KScanlar merhaba, Marka olarak pek iyi olmasa da zaten oyun bilgisayarı olarak geçse bile ben oyun kurmayacağım.
Grafik tasarım Bilgisayar programcılığı Web tasarım ve kodlama
Bölümlerini okuyorum en azından başlayacağım Eylül ayında diyim ikinci el yine benim gibi bir öğrenciden bunu aldım.
Autocad Solid Aurdino Photoshop Çeşitli Web tasarım, veri tabanı ve animasyon programları Ufak çaplı editler için after effect, Adobe premier davinci gibi.
Sadece program için kullanacağım yeterli mi? pazarlık yaptım 7 bine geldi. Yine pahalı muhtemelen ama hiç anlamıyorum pc toplama felan filan işinden.
Yukarıda saydığım programların hangi yıl versiyonlarını rahat çalıştırır. Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan#aynadakiajansoruyor
Yani sizin işinizi görecektir. ama işlemcisi daha güncel olsa çok daha güzel olurdu 12GB ekran kartı olduğunu sanmıyorum arkadaş yanlış yazmış sanırım veya paylaşımlı paylaşımsız ikisini de toplayarak yazmış.
i7 ama hangi serisi o da önemli Laptoplarda U, M, H, HQ serileri var.
İşte o vasat marka sıkıntı o yüzden oyunla mahvetmek zorlamak istemiyorum. Zaten oyun için ps4 var indirme bindirme film felan filan için Toshiba laptop var.
Buda sadece ders için sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum marka dandik olsada