İnternet & Teknoloji Bu telefonlardan hangisini kamerası daha iyidir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu fiyatlarda başka önerebikeceğiniz telefon var mı? Xiomi poco X3 pro Redmi note 10 pro Samsung A52 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu telefonlardan hangisini kamerası daha iyidir? Cevapla Telefon Soruları Kamera Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
тι_αмσя Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 92% +1 yıl ne alırsan al samsung alma. kameraları çok kötü. eskiden nokia vardı. kameraları süperdi 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Samsung kameraları iyi dedi çoğu kişi Yorumla тι_αмσя +1 yıl valla kaç nesildir samsung kullanıyorum. samsung note 4. kötü. şu an samsung s21 ultra kullanıyorum. 4 tane kamerası var. hepsi birbirinden b*k Yorumla Soran +1 yıl Note 10 pro alıcam galiba Yorumla тι_αмσя +1 yıl Evet, isabetli karar Yorumla Soran +1 yıl Gm9 pro almıştım geçen yıl her yer kapalıyken mecburiyetten bir yıl olmasına rağmen her şeyi bozulfu Yorumla тι_αмσя +1 yıl Çin malı uyduruk telefon. eger sağlamlık dersen o zaman samsung al. Yok kamera dersen redmi al Yorumla Soran +1 yıl İkiside olsa iyi olurdu😂 ya bunu alanların bazıları çok memnun fiyatına göre ilk aldığımda çok güzeldi kamerası özellikleri filan ama bozulunca bir işe yaramıyor şu an kamerası pert sesi d düzgün değil donma kasma ne ararsan var Yorumla тι_αмσя +1 yıl O zaman ( iphone 12 pro max) al paran yetiyorsa. kamerası muhteşem, sağlamda.. ama cok pahali Yorumla Soran +1 yıl 7-8 yıl kullanacak olsam alırım ama 3 yıl sonra eskiyecek yavaşlayacak bir telefona okadar para vermek saçma Yorumla тι_αмσя +1 yıl Al dandik bitane o zaman Yorumla
MrsDarkLightDizzy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl www.epey.com sitesini tavsiye ederim her özelliği karşılaştırabilirsin 3 seçeneğe kadar tam karşılaştırma sunuyor 1 0 Yorumla
delinin1isiyim Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl samsung un kamera yazılımları cok iyi, performans olarak bsy diyemem, bende s9 kullanıyorum kamerası yeni cıkan oppo xiaomilerden cok cok iyi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben zaten oyun oynamıyorum kamerasının güzel olması hoşuma gider pek bir beklentim yok telefondan galiba😂 Yorumla delinin1isiyim +1 yıl bende hiç oyun oynamam kamera olsun yeter😅 Yorumla Soran +1 yıl Aynen benim için de öyle Yorumla
sertoo Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl hepsinin kameraları birbirine çok yakın özelliklerde. Karar veremedim :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 hangisini alsam pişman olmam Yorumla
Zehra160303 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Poco X3 pro kullanıyorum kamerası geyet güzel fakat kamera konusunda Samsung herzaman 1 adım öndedir 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Dış görünüş olarak da Samsung daha güzel bence galiba onu alacağım Yorumla Zehra160303 +1 yıl Eğer kameraya önem veriyorsan note 10 pro al bence 108mp kamera nedir 🤤 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşünmüştüm ama a52 bin kamerası bir tık daha iyiymiş sensör boyutu diyafram açıklığı filan da fotoğraf kalitesini etkiliyormuş Yorumla
Kafamızgüzelbeabi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Samsung almada ne alırsan al. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Kafamızgüzelbeabi +1 yıl Bende Samsung A11 var kamerası cidden kötü Yorumla Soran +1 yıl Herkes Samsung'un kamerası iyi demiş Yorumla Kafamızgüzelbeabi +1 yıl İphone al en iyisi Yorumla Soran +1 yıl Çok pahalı Yorumla Kafamızgüzelbeabi +1 yıl Eee ama en iyi çekende İphone. Her gülün bir dikeni var ne yapacaksın Yorumla
benGÖKÇE Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 10 pro iyi değil mi onu düşünüyordum bende 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki üçü arasında kaldım bu telefon inceleme videolarında genelde üçü öneriliyor bende birini seçeyim dedim karar veremedim Yorumla MİKROP06 +1 yıl NOTE 10 pro o segmentin en iyi telefonu alabilirsin Yorumla benGÖKÇE +1 yıl @MİKROP06 evet ya iyi diye biliyorum bende elimdekinden kurtulayım artık Yorumla MİKROP06 +1 yıl Tek kötü yanı sadece konuşma bitince bazen ekranı açmıyor ona dikkat et o da güncelleme ile düzelirde bakalım Yorumla benGÖKÇE +1 yıl @MİKROP06 düzelir umarım ya genel olarak bende beğendim Yorumla MİKROP06 +1 yıl Mavisi hoş Yorumla benGÖKÇE +1 yıl @MİKROP06 evet diğerleri daha koyu renk en açık tonu mavi sanırım Yorumla MİKROP06 +1 yıl Evet Yorumla benGÖKÇE +1 yıl @MİKROP06 keşke beyazı olsaydı Yorumla MİKROP06 +1 yıl Bence buz mavisi daha iyi olmuş gradient renk cam ve dokunma hissiyatı çok hoş Yorumla benGÖKÇE +1 yıl @MİKROP06 evet çok hoş görünüyor gerçekten Yorumla Soran +1 yıl @MİKROP06 bilmiyorum kararsız kaldım üçü de çok öneriliyor 😂 Yorumla MİKROP06 +1 yıl Geçtik o yollardan note 10 pro aldık sende de öyle olacak 😂 Yorumla Soran +1 yıl @MİKROP06 😂😂 kısmet Yorumla
rukiyedemir Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl B en iyisi derim ben iphone alcak paran yoksa HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA 1 0 Yorumla
barraquda Takip Et Master Yaş: 44 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. redmi note 9 ve 10 un kameraları çok başarılıdır. 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Poco X3 NFC kullanıyorum. memnunum 1 0 Yorumla
Anadolusevdası Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Poco x3 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Biraz kaba bir görüntüsü var diğerlerine göre 😂 ama kamerası iyiyse onu alırım Yorumla Anadolusevdası +1 yıl Heleki bı oyun oynanıyor off efsoo 😄 Yorumla Soran +1 yıl Oyun oynamıyorum ben😂 Yorumla Anadolusevdası +1 yıl Aman oynamayın siz 😄 Yorumla Soran +1 yıl Hep küfür ediyorlar ne oynicam😂 hep yanlış koridora gidiyorum zaten sıkıcı djdhd Yorumla Anadolusevdası +1 yıl 😄😄 etsinler küfür dünyanın derdi değil Yorumla Soran +1 yıl Yok ya küstüm oynamam artık Yorumla Anadolusevdası +1 yıl Kusersen olmaz pubg mi oynuyon yoksa ☹️ Yorumla
Nanacookie Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Adamlar güzel diyor müq kameralı çözünürlük 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. B şıkkı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ne alırsan al samsung alma. kameraları çok kötü. eskiden nokia vardı. kameraları süperdi
Samsung kameraları iyi dedi çoğu kişi
valla kaç nesildir samsung kullanıyorum. samsung note 4. kötü. şu an samsung s21 ultra kullanıyorum. 4 tane kamerası var. hepsi birbirinden b*k
Note 10 pro alıcam galiba
Evet, isabetli karar
Gm9 pro almıştım geçen yıl her yer kapalıyken mecburiyetten bir yıl olmasına rağmen her şeyi bozulfu
Çin malı uyduruk telefon. eger sağlamlık dersen o zaman samsung al. Yok kamera dersen redmi al
İkiside olsa iyi olurdu😂 ya bunu alanların bazıları çok memnun fiyatına göre ilk aldığımda çok güzeldi kamerası özellikleri filan ama bozulunca bir işe yaramıyor şu an kamerası pert sesi d düzgün değil donma kasma ne ararsan var
O zaman ( iphone 12 pro max) al paran yetiyorsa. kamerası muhteşem, sağlamda.. ama cok pahali
7-8 yıl kullanacak olsam alırım ama 3 yıl sonra eskiyecek yavaşlayacak bir telefona okadar para vermek saçma
Al dandik bitane o zaman
www.epey.com sitesini tavsiye ederim her özelliği karşılaştırabilirsin 3 seçeneğe kadar tam karşılaştırma sunuyor
samsung un kamera yazılımları cok iyi, performans olarak bsy diyemem, bende s9 kullanıyorum kamerası yeni cıkan oppo xiaomilerden cok cok iyi
Ben zaten oyun oynamıyorum kamerasının güzel olması hoşuma gider pek bir beklentim yok telefondan galiba😂
bende hiç oyun oynamam kamera olsun yeter😅
Aynen benim için de öyle
hepsinin kameraları birbirine çok yakın özelliklerde. Karar veremedim :)
😂 hangisini alsam pişman olmam
Poco X3 pro kullanıyorum kamerası geyet güzel fakat kamera konusunda Samsung herzaman 1 adım öndedir
Dış görünüş olarak da Samsung daha güzel bence galiba onu alacağım
Eğer kameraya önem veriyorsan note 10 pro al bence 108mp kamera nedir 🤤
Bende öyle düşünmüştüm ama a52 bin kamerası bir tık daha iyiymiş sensör boyutu diyafram açıklığı filan da fotoğraf kalitesini etkiliyormuş
Samsung almada ne alırsan al.
Neden
Bende Samsung A11 var kamerası cidden kötü
Herkes Samsung'un kamerası iyi demiş
İphone al en iyisi
Çok pahalı
Eee ama en iyi çekende İphone. Her gülün bir dikeni var ne yapacaksın
10 pro iyi değil mi onu düşünüyordum bende
Bilmiyorum ki üçü arasında kaldım bu telefon inceleme videolarında genelde üçü öneriliyor bende birini seçeyim dedim karar veremedim
NOTE 10 pro o segmentin en iyi telefonu alabilirsin
@MİKROP06 evet ya iyi diye biliyorum bende elimdekinden kurtulayım artık
Tek kötü yanı sadece konuşma bitince bazen ekranı açmıyor ona dikkat et o da güncelleme ile düzelirde bakalım
@MİKROP06 düzelir umarım ya genel olarak bende beğendim
Mavisi hoş
@MİKROP06 evet diğerleri daha koyu renk en açık tonu mavi sanırım
Evet
@MİKROP06 keşke beyazı olsaydı
Bence buz mavisi daha iyi olmuş gradient renk cam ve dokunma hissiyatı çok hoş
@MİKROP06 evet çok hoş görünüyor gerçekten
@MİKROP06 bilmiyorum kararsız kaldım üçü de çok öneriliyor 😂
Geçtik o yollardan note 10 pro aldık sende de öyle olacak 😂
@MİKROP06 😂😂 kısmet
B en iyisi derim ben iphone alcak paran yoksa HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
buradaki en iyi kamera A52
redmi note 9 ve 10 un kameraları çok başarılıdır.
Poco X3 NFC kullanıyorum. memnunum
Poco x3
Biraz kaba bir görüntüsü var diğerlerine göre 😂 ama kamerası iyiyse onu alırım
Heleki bı oyun oynanıyor off efsoo 😄
Oyun oynamıyorum ben😂
Aman oynamayın siz 😄
Hep küfür ediyorlar ne oynicam😂 hep yanlış koridora gidiyorum zaten sıkıcı djdhd
😄😄 etsinler küfür dünyanın derdi değil
Yok ya küstüm oynamam artık
Kusersen olmaz pubg mi oynuyon yoksa ☹️
Adamlar güzel diyor müq kameralı çözünürlük
Samsung
Samsung
Samsung
B deki daha güzel
B şıkkı
samsung al
Samsung a52