Merhabalar yaşım 22.
5 senedir sosyal medya kullanmıyorum nedeni ise çok yapmacık buluyorum. ergence geliyor ordaki paylasımlar vs vs. Bir anda aklıma esti instagram açmalı mıyım? faydası var mıdır kullanmanın sizce? normalde eski kafalı biriyim. ama devir teknoloji devri. Yararlı yanı var mı yoksa hiç istifi bozmayalım mı.. :)
5 senedir sosyal medya kullanmıyorum nedeni ise çok yapmacık buluyorum. ergence geliyor ordaki paylasımlar vs vs. Bir anda aklıma esti instagram açmalı mıyım? faydası var mıdır kullanmanın sizce? normalde eski kafalı biriyim. ama devir teknoloji devri. Yararlı yanı var mı yoksa hiç istifi bozmayalım mı.. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende bu zamana kadar hiç kullanmadım kullanmayı da hiç düşünmüyorum
En güzeli aslında. Ama yine de ne bileyim o platforma girsem mi diye bazen düşünüyorum
Merak ediyorsan aç bir hesap kullan biraz , sonra karar verirsin devam edip etmeyeceğini denemekten zarar gelmez
:/
Çok haklısın.
Ben de özellikle İnstagram 'dan uzak duruyorum.
Yapmacık mutluluklar...
Hiç açmayayım dimi :D
Aynen. Kızlar kendini pazarlıyor işte. Vaktim değerli diyorsan açma bence
Bak bir yandan da merak ediyorum acaba faydası var mıdır diye ama bu zamana kadar kullanmamışım 5 sene geçmiş hani bilemedim
Ne eski kafalıları gördük bir açsan bağımlı olursun. Ac ya geri kalma
Ya normalde yapmacık bulurum cidden. İnan fotoğraf koymam sadece dursun diye açsam mı
İnstagram samimi bir ortam değil nerde samimiyet yoksa ben orada yokum bilen bilir
Boş iş boş ver kullanma. İnsanlarin ne yiyip ne içtiği nereye gittiği kimin umrundaki. Gereksiz bir uygulama
kullanma zaten şu an herkes horon tepiyor
:) Trabzonspor şampiyon...
Şaka bir yana yararı var mı kullanmanın?
Ozaman kullanma
Kararsızım işte
Karar senin ozaman bizden fikir almak istedin bende kullanma dedim
Tamam kullanmıyorum
Tüm sorular listelenmektedir ne kadar
Ne?
He Babo He
en iyisini yapıyosun
Cidden mi? Şuanki durum ne oralarda?