Üçlü priz takılıydı çıkartmadım ama prizin içinde kaldı
Cevap sahibi
+1 yıl
3 lü prize sesli bir şey tak radyo gibi vantilatör gibi. Sonra o prize ait sigortayı bul indir olmadı kaldır sigortayı şeklinde. En azından için rahat eder biri eller ya da kısa devre yapıp kaçak akım atar endişen olmaz. Sabab bir elk. çi tamir eder.
Soran
+1 yıl
Elektrikle pek aram yok şimdilik öyle bıraksam sabah şartelleri indirim çıkartsam olur mu gece problem çıkar mı
Cevap sahibi
+1 yıl
Hiç dokunma bir şey olursa en fazla sigorta atar. İçin rahat olsun.
Soran
+1 yıl
Tamamdır teşekkürler
Cevap sahibi
+1 yıl
Rica ederim. iyi geceler 🙏😌
Soran
+1 yıl
Ya ben bisey daha sorabilir miyim sabah şartelleri indirim fişi çekersem çarpılır mıyım
Cevap sahibi
+1 yıl
Hayır bir şey olmaz tüm hepsini indir ama özellikle en baştaki koyu ya da açık mavi olanı (o kaçak akım rölesidir tüm sigortalar ona bağlıdır)
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayağında terlik olsun yer zeminse ama terlik kuru olsun sabah yani
Cevap sahibi
+1 yıl
Yer zemin derken bazen mermer olan zemin var onu kastettim
Soran
+1 yıl
Tamam anladım tesekküler inşallah çarpılmam
Cevap sahibi
+1 yıl
Korkuyorsan eğer bırak öyle kalsın elektrikçi gelene dek dedim ya en fazla sigorta atar.
Cevap sahibi
+1 yıl
İnsanın hayatta başına korktuğu gelir derler. lütfen elleme kalsın
Soran
+1 yıl
1 hafta kadar evde olmayacağım ondan biraz tedirginim yanma vs yapar diye
Cevap sahibi
+1 yıl
Anlştık mı? Söz ver ama
Soran
+1 yıl
Anlastık tamam
Cevap sahibi
+1 yıl
Anldım evde çalışması zorunlu deep frezz falan yoksa o zaman tüm şalterleri indir öyle git. O işe de erken dön son gün elektrikçi çağır olsun bitsin
Soran
+1 yıl
Maalesef var o yüzden indirip gidemiyorum şartelleri mecbur 1 hafta sonrasına kalıyor
Cevap sahibi
+1 yıl
Korkma öyle kalsın sarkık gelince bakarsın çresine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sigortayı kapat öyle çıkart fişi sonra sigorta yı açarsın
Lanet olsun her odanın kı öyle
Ne var ucunda hangi cihaz takılı yani?
Üçlü priz takılıydı çıkartmadım ama prizin içinde kaldı
3 lü prize sesli bir şey tak radyo gibi vantilatör gibi. Sonra o prize ait sigortayı bul indir olmadı kaldır sigortayı şeklinde. En azından için rahat eder biri eller ya da kısa devre yapıp kaçak akım atar endişen olmaz. Sabab bir elk. çi tamir eder.
Elektrikle pek aram yok şimdilik öyle bıraksam sabah şartelleri indirim çıkartsam olur mu gece problem çıkar mı
Hiç dokunma bir şey olursa en fazla sigorta atar. İçin rahat olsun.
Tamamdır teşekkürler
Rica ederim. iyi geceler 🙏😌
Ya ben bisey daha sorabilir miyim sabah şartelleri indirim fişi çekersem çarpılır mıyım
Hayır bir şey olmaz tüm hepsini indir ama özellikle en baştaki koyu ya da açık mavi olanı (o kaçak akım rölesidir tüm sigortalar ona bağlıdır)
Ayağında terlik olsun yer zeminse ama terlik kuru olsun sabah yani
Yer zemin derken bazen mermer olan zemin var onu kastettim
Tamam anladım tesekküler inşallah çarpılmam
Korkuyorsan eğer bırak öyle kalsın elektrikçi gelene dek dedim ya en fazla sigorta atar.
İnsanın hayatta başına korktuğu gelir derler. lütfen elleme kalsın
1 hafta kadar evde olmayacağım ondan biraz tedirginim yanma vs yapar diye
Anlştık mı? Söz ver ama
Anlastık tamam
Anldım evde çalışması zorunlu deep frezz falan yoksa o zaman tüm şalterleri indir öyle git. O işe de erken dön son gün elektrikçi çağır olsun bitsin
Maalesef var o yüzden indirip gidemiyorum şartelleri mecbur 1 hafta sonrasına kalıyor
Korkma öyle kalsın sarkık gelince bakarsın çresine
İyi tatiller
Bir sorun olmaz ama dokunma sakın oraya.
Olmaz bişey
Resmini ceksene
Olur ovv
Olmaz