İnternet & Teknoloji En çok hangi platformda takılırsınız? Elfida38 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Twitter İnstagram Kızlar soruyor Snapchat Facebook Tiktok Wp Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok hangi platformda takılırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. KızlarSoruyor. Başka da yok zaten. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Kızlar soruyor ve youtube 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 893 cevap paylaştı. TikTok Twitter ve Instagram inanılmaz aktif takılıyorum 0 0 Yorumla
aytenliikadin Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Instagram Ksde çok takilmiyorum sıkıcı gelmeye başladı 3cü hesabim bu 0 0 Yorumla
Esdues Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Tiktokta ki şarkılar çok sarıyo ve daha samimi bence 0 0 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl En çok burası. Resmen bütün benliğimi esir aldı 1 0 Yorumla
KaradenizBeyefendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl KızlarSoruyor ve İnstegram 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Kızlar Soruyor hepsini geride bıraktı sağolsun 🙄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tik tok cansuyu falan izliyorum zaman geçiyor birde arada buraya giriyorum 0 0 Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Youtube 0 2 Yorumla Elfida38 +1 yıl Onu yazmayı unutmuşum Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Benim sayemde eklersin gbgbg Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı. KS da 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. youtube 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. sadece burası var 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 893 cevap paylaştı. WhatsApp 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 529 cevap paylaştı. Instagram 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 334 cevap paylaştı. Tinder 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
KızlarSoruyor. Başka da yok zaten.
Kızlar soruyor ve youtube
TikTok Twitter ve Instagram inanılmaz aktif takılıyorum
Instagram Ksde çok takilmiyorum sıkıcı gelmeye başladı 3cü hesabim bu
Tiktokta ki şarkılar çok sarıyo ve daha samimi bence
En çok burası. Resmen bütün benliğimi esir aldı
KızlarSoruyor ve İnstegram
kızlar soruyordayım yeterlimi
burdayım genelde.