Instagram kullan
Bence kullanma boş ver
Diğer (belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben kullanıyorum ama zaten çok sıkıcı buluyorum eğer arkadaşın varsa güzeldir ama arkadaşın yoksa genelde sıkıcı oluyor eğlenceli kedi videoları var ya da komik reels videoları var bunları seviyorsan bence senin için güzel olabilir ayni kısaca sen bilirsin zamanın varsa kullan
İnstagram hesabım var ancak gizlilik ayarlarımı iyi yaparak kullanmayı tercih ediyorum. Çoğunlukla annem ile ortak kullanıyorum hesabın ortağı diyebilirim. Annem için daha faydalı oluyor çünkü değişik tarifleri yenilikleri gördüğünde uyguluyor. Bu açıdan bakıldığında hesap açabilirsin
olabilir elbette genç insansınız
bence gerek yok
Cevap
15Cevap
İnstagram kullanıyorum ama çok vaktimi alıyor bazen reels bir sarıyor farkına varmadan zamanım gidiyor özellikle evde dinlenirken
Tercih senin ama kullanma pek derim. Her tip var orada da ama bir yanda da iyi oluyor ama iyice düşün derim
Olabilir. En azından orada kiminle muhatap olduğunu biliyor insan. Burası çok belirsiz
kım napmış kım ne paylaşmış dıye bakmaya ne gerek var boş ver
Hayatına bir +'sı olacağını sanmam. Sadece biraz zaman öldürebilirsin.
Ben Bigo Live'da takılıyorum bu ara pk'lar baya eğlenceli geçiyor. Sevdiğim her konuda yayın açan bir yayıncı mutlaka bulabiliyorum. Güzel arkadaşlıklar da edindim. Siz de indirmek isterseniz link paylaşabilirim. https://bit.ly/3sbuoOH
eksikliğini hissetmiyorsan kullanma ama kullanacaksan da bizi ekle :)
yirmi dört saat burdasn zaten git birazda orada ol bence
Watsapp Telegram kullanıyorsun neden Instagram kullanmayacaksin ki bence kullanmalısın çünkü herkes bunları kullanıyor şu an 😂
Hayır kullanma süt dilimi gibi olmuş
Kullan oda bir medya
Kullan ve adresini bana yaz
Kullan ya ne olacak? Nickin ne olacak?
Takipleşeceksek kullan tabi 😋
Sen bilirsin
vardır bence
telegram kullan daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?