İnternet & Teknoloji Aranızda oyunları romanları ileri derece seven Geek dostlarım var mı kültleşmişler dışında bayıldığınız kurgusal evrenler nelerdir? Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor pabci lol ve valocu kekolar size demiyorum he siz yatın aşağı Aranızda oyunları romanları ileri derece seven Geek dostlarım var mı kültleşmişler dışında bayıldığınız kurgusal evrenler nelerdir? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. The witcher oyunu severim. 0 0 Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Assassin's Creed - bir maddi çöküşün başlangıcı 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl 😂 valocu kekolar jasdfdfg 0 2 Yorumla Mitsuhide +1 yıl Konu oyuna gelince oradan buradan bunlar fırtlıyor bir anda onları ayrı tutayım dedim kedili kulaklık takıp gamer ayağı takılsınlar bunlar benden uzak Yorumla KnightsSword +1 yıl Oyun evreni onlardan ibaret degil tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
The witcher oyunu severim.
Assassin's Creed - bir maddi çöküşün başlangıcı
😂 valocu kekolar jasdfdfg
Konu oyuna gelince oradan buradan bunlar fırtlıyor bir anda onları ayrı tutayım dedim kedili kulaklık takıp gamer ayağı takılsınlar bunlar benden uzak
Oyun evreni onlardan ibaret degil tabi