İnternet & Teknoloji Cirkin oldugu halde her gun kendini storyi atan kizlara karsi nasil bir tepki veriyorsunuz (ben)? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Erkekleri unutmuşum (ve erkeklere) Cirkin oldugu halde her gun kendini storyi atan kizlara karsi nasil bir tepki veriyorsunuz (ben)? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ensskrci Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Her kişi için görüş farklılığı vardır bu nedenle herkes serbest 0 0 Yorumla
pesimistbiriydi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hızlı hızlı geçiyorum böyle storyleri 0 2 Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl İlgimi çeken bişey yoksa Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Erkekleride geçiyom tipi önemsiz selfi göresim yok (o hariç😔) Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne evet Yorumla _Thanos_ +1 yıl hersey Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Onlar bunu bilmiyor 0 11 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Mk önce yorumlara cevap ver Yorumla Soran +1 yıl Ne dion Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Türkçe bu güncelleme yapmadan önce yorumlara cevap ver daha nasıl anlatırım bilmiyorum ama anlaman skinti Yorumla Soran +1 yıl Olm ne diyim herkes fikrini belirtsin işteCevaba cevapla karsilik verilmez ki Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Senin popon kim kaldirdi Yorumla Soran +1 yıl Kes kotu cocukmus puahhahaha Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Abi sen erkeksin dimi Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Kızlar böyle konuşma, Yorumla Soran +1 yıl Yoo kızım Yorumla Soran +1 yıl Biraz erken cevap vermisim yalniz Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Neye erken vermisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her kişi için görüş farklılığı vardır bu nedenle herkes serbest
Hızlı hızlı geçiyorum böyle storyleri
İlgimi çeken bişey yoksa
Erkekleride geçiyom tipi önemsiz selfi göresim yok (o hariç😔)
Hasta mi bu ya diyorum egoya bak diyorum
Kimseyi takma dilediğin gibi yaşa
Takibi bırakarak
evet
Ne evet
hersey
Onlar bunu bilmiyor
Mk önce yorumlara cevap ver
Ne dion
Türkçe bu güncelleme yapmadan önce yorumlara cevap ver daha nasıl anlatırım bilmiyorum ama anlaman skinti
Olm ne diyim herkes fikrini belirtsin işte
Cevaba cevapla karsilik verilmez ki
Senin popon kim kaldirdi
Kes kotu cocukmus puahhahaha
Abi sen erkeksin dimi
Kızlar böyle konuşma,
Yoo kızım
Biraz erken cevap vermisim yalniz
Neye erken vermisin