İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
Telefonum her zaman elimde değil, genelde bilgisayar ile daha çok zaman geçiriyorum ben sadece dışarı çıktığım zaman telefon ile zaman geçiririm oda her zaman değil sadece hareket etmiyorsam bir yerde oturuyorsam ya da kafeye falan gittiysem o zaman bakarım orada da sadece instagrama girerim başka bir şey yapmazdım
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Yeni tanıştığım kızla mesajlaşıyorum ve ileride aşka dönüşürse telefonum elimden hiç düşmeyecek gibi. İleride tuvalete bile götürmeye kadar gitti gidecek. En kötüsü araba kullanırken elimden düşmezse bittim!!! ☹
Yalnız başımdaki en genelde elimdedir yorum yaparım soru sorarım bilmiyorum takip ederim veya dini bilgiler okurum fakat, annem babam ile birlikte oturuyorsam devamlı olarak ilgilenmem onlarla sohbet ederim.
Hafta sonu full bendeydi her iki telefonum da.. Biriyle siteye girip diğeriyle instada dolanıyordum.. Onun dışında hafta içi 5 gün zaten işteyim, telefona ayıracak 10 dkm bile olmuyor..
gün içinde hiç bakmadığım bile oluyor , aklıma gelmiyor 😄 zira vaktimi sevdiğim şeylere ayırıyorum ve sevdiğim insalarla da yüz yüze görüşmeyi seviyorum ☺️