İnternet & Teknoloji Telefon Arka Plan / Kilit Ekranınızda ne var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor How I Met Your Mother'dan sevdiğim bir sahne. Bence dizinin hayatları iyi giden insanlar olsalarda yaşadıkları olumsuz durumların olduğunu yansıtan ikonik bir kare bence. Saat de 18.18 üstelik, ayarlasam denk gelmez 😂 Telefon Arka Plan / Kilit Ekranınızda ne var? Cevapla Dizi Soruları Telefon Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl ... 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Gayet Güzel hoşuma gitti Yorumla YourCall +1 yıl Google Duvar Kağıdı uygulamasını indirirsen Yaşam (Life) kısmında bulabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Ooo teşekkür ederim ☺ Yorumla YourCall +1 yıl Rica ederim Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş ama çok göz yorucu Yeşil 💚 iyidir Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl bu var, 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İlgi alanıma yakın. Ama nedense uzun süre kullanmayı hiç düşünmedim Yorumla
Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl bu var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Rahatlatıcı bir tema Pinterest Girl olduğunu buram buram hissedebiliyorum ❤ Yorumla Kromozoɱ +1 yıl tenks Yorumla Soran +1 yıl 🙏🏻❤ Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Bu var: 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya çok sevimli Allah bağışlasınSizin mi? Adı ne? 😍 Yorumla Neveragain6 +1 yıl Teşekkürler, Amin.. Hıhım benim, adı Minnoş. :d Yorumla Soran +1 yıl Ne 😍💓 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel😍💓*** Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş ama biraz karanlık Ancak uygulamaların yeri iyi belli oluyordur Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 444 cevap paylaştı. düz siyah ekran 1 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Lady gaga 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi ikonik pozu Yorumla
En İyi Cevaplar