merhaba arkadaşlar. bilgisayarımda nedenini anlayamadığım şekilde belirli aralıklarda bu ekran çıkıyor. bazen 2 saat bazense 1 gün sonra kendiliğinden düzeliyor sorun. yakın zamanda bilgisayarcıya götüreceğim ancak kendim şimdilikte olsa bu ekranı kapatabilir miyim, acilen bi dosyayı almam gerekiyor bilgisayarımdan😓
İnternet & Teknoloji konusunda 644 cevap paylaştı.
Sürekli mavi ekran verip kendini onarım alıyor mu? Ve ya sanırım bios pili güvenli değil çıkıyor olmalı darbe aldıkça
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet mutlaka haftada bi iki kez bu ekranı gösteriyor. ya tam olarak darbe diyemesemde bilgisayarı hareket ettirince böyle oluyor nedense. sabit bi şekilde masamda durunca sorun olmuyor. ama mesela kütüphaneye götürdüğümde bi açıyorum yine bu ekran çıkıyor karşıma. sanırım bu külüstür bilgisayar hareket etmeye gelemiyor🥲
Evet pc eski olduğu için miadını doldurmuş sürekli hareket halde olunca bios oynuyor oynadıkça onarım yapıyor birde büyük ihtimal eski olduğu için Windows un driverlerini güncellemelerini artık kaldırmıyor
evet laptop. ya dedim ünvi bitirene kadar idare ederim ama bu aralar çok canımı sıkmaya başladı. bi de hiç olmadık zamanlarda kapanıyor cinnet geçirtiyor bana. şimdilik o zaman bi tamire götüreyim. çok teşekkür ediyorumm yanıtladığın için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sürekli mavi ekran verip kendini onarım alıyor mu?
Ve ya sanırım bios pili güvenli değil çıkıyor olmalı darbe aldıkça
evet mutlaka haftada bi iki kez bu ekranı gösteriyor. ya tam olarak darbe diyemesemde bilgisayarı hareket ettirince böyle oluyor nedense. sabit bi şekilde masamda durunca sorun olmuyor. ama mesela kütüphaneye götürdüğümde bi açıyorum yine bu ekran çıkıyor karşıma. sanırım bu külüstür bilgisayar hareket etmeye gelemiyor🥲
Evet pc eski olduğu için miadını doldurmuş sürekli hareket halde olunca bios oynuyor oynadıkça onarım yapıyor birde büyük ihtimal eski olduğu için Windows un driverlerini güncellemelerini artık kaldırmıyor
İdare et biraz daha Laptop mu kasa mı? Büyük ihtimal Laptop
evet laptop. ya dedim ünvi bitirene kadar idare ederim ama bu aralar çok canımı sıkmaya başladı. bi de hiç olmadık zamanlarda kapanıyor cinnet geçirtiyor bana. şimdilik o zaman bi tamire götüreyim. çok teşekkür ediyorumm yanıtladığın için
Ne demek
Erp çipi sanırım adı bu darbe almış ya da yerinden çıkmış.
Veya hdd hasar görmüş.
bios hatası güncellemeyi dene
tamamdır, ekran açıldığında deneyeceğim🫡