İnternet & Teknoloji Dizüstü bilgisayarınızın şarjı kaç saat dayanıyor? içteniçeçöktüm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dizstü bilgisayarınızın şarjı kaç saat dayanıyor? Güncellemeler+1 yıl Saçma sapan kategori seçildi otomatik olarak. Soruyu hemen gönderince düzeltemedim. Dizüstü bilgisayarınızın şarjı kaç saat dayanıyor? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gth_ali_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güç tasarrufunda 3 saat (oyun falan oynayamıyorum sadece google youtube falan) ama oyun oynayacam desem yani performans modunda 1 saat sadece bazen daha da az gidebiliyor 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oyun oynarsam 1 saat oynamazsam 3 filan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl fişi çekene kadar 0 3 Yorumla Neymar46 +1 yıl Pil ömrü diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Neymar46 yok işte ömrü bitti fişi çekince kapanıyor Yorumla Neymar46 +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güç tasarrufunda 3 saat (oyun falan oynayamıyorum sadece google youtube falan) ama oyun oynayacam desem yani performans modunda 1 saat sadece bazen daha da az gidebiliyor
Oyun oynarsam 1 saat oynamazsam 3 filan
Değişiyor modeline göre
Kullanım şekline göre değişir
fişi çekene kadar
Pil ömrü diyor
@Neymar46 yok işte ömrü bitti fişi çekince kapanıyor
Tamam
Yokki :/