AYRILDIKTAN HEMEN SONRA INSTAGRAM HESABINI ACİK YAPAN ERKEK NE DÜŞÜNÜYORDUR?

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşım ile on gün önce ayrıldık. 2.5 yıllık bir ilişkiyi kendi bitirdi. Ve çok sert şekilde bir daha olmayacak vs dedi. İlişki boyunca bazı sorunlar yüzünden çok kez ayrıldık ve hep ben gidip bir şekilde barıştık. Onlarda da asla istemiyorum falan demisti beni karşısında görünce yine barisiyorduk. Bu on gün önce olan ayrılıkta tüm ulaşım yollarımı kapatti Instagram wp arama falan engelledi. Tatil olduğu için karşısına da çıkamıyorum kısaca bu sefer gidemedim kapısına. Normalde çok Instagram da takılmaz iken iki kere story bir kere post attı ve iki gece önce Instagram hesabını açık hale getirdi. Dün gece de önceden olan postunu kaldırdı bir an da on tane kişi ekledi. Ben ise çok aktif iken instada on gündür yok olmuş gibi davranıyorum çok sessizim. Şimdi sorum şu ne yapmaya çalışıyor benim baktığımi düşünüp mü yapıyor bunları üstüme alınmalı mıyım. Çünkü birkaç gün sonra şehrine gidince görüşmek isteyeceğim kabul edip edemeyeceğini bilemiyorum. Erkek arkadaslar yorumlarınız çok önemli bir erkek niye böyle davranır?

AYRILDIKTAN HEMEN SONRA INSTAGRAM HESABINI ACİK YAPAN ERKEK NE DÜŞÜNÜYORDUR?