙃
Bence hata sana bişey sormak istiyorum
sor