Ankastreden binaya gelen bağlantılarda sıkıntı var dedi türk telekom nasıl değiştirebilirim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ona müdahale edemezsin yasak cezası var Türktelekom teknisyeni bulursan farkı bir hatta bağlayabilir benim internette öyle gitti teknisyen geldi sokak girişinde bulunan ana santrelden beni kabloyu fiber geçen hatta dahil etti sorun çözüldü
Türk Telekom servisi geldi internet yolunu değiştirdik dedi bana. 3 gündür falan sorun yoktu bugün tekrar aradım kablolarda sorun var diye not düşmüş müşteri hizmetleri öyle söyledi kabloya da biz müdahale edemiyoruz dedi
Eskiden 50 kurustu şimdi 5 10 TL dir metresi ethernet kablosunun eğer ev internet kabsounda bahsediyorsan alt yapı hangi şirketince o çekmeli
Biz çekmiyoruz elektrikçi çekmesi lazım dedi
Elektrikçi çekmez telefoncudur apatmamda evemi direkten evimi durum çok farkli
Ev müstakil zaten direkten eve
Bildiğim kadarıyla telefon. Bağlamak için hattı çeken şirket yani turktelekok çekmeli diye biliyorum
Çekmiyor işte elli sefer aradım biz katiyyen karışmayız diyor ankastre kutusu vs bir şeyler söyledi ama anlamadım
Sen interneti hangi bayiden aldin
Türk Telekom
O canımsın sana onu verdilerse gelip bağlamaları lazim
Yapmıyolar işte elektrikçi çağır diyorlar
Elektrikçi yapamazki onu yaa
Bizimmustakil eve telefoncu çekti telefon satralin bakimcilari var onlar ev telefonun hattın geliyor internet zaten
Elektrikçi çekiyor
Maliyeti ne kadar olur
Ne kadar kablo giderse metre hesabı birde işçilik
60-70 metre falandır taş çatlasın ne kadar olur ki işçilik falan
Bak sen ne yap biliyor musun Türk telekom'u ara ben elektrikçi çağırdım elektrikçi Benim yapacağım bir şey değil bu dedi de elsinler baksınlar onlar da yapıyorlar ücretli eğer kabloda gerçekten bir sıkıntı varsa kablo ücretini alıyorlar sen onlara la bence hallet işini çünkü aşağıdan hat bulması gerekmiyor mu hat hatta bir sorun vardır büyük ihtimalle sen öyle yap