İlk düşündüğüm bilgisayar Lenovo İdeapad 3(bunu almaya karar vermiştim ama freedosmuş o yüzden kararsız kaldım) İkinci de Lenovo V15 (Windows 11) Lütfen bu ikisinden hangisi daha iyi söyler misiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Önereceğiniz bilgisayar da varsa 10.000-11.000 TL arası
İkiside güzel bende iadeapad 3 var alırken dikkat etmen gereken şey eğer oyun oynuyorsan harici ekran kartlı olanı al Nvidia yani oynamiycaksan normal al eğer oyun oyniycaksan ve ekran kartsız alırsan çok kötü olur ben babamdan istemiştim ideapad 3 almıştı ekran kartsız yani içinde kendi intel kartı var ekran kartı olarak oda kötü sonra geri verip ekran kartı nvidia olanı aldım ve i5 veya i7 almanı tavsiye ederim 11 veya 12 . Nesil Al
Arkadaşım fredos alman mantikli. Orijinal Windows almana gerek yok kurukum çok basit flash ile kurarsın. Ayrıca serial ler satiliyor internette. Bunlar dışında ,11 yeni ni sistem. 10 eskiyor yavaş yavaş. , i5 11 ideal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İkiside güzel bende iadeapad 3 var alırken dikkat etmen gereken şey eğer oyun oynuyorsan harici ekran kartlı olanı al Nvidia yani oynamiycaksan normal al eğer oyun oyniycaksan ve ekran kartsız alırsan çok kötü olur ben babamdan istemiştim ideapad 3 almıştı ekran kartsız yani içinde kendi intel kartı var ekran kartı olarak oda kötü sonra geri verip ekran kartı nvidia olanı aldım ve i5 veya i7 almanı tavsiye ederim 11 veya 12 . Nesil Al
Benzer özelliklere sahip ikisi de. Biri birinden çok üstün değil. Hangisi bütçebe uygunsa onu alm fiyat nekadar? Asus baktın mı?
Bu bilgi çok çok çok çok yetersiz. O medelde 10 bine de var 30 bine de...
Özelden linklerini atsam bakar mısınız
Olur
Ben size yazamıyorum siz yazsanız
Freedos olması windows kuramayacağınız anlamına gelmez. Ucuz olsun diye freedos yapılıyor.
Ama Windows kurmak ücretli diye biliyorum
Halledilir, o kadar büyük sorun çıkaracak bir şey değil.
Anladım
lenovo yu artık tercih etmiyorum dell daha güzel bence
Evet ama fiyati uygun olduğu için düşündüm sizce bu ikisinden hangisi daha iyi
tam modlleri at bakayım freedos olması önemli değil
Dell mi kaldı abicim 😅
Buradan link atamıyorum özelden atsam olur mu
olur
işmemci en az i3 olsun ram ssd olsun hafıza500gb olsun
lenovo ideapad 3 almanı öneririm sistem özellikleri bakımından v15 ten çok daha üst bir model
Lenovo dan şaşma
İkisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi
Arkadaşım fredos alman mantikli. Orijinal Windows almana gerek yok kurukum çok basit flash ile kurarsın. Ayrıca serial ler satiliyor internette. Bunlar dışında ,11 yeni ni sistem. 10 eskiyor yavaş yavaş. , i5 11 ideal
Windows kurmak ücretli diye biliyorum ve bu iki bilgisayar da oyun için uygun mu mesela valorant, LoL falan?
Siz beni arayın ben size ücretsiz kurarım