İnternet & Teknoloji Herkesin elinde telefon var farkında mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Karşımızda kim var belli değil özellikle de bu sitede xd Güncellemeler+1 yıl Awk şaka misiniz ya ajxjcjv pc ve telefon her neyse Herkesin elinde telefon var farkında mısınız? Cevapla Telefon Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Evet farkındayım 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl belli olup olmaması çokta şeyimde değil açıkçası ben dalgamı geçer giderim arkadaş 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ha miktir ben bunu nasıl fark edemedim çağın keşfi nobel ödülü vermeleri gerek sana bu fikir için değil de çok zayıf olduğun için resmen no belsin 0 0 Yorumla
b_aretias Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl facebooku bile yıllar önce kapatan ben sadece Twitterta takılan ben bu leş ortamın içindeyim evet 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 949 cevap paylaştı. herkesin elinde ne olsun istiyon sen ya bıra k işte tel olsun:) 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eskiden siteden giriyordum seri bir şekilde soru cevaplamak için, şu an telefondan giriyorum. 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sen de akıllı ol öğren. Aslında bu sitede karşıdakini çözmek çok kolay 0 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Normal degil mi, bu jenerasyonda herkes öyle maalesef. 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 928 cevap paylaştı. Evet haklısın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet farkındayım
belli olup olmaması çokta şeyimde değil açıkçası ben dalgamı geçer giderim arkadaş
ha miktir ben bunu nasıl fark edemedim çağın keşfi nobel ödülü vermeleri gerek sana bu fikir için değil de çok zayıf olduğun için resmen no belsin
facebooku bile yıllar önce kapatan ben sadece Twitterta takılan ben bu leş ortamın içindeyim evet
herkesin elinde ne olsun istiyon sen ya bıra k işte tel olsun:)
Eskiden siteden giriyordum seri bir şekilde soru cevaplamak için, şu an telefondan giriyorum.
Sen de akıllı ol öğren. Aslında bu sitede karşıdakini çözmek çok kolay
Normal degil mi, bu jenerasyonda herkes öyle maalesef.
Herkesin elinde silah mı olsaydı?
Benim kim olduğum belli valla
ben pc kullanıyorum :)
Hayır pc üzeirnden giriyorum
Evet haklısın
Senin elinde ne var mektup mu
Farkindayom
Farkındayım
Yapacak bi şey yok
Bilgisayar da giriyorum telefon nedir