Sorum Iphone sahibi olanlara! Iphone'u ilk alma sebebiniz neydi? Markasından dolayı mı, Kamerası mı, İşlemcisi mi yoksa sizi lüks göstermesi veya başka özelliklerinden dolayı mı?
Birçoğu sürüye uyum sağlamak ve aralarında bir parça olsun öne çıkabilmek umuduyla kullanıyor, bugün bu marka dünyanın en büyük akıllı telefon markası olmasaydı ve yarım elma logosu popülerliği bulunmasaydı kullanıcılarının %90 kadarını kaybedeceği aşikardı, yani özetle buraya kim hangi yanıtla gelirse gelsin, iphone gündelik avare avuntusu güder olarak görülmeli, herkes bir tarafa bilhassa da ben bu durumu öyle göreceğimdir.
Dünyanın en iyi en hızlı işlemcisi iPhone telefonu hiç bir telefon işlemci hızı iPhone işlemci hızını sollayamaz ama işlemci hızlı olduğundan internetiniz ve şarjınızı akan sular gibi çabuk bitirir. Siz o telefonu ne kadar çok kurcalarsanız ne kadar çok oynarsanız şarj o kadar çok çabuk bitiyor İlk aylarda akşama kadar giden şarjı daha sonra ki aylarda öğleye kadar bile gitmez sizi yarı yolda bırakır ve çok şaşıracaksınız Eğer uzun ömürlü şarj istiyorsanız iPhonedan uzak durun. En uzun ömürlü şarj opponun şarjı deneyin görün Özellik performansıyla düşük fiyata en yüksek özellikleri sunuyor oppo Ama iPhonelar çok pahalı olduğu için parçaları da çok pahalı en ufak bir şarj soketi kaç bin lira ekranı 3 bin mi 5 bin mi 15 mi bilmiyorum ama parçaları da aynı kendisi kadar yüksek fiyata satılıyor Gidin kendiniz için oppo bakın Hem uygun fiyata hem de uzun süreli kullanım ömürlü. İşlemcisi de sizi öyle yarı yolda bırakacak işlemci değil piyasada herkesin kullandığı işlemci. En iyi kamera teknolojisi istiyorsan 200 MP yüksek kamera opponun reno serilerine bakın üstelik reno serileri hepsi metal tasarımlarla çizilmeye kırılmaya ve suya karşı diğer bütün markalara göre çok daha kaliteli malzemelerle üretilmiştir iPhone'da neyin nesidir iPhone kullanan biri olarak söylüyorum iPhonelar da bozuluyor kırılıyor dağılıyor ama diğer markalar gibi her yerde tamir edilemiyor. Çok başın ağırır İllaki alacağım dersen alın Saygılarımla selamlıyorum
İlk alma sebebim yaklaşık 15 yıl önce kadardı sonyxperiaZ serisini kullanıyordum.. elimden düştü ekranın sol üst köşesinde çatlak oluştu ve ekran dokunmatik özelliğini kaybetti onu servise gönderdim sıfır 5s aldım 2 hafta sonra motorla eve giderken 5 s montun cebinden düştü ve ekran paramparça oldu Ama halen dokunmatik ve her fonksiyonu çalışıyordu!!! O günden beri şaşmam illa İPhone olcak..
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 41,8b cevap paylaştı.
Ben olmadım telefonum iphone değil maalesef. ama param olsa bile almazdım sanırım gereksiz pahalı geliyor ve zaten çok fotoğraf da çekilmediğim için işime yaramazdı diye düşünüyorum..
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 668 cevap paylaştı.
Yıllarca hep android kullandım. İlkkez ıphone almak istedim ve aldım. iPhone 13 aldım ve son derece iyi. Kamerası çokkk iyi Şarj ömrü aşırı iyi Kullanışı ve şıklığı da cabası. Aldıktan sonra ne kadar geç kaldığımı fark ettin
Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 5b cevap paylaştı.
3GS modeliyle başladım ios o zamanlar iphoneOS ismiyle çıkmıştı tabi. Her neyse android cihazlara göre inanılmaz akıcıydı , bildirim olayı yeni çıkmıştı ve iPhone’larda bu olay inanılmaz stabildi. O gün bugün iphone kullanıyorum