windows 8.1 pro 10a yükseltilir mi?
yaparsam dönüşü olmaz değil mi?
PCAcceleratePro windows 8.1prodan nasıl kalkar?
yaparsam dönüşü olmaz değil mi?
PCAcceleratePro windows 8.1prodan nasıl kalkar?
Merhaba, PC Accelerate Pro simgesine sağ tık yapıp çıkan seçeneklerde dosya konumunu aç" dedikten sonra açılan ekranda uninstall. exe adında bir dosya bulunuyorsa sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dediğinizde silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz,
ikinci yol olarak Revo Uninstaller ya da Hibit Uninstaller programları ile kaldırma imkanınız var,
son olarak denetim masasından "program ekle/kaldır" kısmından dosya adının benzerini bularak veya dosya simgesinin aynısını bularak kaldırma imkanınız var.
Windows 10 işletim sistemine yükseltme imkanınız var. Windows 10 Windows 8.1'e göre daha stabil ve hızlı benim gözlemlerimce. Ancak yükselttiğinizde bahsettiğiniz program kalkmayabilir.
En temiz yol sıfırdan yani yükseltme yapmadan Windows 10 işletim sistemini kurmanızdır. Eğer orijinal bir Windows 8.1 işletim sistemi sahibi iseniz zaten lisansı format başlangıcında tanıyacaktır.
çok teşekkür ederim
Yükseltilebilir. Orijinal anahtara sahipsen herhangi bir sorun çıkmaz.
Hayır. Bilgisayarlar, telefonların mantığında çalışmaz. İstediğin zaman Windows 8.1'e dönebilirsin.
O programın ismi, her seferinde değişiyormuş. Windows 10'a geçersen o da silinir
çok teşekkür ederim sağolun
Cevap
2Cevap
Windows 10'a yükseltmelisiniz. Geri dönüş istemezsiniz muhtemlen zaten. O program 10 yüklenince daha kolay kalkacaktır.
Bende win10 vardı 11 e yükselttim beğenmedim geri 10 a düşürmüştüm bence vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?