Bir hevesle açtım ama artık hiç bakmıyorum.
Twitter'a rakip olarak çıkarılan Threads'in kullanımı %79 düştü.
— Pusholder (@pusholder) August 16, 2023

Kullanıyorum
Kullanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir hevesle açtım ama artık hiç bakmıyorum.
Twitter'a rakip olarak çıkarılan Threads'in kullanımı %79 düştü.
— Pusholder (@pusholder) August 16, 2023

Biliyorduk zaten böyle olacağını. Uygulamadaki etkileşim çok kötü öyle böyle değil berbattı ya. Sadece onaylı hesaplar ünlü kişiler etkileşim alıyordu. İnstagramda 100 bin takipçisi olan attığı paylaşımlar binlerce beğeni alan kişilerin bile threada uygulamasında yaptığı paylaşımlar 3-4 beğeni alıyordu bu çok kötü lan. Kim niye kullansın böyle uygulamayı. Twitterda hiç takipçin olmasın gir tt kısmındaki hashtaglerden birine bir şey yaz 200 fav 30 retweet garanti mk. Böyle uygulamayı kimse kullanmaz.
Bende bir halt var sanıp açtım ama kullanmıyor. Bunun başlıca sebeplerinden biri bence "twetterda bir çok insan eşinin dostunu ailesini eklemiyor, ve rahat rahat konuşup düşünclerini dile getirebiliyor. Ama Threads inst 'a bağlı olduğundan ve Instagram da bir çok kşinin aile eş dost iş arkadaşını ekli olduğundan duygu ve düşünlerini çekinmeden ifade edebileceğini düşünmüyorum.
karşılık olarak açılmış bir platform olduğu için çok tutmadı sanırım. Mesela İnstagramın, facebook un ve Twitter in kendi içinde bir mantığı var. Yani bu platformda böyle olursa belki tutardı. Ayrıca silemiyorsunuz da. Silince instada gidiyıor :D
Cevap
60Cevap
Threads kullanmıyorum hayır
tweet atmaya devam ediyorum. (Dünkü Twitimden) Threads'a ne olacağı belliydi zaten. Elon Musk adamı gaza getirdi o da gitti bir sosyal medya yaptı. Yaptığı sosyal medya işe yaramayinca üstelik kendisinin üç büyük sosyal medya sirketi olmasına rağmen threads'da başarısız olması meta hisselerini düşürdü. Böylece Elon Musk yine kazanmış oldu rakipsiz olarak.
Elon kazandi sayilmaz çünkü ceza aldi kurallara uymadiğindan
@simgee_yuuna kullanıcılar tekrar Twitter'a döndü. Zaten Threads'a sadece şöyle bir bakıp çıktılar.
Twitter daha iyi bencede
@simgee_yuuna katılıyorum
hiç kullanmadım, ilk çıktığında popüler oldu ama sanki azaldı biraz aslında stratejik olarak bence de hatalı davranıyorlar ancak zamanlar biraz daha tanıtım veya farklı bir şeyler yaparak popüler hale getirebilirler
Twitter hesabım var ama sıfır takip sıfır içerik sadece haberlere bakmak için açmıştım. Threads indirdim 1 hafta açık kaldı bişiler yazdım sıkıldım her şeyi silip kapadım. Ya şu sosyal medyanın aşırılığı çok gereksiz zaten.
Amacıma ve işime hizmet etmeyecek gereksiz bir uygulamayı kullanmam. Yeni uygulamalar aldı başını gitti, herkes kullanıyor o zaman bende kullanayım, eksik kalmayayım, hep bir merak, ben bu tür uygulamalara zaman kaybı olarak bakıyorum.
açtım kullanmadım, instagram adımızla aynı kullanıcı ad aşırı saçmaydı, herkesi otomatik takip etmesi aşırı saçmaydı, instagramın aynısının yazılı hali olmuş
Kullanıyorum ama bir instgram kadar cazip gelmiyor ya da bir Twitter kadar cazip değil nedense fazlalık Bir uygulama gibi gelmekte sadece bir anlık herkesin merak edip yüklediğini düşünüyorum elbette kullananlarda vardır sevenler felan ama ben pek sevmedim diyebilirim
Bir kere indirdim ve bir kere paylaşım yaptım Twitter varken ona ne gerek var bir de en çok ekşi sözlükte takılıyorum ondan dolayı aklıma bile gelmiyor
Hayır kullanmıyorum zaten durmadan bir yarış içinde gidiyorlar toplum iyice sosyal medya delisi oldu, aslında sosyal medya güzel ama gerçekten çok tadı kaçtı.
Sosyal medya dediğiniz kavramın bir de arkası vardır tabii ki.
Basit bi uygulamaydi cogu ozellik mevcut degildi zamanla gelisebilirdi elbette ama çok tercih edilesi bir uygulama olduğunu düşünmüyorum
Baya bi düzenleme yapılması gerek ki rakip olbilsin. Şu anlık eksiği çok ama twitterın ilk zamanlarındaki hali gibi. Çok hoş bence :)
Almanyada yok ki bu Uygulama, kişisel verı koruması dolayısı onaylanmamış kurallara henüz yeterli uymadığı için
Hergün girmiyorum ama arada sırada girip bakıyorum. Güzel bir uygulama olmuş. Oradaki insanlar Instagram kitlesi gibi gergin değil anlayışlı. Saygılı.
her yerde aynı şeyler var zaten 1 tanesiini kullansan yeter gereksiz şarj harcar diye kullanmıyorum
Kullanmıyorum.
Ben çıktığı ilk gün demiştim. 1-2 hafta gündem olur, sonra Clubhouse gibi unutulur diye.
Çok saçma bir uygulama oradaki kadınların hepsi farklı
Hiç kullanmadım nasıl bir şey ora :D twiitter da kullanmam sevmem o gibi sanırım threads da
Saçma. Instagram varken ne gerek var mantığı ne çözemedim?
Hayır tabii ki ne kullanacağım öyle saçma bir uygulamayı.
ilk defa duyuyorum ben twitter kullanmıyorum zaten
Herkesin özentisi olduğu için saçma sapan bişey olduğuna eminim o yüzden gerek duymadım.
Baya kötü uygulama yani instanın yandan yemişi. Tw ile alakası yok.
Hiç merakta salmadım hiç kullanmayı da düşünmüyorum😒
Kullanmiyorum ama instagramdaki herkes kullaniyor maşallah
Bir ara merak ettim açtım ama gereksiz. Twitter alışmışken niye millet kullansın
Kullanıyorum; ama 2 ila 3 günde bir bakıp geçiyorum. Pek aktif değilim.
Saçma sapan bir şey bide Instagram biyografisinden de silinmiyor işin kötüsü.
Hayır kullanmıyorum ne gereği var ki yaa her şeyde olmak zorunda değilim
görgüsüz gibi gidip yükledi tüm arkadaşlarım ahahahahhah
kullanmıyorum ne gerek var
Balon bir uygulama olduğunu ilk anda anlamıştım, hiç girmedim o topa bu yüzden
Açtım.. yığınla istek geldi.. orada da raht yok.. Açtım biraktim ne dönüyor bilmiyorum
Sazan gibi her şeye atlayan biri değilim.. merak edip bakmadım bile
Instagram zaten bir balondu kopyala yapıştır yapmışlar itici aptal programı
Aptal program sesli yazdırırken yanlış yazmış
Threads 'ten instagrama su - bu kisiler seni takip etmek istiyor diye bildirim geldi. Bu otomatik mi geliyor yoksa gercekten istek gondermek gibi bir sey var midır?
Sağlam içerikler üretebilenler için Threads’in büyük fırsat olduğunu düşünüyorum. Twitter gibi içerik üreticilerine gelir sağlama yoluna giderse işler değişebilir.
Saçma bir uygulama beğenmedim instadan bir farkı yok
kapatmak icin beraberinde intagraminda kapatilmasi gerektigini ogrenince hic acmadim
Belliydi böyle olacağı. Millet 2 gün hevesini alır bırakır. Genelde böyle zaten🫠
Hiçbir zaman kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum
O ne öyle yala beni öp beni sap beni sup beni manyak manyak işler.
Twitter'ın yerini alabileceğini düşünmüyorum.
Yükleyip bir bakmıştım ama pek beğenmedim ardından sildim.
Valla hiç bakmadım bile umrumda olmadı 😂
saman alevi gibi geldi gitti :)
ara ara bakarım, tamamen kesmedim ilişiğimi
Gereksiz heveslerin sonu böyle olur.
Kullanmadim kullanmam
Hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum
Zerre kadar beğenmedim
Açtım ancak kullanmıyorum, öyle duruyor.
İlk defa duyuyorum öyle bir uygulama mı var
Hayır kullanmıyorum gerekte görmüyorum açıkçası
Twitter'a mi benziyomus
Kullanmıyorum..
üyeyim ama kullanmıyorum
Twitter gibi oda saçma ikisini de kullanmam
Belliydi zaten, twitterı geçemez
Kullanırım
#Mirliva
Üye oldumda yok kullanmıyorum
Gerekli olduğunu düşünmüyorum...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?