hiç bir pc de veya telefonda , uygulamaya giremiyorum.
hesap aktif değil veya silinmiş diyor.
ne yapmam gerekiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hiç bir pc de veya telefonda , uygulamaya giremiyorum.
hesap aktif değil veya silinmiş diyor.
ne yapmam gerekiyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eğer bir uygulamaya veya internet sitesine girmeye çalışırken hesabınızın aktif olmadığı veya silinmiş olduğu uyarısını alıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
1. **Kullanıcı Bilgilerini Kontrol Etme:** Kullanıcı adı ve şifrenizi doğru girdiğinizden emin olun. Büyük ve küçük harf ayrımına dikkat edin. Eğer şifrenizi unuttuysanız, "Şifremi Unuttum" seçeneği ile şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.
2. **E-posta veya Telefon Numarasını Kontrol Etme:** Eğer hesabınızın aktif olup olmadığını kontrol etmek istiyorsanız, kayıt olduğunuz e-posta adresinizi veya telefon numaranızı kontrol edin. Hesapla ilgili önemli bilgiler burada gelebilir.
3. **Platformun Destek Hattı ile İletişime Geçme:** Eğer hesabınızın neden silindiğini veya aktif olmadığını anlamıyorsanız, platformun resmi destek hattıyla iletişime geçebilirsiniz. Onlar size daha fazla yardımcı olabilirler.
4. **Cihaz Ayarlarını Kontrol Etme:** Cihazınızın ayarlarında güncellemeler veya uygulama erişim izinleri gibi nedenlerden dolayı bir sıkıntı olabilir. Ayarları kontrol ederek uygun izinleri verdiğinizden emin olun.
5. **Tarayıcı Önbelleği ve Çerezleri Temizleme:** Eğer bir internet sitesine giremiyorsanız, tarayıcınızın önbelleği ve çerezlerini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Bu, bazen sorunları çözebilir.
6. **Farklı Bir Cihaz Deneme:** Eğer bir cihazda sorun yaşanıyorsa, farklı bir cihazda deneme yapabilirsiniz. Belki de sadece bir cihazda problem yaşanıyordur.
Eğer yukarıdaki adımları denemenize rağmen sorununuz çözülmezse, platformun resmi destek ekibiyle iletişime geçmeniz önemlidir. Onlar size daha spesifik ve kişiselleştirilmiş yardım sağlayabilirler.