İnternet & Teknoloji Instagram, Facebook, Twitter vb hiç bir şey kullanmiyorum böyle biri hakkında ne düşünürsünüz 19 yaşındayım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hepsini denedim ama aynı gün içindede sildim çok sıkıcı geliyor wp ve youtube kullanıyorum onlar yeterli geliyor bana Instagram, Facebook, Twitter vb hiç bir şey kullanmiyorum böyle biri hakkında ne düşünürsünüz 19 yaşındayım? Cevapla Facebook Soruları Instagram Soruları Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Instagram kullanmıyorsun ama kızlar soruyor kullanıyorsun yersen tabi😃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim değil ablamın bu arada bilip bilmeden konuşma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimin olduğu farketmez kullanıyorsun, bu kullanmadığın gerçeğini değiştirmez.😃 Yorumla
Gızlıuyebende Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yalnız değilsin bende öyleyim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi bari yalnız değilmişim Yorumla Gızlıuyebende +1 yıl Evet öyle bana da sıkıcı geliyor kullanmıyorum Yorumla
saulMed Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Çirkin misnn 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hayır aslında normal güzellikteyim Yorumla Soran +1 yıl Sadece özellikle Instagram çok boş geliyor Yorumla saulMed +1 yıl Kac yasindasn Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla saulMed +1 yıl Ekler msin beni burdan arkadaşım ol Yorumla saulMed +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakma ama böyle ortamlarda arkadaş edinmeyi doğru bulmuyorum yanlış anlamazsın umarım Yorumla saulMed +1 yıl Ya anlıyorum seni ama inan ben de senin gibiyim buraya ait hissetmiyorum kendimi hadi ekle lutfen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En mantıklısını yapıyorsun.
Instagram kullanmıyorsun ama kızlar soruyor kullanıyorsun yersen tabi😃
Benim değil ablamın bu arada bilip bilmeden konuşma
Kimin olduğu farketmez kullanıyorsun, bu kullanmadığın gerçeğini değiştirmez.😃
Yalnız değilsin bende öyleyim
İyi bari yalnız değilmişim
Evet öyle bana da sıkıcı geliyor kullanmıyorum
Helal lan
Çirkin misnn
Hayır aslında normal güzellikteyim
Sadece özellikle Instagram çok boş geliyor
Kac yasindasn
19
Ekler msin beni burdan arkadaşım ol
?
Kusura bakma ama böyle ortamlarda arkadaş edinmeyi doğru bulmuyorum yanlış anlamazsın umarım
Ya anlıyorum seni ama inan ben de senin gibiyim buraya ait hissetmiyorum kendimi hadi ekle lutfen