İnternet & Teknoloji Vaktinizi en fazla hangi platformda harcıyorsunuz? idvadimela Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Anket. KS Instagram TikTok YouTube WhatsApp Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Vaktinizi en fazla hangi platformda harcıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ggammzee Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Genellikle youtube diğerlerinden daha çok vaktimi alıyor. 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Burası beni mahvetti çıkamıyorum arkadaş 2 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Beni de awk Yorumla
Incredible_Derya Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl İnsta 2 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Harikasın 😍 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 312 cevap paylaştı. İnstagram 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 914 cevap paylaştı. En çok burası 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genellikle youtube diğerlerinden daha çok vaktimi alıyor.
Burası beni mahvetti çıkamıyorum arkadaş
Beni de awk
KS Platform yeterli oluyor
KS en fazla vaktim burada geçiyor
KS tabiki de :)
İnsta ve KS
İnsta
Harikasın 😍
İnstagram
KS ve Instagram
Tiktok genelde
En çok burası