İnternet & Teknoloji Telefonunuzun kilit ekranında ne var? __MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Telefonunuzun kilit ekranında ne var?Bende şimdilik bu var 🦁😎#Vesselam Güncellemeler+1 yıl Paylaşın arkadaşlar :)) Ekran görüntüsü koyalım.. Telefonunuzun kilit ekranında ne var? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sadesevenbirii Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sade :) 1 7 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Yakamoz :)) Hangi namaz programını kullanıyorsunuz? Benim ekranda öyle çıkmıyor da Yorumla sadesevenbirii +1 yıl Ezan Vakti Pro diye bir uygulama :) Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Ben de onu kullanıyorum ama sizin yazı tipinden kaynaklı galiba :)) Yorumla sadesevenbirii +1 yıl Kilit ekranında görünmesi için ayarlara bir bakın isterseniz :) Yazı tipiyle alakalı olduğunu sanmıyorum Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Baktım bir kaç ayar yaptım bakalım :) inşallah olur Yorumla sadesevenbirii +1 yıl İnşallah.Uygulamanın kendi ayarlarından olmazsa telefonun ayarlar kısmından da deneyin. Ben de biraz uğraştım ilk başta :) Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Önceden görünüyordu.. Uygulamayı sildim tekrar yükledim gelmedi bir daha.. Bütün ayarları açtım ama henüz görünmüyor Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. https://ibb.co/9vtYz1KBu şekilde 1 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Dr. Hannibal Lecter ile ilgili bir görsel var. 0 5 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Paylaşın arkadaşlar :)) Yorumla jsena +1 yıl Pcdeyim sonra paylaşırım Yorumla jsena +1 yıl file:///C:/Users/anket01/Pictures/h. PNG Yorumla jsena +1 yıl evde atayım ya beceremedim wlkjenklwqjelwq Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Peki :)) Yorumla
noeshia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl hem gsli hem akpli hem şeriatçı daha ne beklenilebilir ki 0 3 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Soruma cevap bu değil? Hiçbir siyasi partiyi de sevmem.. Yorumla noeshia +1 yıl he pardon o zaman. kilit ekranımda opeth albüm kapağı var Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Paylaşın arkadaşlar:)) Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı. Dağ manzarası foto var🤔 1 2 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Paylaşsaydiniz :) Yorumla tortitotilla +1 yıl Üşendim 😪 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yakamoz :))
Hangi namaz programını kullanıyorsunuz? Benim ekranda öyle çıkmıyor da
Ezan Vakti Pro diye bir uygulama :)
Ben de onu kullanıyorum ama sizin yazı tipinden kaynaklı galiba :))
Kilit ekranında görünmesi için ayarlara bir bakın isterseniz :) Yazı tipiyle alakalı olduğunu sanmıyorum
Baktım bir kaç ayar yaptım bakalım :) inşallah olur
İnşallah.
Uygulamanın kendi ayarlarından olmazsa telefonun ayarlar kısmından da deneyin. Ben de biraz uğraştım ilk başta :)
Önceden görünüyordu.. Uygulamayı sildim tekrar yükledim gelmedi bir daha.. Bütün ayarları açtım ama henüz görünmüyor
https://ibb.co/9vtYz1K
Bu şekilde
Dr. Hannibal Lecter ile ilgili bir görsel var.
Paylaşın arkadaşlar :))
Pcdeyim sonra paylaşırım
file:///C:/Users/anket01/Pictures/h. PNG
evde atayım ya beceremedim wlkjenklwqjelwq
Peki :))
hem gsli hem akpli hem şeriatçı daha ne beklenilebilir ki
Soruma cevap bu değil? Hiçbir siyasi partiyi de sevmem..
he pardon o zaman. kilit ekranımda opeth albüm kapağı var
Paylaşın arkadaşlar:))
Dağ manzarası foto var🤔
Paylaşsaydiniz :)
Üşendim 😪
orjiNAL duvar kadğıdı aynen duruyor