İnternet & Teknoloji Komşu interneti kapatıp açıyo ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir kapatıyo bir açıyo. Soramıyorum da ne dendiğini. Ne yapacam ben? Güncellemeler+1 yıl Sorusuna cevap vermediğim biri var onu engellemişim ya Komşu interneti kapatıp açıyo ne yapmalıyım? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Komşunun intini habersiz kullanıyorsan sorma bı zahmet ne diycen hanımefendi kapatmayın su interneti falan mi 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ya ama bende mağdurum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl N@h magdursun Osbakab Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka bende kullanıyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Para veriyon mu Lsbalna Yorumla Soran +1 yıl Komşuluk öldümü. Öğrenciye yardım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amaan öğrencinin hırsızlığı helaldir zaten ben uydurdum bu sözü Yorumla Soran +1 yıl Onu biliyom zaten de kadına nasıl söylicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demiceksin aq s@lak misiniz Yorumla Soran +1 yıl canım misiniz ne aq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sansür? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl $@l@k anlamına geliyor kızlar soruyorda Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Da mısınız ne. Nazikçe söylüyon ona şaşırdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordakinin anlamı kibarlık değil çoğul eki genele konuştum Yorumla Soran +1 yıl tamam da ben hala sorumun cevabını alamadım. Nasıl kadına sorcam Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Onun değil mi istediğini yapabilir eğer ki sende veriyorsan para bunu söyleme hakkına sahipsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Komşuluk öldümü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsanlar sana internetini verip insanlık yapmış sen hala bir sorun ariyon Yorumla Soran +1 yıl Vermediki. Ben başka bir şekilde öğrendim Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 822 cevap paylaştı. Ücret veriyorsan sormaya hakkın var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Komşunun faturasına ortak mısın? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman kendi evine internet alabilirsin. Komşuya söyleyeceğin ve yapacağın hiç bişey yok Yorumla Soran +1 yıl Ya knk olmuyo böyle hep zararlı çıkıyorum senin yönteminle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asıl zararı komşunun hakkına girerek görüyorsun. Neyse beni ilgilendirmez. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Komşunun intini habersiz kullanıyorsan sorma bı zahmet ne diycen hanımefendi kapatmayın su interneti falan mi
Ya ama bende mağdurum
N@h magdursun Osbakab
Ne alaka bende kullanıyom
Para veriyon mu Lsbalna
Komşuluk öldümü. Öğrenciye yardım
Amaan öğrencinin hırsızlığı helaldir zaten ben uydurdum bu sözü
Onu biliyom zaten de kadına nasıl söylicem
Demiceksin aq s@lak misiniz
canım misiniz ne aq
Sansür?
$@l@k anlamına geliyor kızlar soruyorda
Anladım. Da mısınız ne. Nazikçe söylüyon ona şaşırdım
Ordakinin anlamı kibarlık değil çoğul eki genele konuştum
tamam da ben hala sorumun cevabını alamadım. Nasıl kadına sorcam
Onun değil mi istediğini yapabilir eğer ki sende veriyorsan para bunu söyleme hakkına sahipsin
Komşuluk öldümü
İnsanlar sana internetini verip insanlık yapmış sen hala bir sorun ariyon
Vermediki. Ben başka bir şekilde öğrendim
Ücret veriyorsan sormaya hakkın var
Komşunun faturasına ortak mısın?
Hayır
O zaman kendi evine internet alabilirsin. Komşuya söyleyeceğin ve yapacağın hiç bişey yok
Ya knk olmuyo böyle hep zararlı çıkıyorum senin yönteminle
Asıl zararı komşunun hakkına girerek görüyorsun. Neyse beni ilgilendirmez.