İnternet & Teknoloji Sizce hangi telefonun kamerası daha kaliteli fotoğraflar çeker? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gajaxy a 73 mü yoksa iPhone 11 mi hangisini alsam Güncellemeler+1 yıl Huwai nova 10 ve poco f5 de olut Sizce hangi telefonun kamerası daha kaliteli fotoğraflar çeker? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl iPhone 11 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Yazdığım diğer telefonlardan daha iyi mi kamerası olur Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Çok para onun yerine s22 veya s21fe alırsın daha iyi kamera Yorumla Soran +1 yıl Yani vergisiz alınıyor ya onu kullanicam fiyatı düşüyor yarıya Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Vergisiz telefonların kamerası nasıl biliyor musun bak bu şekil. İzle youtube.com/shorts/mWOCjJyMbxw?si=IXyZbYfzGZ8IIyCE Yorumla Soran +1 yıl S22 daha mitiyi kamera netliği açısından Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Kamera ve işlemci harika ama pil sıkıntısı var Yorumla Soran +1 yıl Fkdjdjgjfjgjhjgjggd Yorumla Soran +1 yıl Anladım sağ ol Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Yerli üretim telefonlara yonelmeni istemem Yorumla Soran +1 yıl Ay yok hayır sevmem onları Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Helal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
iPhone 11
Yazdığım diğer telefonlardan daha iyi mi kamerası olur
Çok para onun yerine s22 veya s21fe alırsın daha iyi kamera
Yani vergisiz alınıyor ya onu kullanicam fiyatı düşüyor yarıya
Vergisiz telefonların kamerası nasıl biliyor musun bak bu şekil. İzle
youtube.com/shorts/mWOCjJyMbxw?si=IXyZbYfzGZ8IIyCE
S22 daha mitiyi kamera netliği açısından
Kamera ve işlemci harika ama pil sıkıntısı var
Fkdjdjgjfjgjhjgjggd