İnternet & Teknoloji Masaüstü bilgisayarınızın şarjı kaç saat dayanıyor? içteniçeçöktüm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Masaüstü bilgisayarınızın şarjı kaç saat dayanıyor? Güncellemeler+1 yıl Dizüstü yazacaktım çok afedersiniz. Masaüstü bilgisayarınızın şarjı kaç saat dayanıyor? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et
conan85 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl dizüstüdür o yoksa dayanmaz. bilgisayarım eski olduğu için 1-1,5 saat gidiyor. 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl masaüstü bilgisayarın şarjı mıı? 0 9 Yorumla KnightsSword +1 yıl güncellemeyi görmedim pardon :D Yorumla KnightsSword +1 yıl masaüstü var bende seninki ne kadar gidiyor Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl 3 saat kadar ama piş tasarrufu açıksa. Üç yıl oldu alalı. Yorumla KnightsSword +1 yıl Hangi modelNormal modda ne kadar gidiyo Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Lenovo. Normal modda bilmiyorum ne kadar ama hesaplayıp yazarım daha sonra. Yorumla KnightsSword +1 yıl 3 yıl olmuş zaten alalı normal bence daha da kötü olursa pil değişimi yaptırırsın Yorumla greenrachel +1 yıl Tekrar merhaba. 4 saat dayanıyor pil tasarrufu yapmayınca da. İdare eder bence. Yorumla greenrachel +1 yıl Başka hesaptan yazdım ama benim yine :D Yorumla KnightsSword +1 yıl @greenrachel pil tasarrufu açık da olsa kapalı da olsa pc de o an yaptığın işlemler önemli sıcaklıklar önemli yaz ayları bile etki eder ona bir tık :D Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Masaüstü bilgisayarın şarjı yokki? 0 1 Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl DALGINLIKLA ÖYLE YAZDIM Yorumla
ŤƏĐ_MÒSBÝ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Laptop hiç gitmiyo ya 3 dk falan. Eskidi. 0 2 Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Kaç yıllık? Yorumla ŤƏĐ_MÒSBÝ +1 yıl 10 falan Yorumla
Kadersiz7234 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 88% +1 yıl Masa üstü bilgisayar şarjlı olmaz 0 2 Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Yanlış yazdım dizüstü yazacaktım. Yorumla Kadersiz7234 +1 yıl Yeniyse 3 4 saat gider Yorumla
beyzaaa5 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl masaüstü bilgisayarda şarj gerekli mi sence yavrum 0 1 Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Yanlış yazdım dalgınlıkla Yorumla
NoNexco Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Masaüstü bilgisayar ve şarj makinesi himmm🤔 0 8 Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Yanlış yazdım tek tek açıklama yapmayayım Yorumla NoNexco +1 yıl Yazmayacaksın sende yanlış o zaman Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl İnsanlık hali Yorumla NoNexco +1 yıl Yerim senin insanlık halini... Ahahaha tamam tamam bir şey demiyorum latife yapıyorum. 2 saat gitmesi gerekir şarjı Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Bu arada benim bluetooth simgesi durdum yere gitti kayboldu üstüne tıklayınca. Neden olabilir? Yorumla NoNexco +1 yıl Bilgisayarın ne Yorumla içteniçeçöktüm +1 yıl Lenovo Yorumla NoNexco +1 yıl Tek bir model var zaten afferim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
dizüstüdür o yoksa dayanmaz. bilgisayarım eski olduğu için 1-1,5 saat gidiyor.
masaüstü bilgisayarın şarjı mıı?
güncellemeyi görmedim pardon :D
masaüstü var bende seninki ne kadar gidiyor
3 saat kadar ama piş tasarrufu açıksa. Üç yıl oldu alalı.
Hangi model
Normal modda ne kadar gidiyo
Lenovo.
Normal modda bilmiyorum ne kadar ama hesaplayıp yazarım daha sonra.
3 yıl olmuş zaten alalı normal bence daha da kötü olursa pil değişimi yaptırırsın
Tekrar merhaba. 4 saat dayanıyor pil tasarrufu yapmayınca da. İdare eder bence.
Başka hesaptan yazdım ama benim yine :D
@greenrachel pil tasarrufu açık da olsa kapalı da olsa pc de o an yaptığın işlemler önemli sıcaklıklar önemli yaz ayları bile etki eder ona bir tık :D
Masaüstü bilgisayarın şarjı yokki?
DALGINLIKLA ÖYLE YAZDIM
Laptop hiç gitmiyo ya 3 dk falan. Eskidi.
Kaç yıllık?
10 falan
Masa üstü bilgisayar şarjlı olmaz
Yanlış yazdım dizüstü yazacaktım.
Yeniyse 3 4 saat gider
masaüstü bilgisayarda şarj gerekli mi sence yavrum
Yanlış yazdım dalgınlıkla
Masaüstü bilgisayar ve şarj makinesi himmm🤔
Yanlış yazdım tek tek açıklama yapmayayım
Yazmayacaksın sende yanlış o zaman
İnsanlık hali
Yerim senin insanlık halini... Ahahaha tamam tamam bir şey demiyorum latife yapıyorum. 2 saat gitmesi gerekir şarjı
Bu arada benim bluetooth simgesi durdum yere gitti kayboldu üstüne tıklayınca. Neden olabilir?
Bilgisayarın ne
Lenovo
Tek bir model var zaten afferim