Eski bir flörtümle takipleşmeyi biraktik sonra mesaj kismina gelince bu hesaba mesaj atamazsiniz cikti ama arkadasimdan baktim oyle birsey cikmadi mesajlaşmiyorduk da zaten ayrica ilk girdigimde mesaj atmazsiniz cikiyordu bi kac defa daha girdim sonra duzeldi klavye falan geldi yine girdim bu hesaba mesaj atamazsiniz cikti bu nedir kendi mi yapiyor ayarlardan yoksa profilime mi girip yapiyor?
Cevabın nedir?
+1 yılNedenini tam bilmiyorum ama acaba seni kısıtladı mı?
062 Yorumla- +1 yıl
Kısıtlama özelliğini mi yapmış engelleme yerine
- +1 yıl
Kısıtlayinca mesaj gitmez mi
- +1 yıl
Kısıtlama özelliğini bilmıyorum ama öyle bir yazı çıkmasının sebebi başka ne onu da bilmiyorum
- +1 yıl
Engellide instagram kullanıcısına dönüyor mesaj göndersen bile karlı taraf almıyor ama sana bu kişiye mesaj atamazsın yazısı çıkmış
Kısıtlama özelliğini bir arkadaşınla dene - +1 yıl
Aynen bende pyle biliyorum isteklerini kapatsa oyle cikar 2 arkadasimla da denedim her turlu oyle bi yazi cikmadi
- +1 yıl
Neyse ya, özetle seni kendinden uzaklaştırmış eğer 1 ay sonra gelirse anında hayır dersin gider
Bir ay önce biten flörtüm bana hayatımda sorun yaşıyorum bahanesi ile yazdı üstelik numaramı silmişti eğitim bahanesi sundu falan ben hayır dediğimde tamam o zaman artık kapa der gibi bir tavır yaptı sonra işim var dedi dkslsşsşs
Tabi bende yazılı bir şekilde yaptığı yanlişları yüzüne vurdum ama çirkefleşerek değil
Sadece dinlemek için değil evet demem için aramak istediğine de üzüldüm şeklinde naif bir üslupla yazdım ve iğneledim - +1 yıl
Benim ki cok farkliydi ya cok seviyodum yanımda durmasini isterdim basta cok istekliydi bende sevdim okuldan ama hic bulusamadik sanaldi bulusucaktik isimiz cikiyordu surekli sakin soyledigim bir lafi acayip algiliyodu daraldim diyordu aksine birsey yapmiyordum en son arkadas kalalim dedi bende acik acik soyledim hoslandigimi inanmiyorum sevdigine bunun bi nedeni vardi onu da acikladim inanmadi sevdigine de inanmiyorum dedi sanaldan konustuk sanaldan hoslanamazsin dedi bana bulusman gerekiyor falan dedi de seviyodum ya da takıntılıydım bilmiyorum 2 3 aydir yazmadim o da yazmadi beni takipten cikmis cikarmamisti ama bende cikti. sosyal medyasini temizlemis 300 kizla takiplesiyor eski sevgilisini beni iste okuldaki kizlarin hepsini cikarmis bi dedim mesajlara bi bakim diye boyle yazi cikti iste ama yazmam konusmam yani artik niye boyle birsey cikti anlamadim
- +1 yıl
Bide mesajlara girdim klavye bile cikmadi ilk direk bu hesaba mesaj atmazsin cikti bi 10 dakka sonra girdim duzenlemisti mesaj kismi cikiyordu klavye falan sonra bidaha girdim cikmadi arkadasim dan klavye cikiyor bende birsey cikmiyor benim profile girip kısıtlıyıp duruyor mu birsey mi yapiyor onu cozmeye calisiyorum da
- +1 yıl
Ya bu çocuktan uzak dur. Seni manipüle etmeye çalışıyor sebebi de kendini değerli hissetmek için senin yaşam sevincini eksik yönlerinden faydalanıp güzel özelliklerinin ortaya çıkmasını engellemek.
Bende böyle bir olay yaşadım niyeti daha psikopatçaydı sonuç depresyon yaşadım şimdi de gelecek kaygım var
Ama gel gör ki artık başkasına hayır diyebilecek gücüm var ☺
Sende hayat enerjini yaşama istediğini kaybetmeden yol yakınken her yerden engelle bir süre telefondan uzak dur arkadaş aracılığı ile asla sana ulaşmasın kendini 6 ay sonra yeni hesap açarak hayatına devam edersin. Tabi o her yerden engelli olacak ya da dur diyecek gücün olacak o zaman ☺ - +1 yıl
Çocuk elbette ortamda kabul edilen biridir ama büyük ihtimalle edildiği alanlar var acısını sadist bir yolla kendinden zayıf gördüğü duygusal olarak çabuk parlayan biri ile kendini tatmin ediyor.
Eğer duygularını kontrol etmeyi öğrenirsen sevgi açlığının nedenini öğrenirsen artı kendine yatırım yapıp sana zarar veren ya da arkadaşın gibi görünüp ama aslında fazlalık olan insanlar varsa en ufak bir probleminde kısa cevaplarla tamam knk öyle yap knk diyen kişiler varsa çikar ve hayallerini yaşamak için çabala - +1 yıl
Ayriyeten zayıf olmanın sebebi senin de toplumdan dışlanman ve aynı anda sevgi açlığı yaşaman.
Yoksa zekisin ve güçlüsün ve her insan gibi kendine has yeteneklerin var 🧚♀️ - +1 yıl
Bir de ben sana kendi depresyon durumunu anlatayim
Uyku saatleri dönemsel olarak sırayla 2 3 tw uyuyup altıda kalkığ okula gitme 12 de millet sınava çalışırken arkada uyuma
Sonra sabah 10 kadar uyanık kalıp akşam beşte kalkma 1 2 saat sonda oruç açma
Bazı günler hiç uyumama haftanın iki günü 24 saat uyanık kalma - +1 yıl
Dershaneye kadar 4 ay boyunca haftanın 1 günü yıkanma kıyafeti belki iki defa değiştiriyordum
Saç leş
Odam çöplük ve ter içinde
Gardrobumda yiyecek kapları vardı ve kıyafetler katlanık bile değildi - +1 yıl
Her iki saate bir karnım acıkıyordu toplamda 33 kilo aldım
70 ten 103 çıktım 2 yılda 1 yıl 103 korudum şu an 88 zim - +1 yıl
Bir dönem kaşım vs de uzadı hatta bir ara sayko tarafım devreye girdi kaşlarımı komple kestim sorma bir an sadece sinirlenip ağladım acı çektim
- +1 yıl
Şu an uyumamın sebebi başka ama yarın 10 da kalkıcam ve eskisinden çok daha iyi durumdayım
- +1 yıl
Ya Şu an cok uzagim zaten beni cikarmis ama cikartmamis instadan kendim ciktim herkesi cikmis cikartmis beni cikmis cikartamamis ona sasirdim niye yani bi de bende spotifydan cikardim o hâlâ takipte ama istedigim sey pisman olup geri gelmesi ama gelmez zaten gelse bunlari yapmaz o ayri da gelse kabul etmem sadece pisman plmasini isterdim
- +1 yıl
Ancak 3 yıl kaybettim ve kendisi ile 5 yıl oldu. Ve hukuken bir şeyi kanıtlayacak delilim yoktu
- +1 yıl
Bildiğin kendime ceza kesmişim. Ve inan bana normal bir zekada olmuyorsun zekan gerilemiş gibi hissediyorsun kolunu kaldıracak halin olmuyor bazen kendimi yerden kaldıramazdım yatağa gitmezdim
- +1 yıl
Ah be kuzum tüm bu yazdıklarımdan bunu mu anladın
Çocuktan intikam alma tek alacağın intikam o da çok istersen ki yersiz ama hayır demek olsun diktir g i t de
Ama beklentiye girme işte belki hiç yazmaz sonra yine egona yenik düşücen
Şu an senin sadece sana yapılan saygısızlık sonucu oluşan ego
Egonu dinleme - +1 yıl
Yaşın gerçekten 31 mi bilmiyorum ama yaş ilerledikçe böyle bir şey yaşarsan 40 larında pişman olabilirsin
Dahası bende 25 ye yaşasam ya da bu kişi ile evli olsam ne olurdu diye düşünüyorum Allah korumuş
Ve aslında yaradanın o kadar çok sinyali varmiş ki ben dinlememişim, o kadar pişmanım ki - +1 yıl
Ustteki mesajlarinizi gormemistim Şu an gordum okudum tesekkur ederim bu kadar yazip bana destek olmaya calistiginiz icin ❤️❤️Yasim itibariyle biraz egomu yaristiriyorum ama cok uzuldum cok agladim kendim de degersizlik hissi olustu hayal kurdum surekli onunla Şu an daha kuruyorum biraz zamana ihtiyacim var gelmesini cok istedim bu sure boyunca pisman olsa keske dedim pisman degil gibiydi bugun cikti iste takipten ona da bi degisik oldum ama ben normalde eglenceli iyi biriyimdir niye sevmedi diye cok dusundum hala da dusunurum niye sevgili olmadi benimle diye ama bana dedi ki yuz yuze gormeden hoslanamam hoslanamazsin dedi ondan sevmemistir diye dusunuyorum
- +1 yıl
Şu an tek istedigim sey gecmisi silip yeni bi ben yaratmak kendime gelmek cok istiyorum o zaman karsima ciksin istiyorum istemem ama degismemi gormesini isterdim
- +1 yıl
Gecelere kadar uyumuyorum cok dusunuyorum niye diye ama bunlari birakmaliyim artik
- +1 yıl
Şöyle bu biraz sancılı süreç ancak kendi hayatınızdaki ruh emici insanlar gibi tetikleyicileri hayatınızdan çıkarır veya kafanızda engellerseniz ona karşı yazma dürtüsü zaman içinde ortadan kaybolacaktır
Ve ayrıca anlıyorum 30 ve üstü hayatını kurmadın mı hala birini bulamadın mı dedikodusunun döndüğü yaşlar. Ama şunu unutmayın o adam da sizinle yaşıt ve benim yaşimdakilerin hızlı yaşaması biraz normalken sizinle yaşıt hatta büyük insanın hala bir düzen kurmaması abazalığı bilerek yaptığınj gösterir
Ayrıca hiç buluşmamışsınız sebep ne olursa olsun seven insan sevdiğini görmek ister. Bunun örneğine çok şahit oldum ve o insanları bebekleri gibi sevdiler - +1 yıl
Gecelere kadar uyumuyorum cok dusunuyorum niye diye ama bunlari birakmaliyim artik
Bu da zamanla olacak sadece hayatınızda radikal kararlar sizi bekliyor bunu unutmayın.
Ve lütfen kendinize bakın süslenin spor yapın kendinizi kahveye götürün hiç yapmadığız şeyleri yapmaya çalışın günlük tutun ve isterseniz psikiyatri den yardım alın onlar size yardımcı olur
Benim sosyal anksiteyeme bile iyi geldi aldığım 8 seans sizi hayli hayli düzeltir - +1 yıl
ben kucugum ya 17 yasimdayim siz kac yasindasiniz
- +1 yıl
21 im
- +1 yıl
Aslinda o cok cagirdi surekli ama surekli birseyler cikti olmadi
- +1 yıl
Şey ama seninle aynı yaşta o kötü insanla tanıştım 19 da depresyona girdim
- +1 yıl
Ben cagirdigimda onun isi cikti
- +1 yıl
Bahane işte sürekli iş vs çıkması Allah bilir bazen sana hiç bir şey de söylemiyor dur bahane olarak
- +1 yıl
Tamam işte hep adım sen atmışsın ama karşı taraf narsist ve sadizm özellikleri barındıran sadece büyük suçlar işlemediği için hapiste olmayan biri
Kötü biri
İyi değil
Sorunları var ama sandığın gibi ama kötü bir deneyim yaşadığı için değil karakteri böyle olduğu için - +1 yıl
Bak fırsatın varken lisedesin kaydınj açik liseye aldır okuldaki kişilerle iletişimini kes hattını değiştir sosyal medyanı kapat bir süre açmak istersen anonim açarsın o da kendini günlük 1 2 saat mutlu etmen için
- +1 yıl
Sınava hazırlan bir yandan sertifka programlarına başla ya da İngilizceye ama aşırı yüklenme 2 yılda ilerlemen olsun
Artı yeteneklerini geliştir
Ama bunları atıyorum bir taşla 3 kuş vurma mantığı ile yap
Mesela Adobe kullanma bubların hem sertifkası oluyor hem de dersleri hem yetenek hem de sertifka ikisi bir arada oldu ve tek bir zaman ayıraral yaptın
- +1 yıl
Neden aynı anda dersler %80 %90 gelişim %10 %20 bandında olsun diyorum
Çünkü 3 milyon insanın girdiği bir sınavda herkes ilk bine giremez ve her üniversite tıp mühendislik hukuk psikoloji okumayacaksan okuduğun bölümün dersleri bir şeye yaramıyor ve farklı alanlarda çalişbiliyorsun işi iş yerinde öğreniyorsun okuyarak değil yani - +1 yıl
Artı iyi okul sadece sana daha her şeyi mümkün kılacak hissiyatı verir ve senin yerine network fırsatlarınj verir ancak olmazsa bu okullar
Kendin çok az süre vererek ve kendini geliştirerek yapabilirsin ayrıca ününin dersleri sallamaması ve yoklama zorunluluğu olmaması sana karantinadaki boş vakti verir bu kötü anları unutursun kolaylıkla - +1 yıl
Bir de sınava hazırlanırken kendşni geliştirmen üni birinci sınıfın ilk gününden staj ya da işe başlamak sağlar ve mezun olmadan önce 4 yıllık bir kariyer edinmiş olursun
- +1 yıl
Ve eğleneceğin günlere de seni daha çok yaklaştırır
- +1 yıl
Bak ayrıca eğer ailen ilişki konularında baskıcı değilse bu durumunu açıkla
İleride sana baskı yapmasınlar. Çünkü nedenini söylemeyince sadece senin sorunlu olduğun için böyle yaptiğini düşünüyorlar ve benim gibi baskıcı ve narsist bir aile varsa durumu bilse bile çocuğundan öc almak için manipülasyon yapabilir - +1 yıl
Kendini sen koruyacaksın ve sana gerçekten değer veren bir ailen varsa onlarla bu durumu paylaşmaktan korkma ❤
- +1 yıl
Bunların haricinde inan bana seninle özel olarak konuşmak isterdim ancak benim de bu olaydan sonra hala yaptığım bazı yanlışlar ve tavizler var bu yüzden uyuyamadım aslında ancak telefonu bende kapatıp uzun süre ara versem iyi olacak. Hesabı kapatmam ama uzun bir süre girmem de.
Son olarak yaş hiç bir şeyin belirleyicisi değildir her yaşta her şey fiziksel zihinsel kapasitene bağlı olarak mümkündür.
Lütfen biyolojik yaşlanma ile ilgili konuları ciddiye al şu yaşta şu yapılmalı diyen toplum kısıtlamalarını değil!!!
Kendine iyi bak, iyi geceler 💓
Ben başarabileceğine inanıyorum çünkü fazla kötü bir deneyimin yok o kişi ile
Unutma zararın neresinden dönersen kardır.
Ve benden daha iyi durumda olacağından eminim. Lütfen yazdıklarımı boşa çikarma - +1 yıl
Ve umarım bu yazdıklarım ulan iyi ki bu ablayı dinledim hayatım kurtuldu olur
Keşke ablayı dinleseydim ben ne yaptım değmeyen birinin peşinden koştum hayatımı mahvettim olmaz - +1 yıl
Çünkü benim de arkadaşlarım sadece devam etme dedi ama ne neden sıraladılar ne de gerçekten dinlediler 💔
Aynı şeyi yaşamış biri olarak yanında olmak ve birinin daha hayatını kaybetmesini ıstemıyorum
Sevgiler ❣ - +1 yıl
Şey ben olayı istemeden çözdüm bende az önce birini engelleyip bana başka bir hesaptan ulaşmaması için mesaj isteklerimi herkese kapattım. Bu ayardan sonra biri sana mesaj atmak istediğinde o yazı çıkıyor, bilgine ❤
Yani iletişime hiç bir yerden girmek istememiş seninle kesinlikle ama kesinlikle sana yazdığında hayır de bu ayarı yaptiğini farkettim de ve dur aynı ayarı bende sana yapayım de bayy yaz engelle sonra o bahsettiğim ayarı yap - +1 yıl
Başka bir yerden yazmasın diye
- +1 yıl
Abla merhaba nasilsin , bugun birseyler oldu yine o cocuk hakkinda
Senin dedigin seylere tamamen uydum. Kendime odaklandim ders calistim ailemle arkadaslarimla vakit gecirdim ve eskisinden cok daha iyi durumdayim. Ara ara uzuldugum oluyor tabii ki ama bunlar cok kisa zamanda gecicegine inaniyorum.
O cocuk hakkinda olan sey ise hani biz konusmustuk ya dm engelimi atti bana vs diye senin de dedigin gibi engel degilde isteklerini kapatmis o konusdugumuz zaman.
İkinci olan sey ise ben demistim ya herkesi cikti cikardi beni cikmadi diye bunun sebebi cikartsaydi mesaj alamicakti bence mesaj beklentisi varmis gibime geldi
Niye diye soruyordum okuldaki herkesi cikinca beni niye cikmadi diye ego tatmini icin olabilirmis.
Bir diger sey de ortada hic birsey yokken engel atmasi 3 gun once engel atmis bana
Bende bunu dusundum cocuga yazmadim rahatsiz etmedim hic bi sekilde ulasmadim ve 1 bucuk ay once konustuk 2 cumle bisi falan beni istemedigini soyledigi zaman da 3 ay oldu niye engel atti diye dusundum bu konuda fikrin varsa cok sevinirim ayrica
Engel atmasinida soyle yorumladim kendim bi kac yerden de baktim sebebi neymis diye genelde soyle diyorlar
Ben mesaj atmadim vs ya beklentisini karsilamadigi icin ego tatmini icin beni engellemis olabilir mi sence?
Bir digeri ise bunu da cok dusundum bi yerde yine pisman oldugu belli olmus diyordu beni dusundugunu belli ediyormus cunku durduk yere kimse biz bu kizla ayrildik iste 3 ay gecti aradan birden girip engel atmayacagini soyledi biri dikkat cekmek icin yapmis olacagini soyledi senin fikrin nedir bu konudaki?
Şu an bunlari anlattigim icin icimde bi his oldugunu dusunme ben cok iyi toparlandim iyi oldum cok iyi hissediyorum sana basta da demistim pisman olmasini cok isterdim diye belki oldu bilemiyorum ama oldu gibi sanki bu haraketleri yaparak cok supheye dusurur bu haraketi kendi kendine gelin guvey olmus ergence geliyor artik zaten sana da cok tesekkur ederim ablacim❤️❤️ - +1 yıl
Bide cocugun istekleri kapaliymis yani beni cikartsaydi mesaj atamicaktim
Bide iste 3 ay once engellemedi oldu bitti simdi engel atmasi kendi kendine ne dusunuyo ne yasiyo bilmiyorum ama gelin guvey oluyor kendine kendine dikkat cekmek icin yapma olasiligi cok yuksekmis - +1 yıl
Yani uzun zaman sonra da olsa yanıt verdiğin için teşekkür ederim hayatına odaklanmana sevindim sorularına geleceğim soruların şöyle şimdi seni çıkarmamasının sebebi Evet sen EGO yap diye yapmış olabilir Ve bu çok büyük bir ihtimal ve sen EGO yapınca Teknik olarak o da egolanacaktı Neden Çünkü sen kendi kendimi beni seviyor ya da tırmımı bana değer veriyor diyeceksin Ve onun tuzağına düşeceksin o tuzağa düşman onun egosunu besleyecekti yani her iki tarafta egolanacaktı Ama o seni tuzağa çekmek için zaten sana böyle sahte bir ego hazırlıyordu
- +1 yıl
Engel meselesine geleyim engellemek tamamı ile yine çekmek ve ilgiyi kendi üzerine toplamak için de hani stokluyorsan ister istemez ona ulaşacaktım başka bir yerden ve Neden beni engelledin diyecektin ama anladığım kadarıyla sen zaten bizim konuşmamızdan bu yana hiç onunla ulaşıp konuşmamışsın ulaşmamışsın amacına da ulaşamamış Yani aslında o engel meselesi şey Hani bu kız bana uzun zamandır yazmadı bir de engelleyip yapayım Eğer beni stokluyorsa yazacaktır Normalde ben istediğim süre zarfında dönmesini istedim diyor ama sen o İstediğin süre zarfında Dönmeyince engellemiş yani engel sayesinde Aslında Senin gelişini hızlandırmaya çalışmış Ama sen yememişsin
- +1 yıl
Bir de erkeklerin engelleyip geri çıkarmasını ya da hiç engellemeyip Daha sonrasında engellemesine çok anlam yükleme birazcık Hani bizi denemek için yapıyorlar hani beni takip ediyor mu etmiyor mu şeklinde ya da atıyorum ilk başta engelledikten Sonra kaldırdığında sadece Şu an ben sana Müsaitim ama seni hala kullanacağım Haberin olsun Mesaj içeriyor yani işte seni sevdiğim için engellerimi çıkardım değil o yüzden hareketlerini asla anlam verme yani sana en büyük örneğim şöyle arkadaşım olan biriden hoşlandım bu dönem
- +1 yıl
Ve 3-4 ay sonra hayatını birinin olduğunu bana telefonu dert yanarken öğrendim ondan öncesine kadar gram bilmiyordum zaten açılamıyordum da günün sonu diye itiraf ettim hani tamamen iletişimi kesebilmek adına ve çocuk bir ay demeden kızla Barış Daha sonrasında umarsızca WhatsApp durumuna fotoğraf attı birlikte oldukları ve Hani hiç mi telefon numaramı silmek ya da saklamak aklına gelmedi yani o yüzden erkeklerin davranışlarını çok üstüne algılama onlar çok düşüncesiz davranan canlılar bazen de bu düşüncesizliklerini can yakmak için kullanıyorlar Haberin olsun yani erkeklerin içi türü var ve Bunun haricinde herhangi bir türü yok birincisi kendileri çok düşüncesiz Bu yüzden kendilerince eylemler yapıyorlar İkincisi de Can yakmak veya Hani bana gelsin ben onu kullanayım tarzındaki düşünceler
- +1 yıl
Üçüncüsü ortak tanıdığınız olan ya da 2 3 dereceden tanıdığınız olan hiç kimseye bu özel konuma anlatma yani tanıdıkların arasında Eğer onu uzaktan yakından tanıyan biri varsa ona yetiştirme ihtimali çok yüksektir en kötü aynı ortamda gelir böyle bir 2 senin hakkında laf eder çünkü en son onunla alakalı konuşulan konu Senin onunla ilgili aktardığın konulardır yani böyle bir hatayı gaflete düşme Hatta ben sana şöyle söyleyeyim hiç kimseye Bence anlatma artık bu konuları tamamıyla kendi içinde yaşa belli bir süre Hatta bu konuda kendine Challenge tut zaman içerisinde zaten onu iyice unuttuğunu fark edeceksin
- +1 yıl
Bu arada yanlış anlama iyice unuttuğunu fark edeceksin derken hala unutamadın demeye çalışmıyorum Öyle bir düşüncem yok Sadece olay çok taze ve anlatma isteğin bir alışkanlık olduğu için alışkanlığını kırman lazım hani kendi kendine kalarak zaten kırmışsın ve Hani çocukla çok fazla bir muhabbetin olmadığı için artı konuştuğun süre zarfı insanın psikolojik anlamda tolere edebileceği bir süre zarfı olduğu için çabuk toparlanmışsın ve çok sevindim böyle devam et Diğer türlü yoksa uzatırsan ya da kararından vazgeçersen belki yine Yani aynı sürede tolere edersin Ama belli bir süre sonra o aylar artıyor ve en son hani kendine değer vermediğini bir başkasının sana hissettirmeye çalıştığı değersizlik duyguları senin değerinden daha fazla olmaya başladıkça depresyona kadar giriyor Aman yapma
- +1 yıl
Senin de benim gibi depresyona falan girmeni istemem O yüzden Yol yakınken Yani şu anda yaptığın gibi yazmamaya devam hayatında ilerlemeye devam sana yarar sağlayan Senin ruhunu besleyen ve gerçekten değer verdiğin ve aynı şekilde bu üçlü değeri Onların da gösterdiği insanlarla olmaya devam ve 2 görevin çocukla alakalı Artık hiç kimseye bir şey sormuyorsun ya da hiç kimseye bir şey söylemiyorsun Ya benim için artık bitti diyorsun Sana sorarlarsa da o dosya kapandı diyorsun gayet mutlu şekilde devam ediyorsun en kötü böyle bir iki gülüyorsun falan ve o konu komple kapanıyor en kötü şöyle olacak Eskiden seni düşünüyordu Evet ama artık unutmuş unuttuğu için artık defol git falan diyecekler ona çocuk ulaşmaya çalıştığında da o insanlar Sen istemediğin için otomatikman durduracaklar hani gidip de işte tekrar denesinler diye seni onunla barıştıracaklarını sanmıyorum Çünkü kimse bununla uğraşmaz genel anlamda insanlar zaten kendi çıkarı olmayan şeylerle uğraşmıyorlar Artı bizim gibi iyi niyetli canımsın birbirlerini buluşturmak için uğraşır arkadaşlarının o kadar da böyle iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum ama şu anlamda ya tamamen pollyanlı değiller iyi ve kötü bildikleri için o konuda piştikleri için bu konuyla alakalı bir yorum yapacaklarını ya da eyleme geçeceklerini Sanmıyorum o yüzden onlara bahsetmemen bile senin o çocuktan daha kolay bir şekilde kurtulmanı sağlar hem Ruhen hem bedenen hem fiziken neyse ne artık hem Mental açıdan
- +1 yıl
Tam olarak belli bir süre geçti diye ve Daha sonrasında ona karşı hislerim var gibi bir düşünceye de girersem bunun sadece alışkanlıktan kaynaklandığını bilmeni isterim yani eğer böyle bir iki ay sonra Ya aslında olsaydı falan dersen o tamamıyla ya yalnızlık hissinden kaynaklanıyor ya da işte zor bir şey Yaşıyorsun Ona sığınmak istiyorsun ya da tamamıyla alışkanlık olduğu için oluyor çünkü Hayatında ilk defa sinir çizmeyi öğrendin bu konuda zorlanabilirsin ama hani Eğer zorlanırsan da bu dediğim şey aklına gelsin ve mutlaka kendini ya ben bu çocukla konuşurken harbiden kendimi Kötü hissediyordum ve biri bana uzun uzun Hatta bu konu hakkında yazdı ve onun söylemlerini dinledikten ve kendim için de bunu yaptıktan sonra hayatımın ne kadar iyi gittiğini de gördüm bunu bozmak istemiyorum diye düşün ve yani her hareket et yani biri bana uzun uzun Hatta bu konu hakkında yazdı ve onun söylemlerini dinledikten ve kendim için de bunu yaptıktan sonra hayatımın ne kadar iyi gittiğini de gördüm bunu bozmak istemiyorum diye düşün ve hareket et zaten ona uzun zamandır ulaşma için kendi Bak hayatına bakışın Zaten karar verme noktasında sana bir özgüven sağlamıştır hayatına Kendi başına devam etme konusunda da Özgüven sağlamıştır O yüzden o özgüvenin hatırla ve asla dönme kendi kendine bile olsa
- +1 yıl
Hatta ben sana bir tavsiye daha vereyim şöyle Eğer çocuk engelini açarsa engelini açtıktan Bir ay sonra falan onu bir takipten çık ve her yerden engelle sana yazdığında da eğer ya da ulaşmaya çalıştığında ve işte seni engellemiştim ama engelimi kaldırdıktan sonra sen engellemişsin falan derse şey dersin sen beni ne zaman engelledin diye sorarsın o da söyler tarihini İyi ben de şu zaman diliminde engelledim dersin ve aradan bir buçuk ay falan belki 2 ay geçmiş olur İyi de eğer ben senin beni engellediğini görseydim hemen engellerdim niye 2 ay bekleyeyim ki dersin sonrasını anlatırsın bak Hani her şeyi kendin üzerine alınma Ben seninle olan iletişimimin iyi olmadığını gördüm ve bana zarar verdiğini fark ettim ve o günden sonra kendime odaklandım ve hayatımda gerçekten hiçbir yerde istemediğimi fark ettikten sonra da komple her yerden çıkardım ve bana ulaşmaman için engelledim dersin engelleme sebebim de senin benimle iletişime geçeceğin için değil tamamıyla bana iyi gelmediğini görmem ve böyle bir iletişim şeklini bir daha girmek istemediğim için engelledim şöyle düşün Türk saldırılarından kurtulmak için Çinlilerin yaptığı Çin Seddi gibi düşün kendilerine zarar verir misin diye hatlarına sınır çektiler ve ben de kendi karakterim doğrultusunda kendimi ve benliğimi koruyabilmek için engel yardımıyla sınır çekmiş oldum Böyle düşünde sonrasında Hakkında hayırlısı olsun yap sonra eğer iyi şeyler paylaştıysanız Teşekkür et Her şey şey içinde Sonra onun cevabını bekle ardından yine engelle
- +1 yıl
Ya da ikinci bir ihtimal hiç bu engel meselesini umursamadan kendin hemen şu anda mesajımı gördüğün anda engelle ve bir daha sana hiçbir yerde Ulaşmasın ama bu konuda da senin gerçekten engeli hiçbir zaman kaldırmaman gerekiyor bence hani 2-3 yıl sonra Duygu durumun değişince falan da şey yapma yani engel orada devamlı kalsın ve o sana hiçbir yerden ulaşamasın ulaşabileceği yerler arsada öncesinden mutlaka engelle Nasıl mesela Ortak bir arkadaşınız vardır ve sen sallıyorum WhatsApp'la birlikte Telegram kullanıyorsundur Tabii Seninki sallıyorum tamamen telegramını bilmiyordur Ama ortak arkadaşınız ya telegramı var aslında falan demiştir o sana ulaşmadan sen onu Şu anda benim mesajımı gördüğün anda engelle Oradan da numarasını engelleme seçeneği var numarayı rehberine kaydedersin sonra engelle dersin oradan engelleyebilirsin ya da şey var engellenenler kısmında numara gir seçeneği var oradan numarayı girince o kişiyi engellemiyor onaylayınca yanlış hatırlamıyorsam engelleyebiliyorsun tamamı ile senin tercihin 2 yoldan yaparsan daha sağlam olur Çünkü bildirim gidiyor mu gitmiyor mu bilmiyorum Eğer öyle bir seçenek Yoksa da ikinci seçeneği tamamıyla istemeden totomla uydurduysam da rehberine kaydedip yaparsın zaten bir sıkıntı olmaz
- +1 yıl
Uygulamayı Şu an ben de hatırlamıyorum Bir de hesabımı sildim tekrar Açmayı düşünmüyorum telegramı da ondan bakamayacağım 2 saat
- +1 yıl
Aklıma şu anlık bunlar geliyor Eğer sorularında atladığım bir şeyler varsa lütfen yaz abla şuraya atladım bu konu hakkında ne düşünüyorsun diye Bu arada sen abla diyorsun diye abla diyorum Neyse
- +1 yıl
Sadece şöyle söyleyeyim 3 aydır iletişime geçmiyormuşsunuz bence hani şimdiden engellesen iyi olur O da kendi kendine mi Benim engelimi gördü ondan yaptı falan desin sana hiçbir yerde ulaşamadığını fark edince de g** olsun bence ya hiç iletişime girme derim bu insanla Çünkü genellikle iletişime geçildiğinde böyle genellikle günün sonunda onu söylediklerini ikna oluyorsun Hani bu şey bu arada Hani o çok iyi bir insan olduğu için değil Biz hani otomatikman bir noktada kanıyoruz ya da birine inanmak istiyoruz bu tarz sebeplerden dolayı Bence şimdiden engelle gitsin ya kimseye de anlatma artı Eğer ona karşı bir Özlemin olursa ileride ya da yakın bir zamanda bil ki 3 farklı sebepten dolayı Zaten onlar üstü de sıraladım şimdi kendine iyi bak hoşça kal o üçlü sebebe de bir bak tekrardan o mesajı tekrar oku Hani bir insana neden sonradan özleriz diye
- +1 yıl
Bu arada ben de hayatımda ilk defa gerçekten aşık oldum ve Şubat 'ın 11'inde itiraf etmiştim Hani hayatından çıkmak için 6,5 ay geçmiş Eylül'ün 11'inde 7 ay olacak ve ben daha yeni toparladım ve geçmişteki sebepten dolayı çok üzüldüm sanıyordum ama meğersem aşk acısı çekiyormuşum ondan da kafam rahat biraz sıkıntılı zamanlarım oldu benim bu hafta içerisinde ama hani kolay toparladım ve Hani o 7 aylık yaklaşık 7 aylık olan buhranımın sebebini de aşk acısı olduğunu fark ettim bundan sonra kendim için uğraşacağım o şekilde ilerleyecek Hakkımızda hayırlısı olsun
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > İNSTAGRAMDA BU HESABA MESAJ ATAMAZSİNİZ KLAVYE BİLE CİKMİYOR BU NEDİR NASİL YAPİLİR?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler