İnternet & Teknoloji Biri bana bunu açıklayabilir mi lütfen 🥺 ? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yemedikleri şeyleri neden kemiriyorlar?Kablo , su borusu , insan kulağı ne bulurlarsa yani bunlar besleyici falan değil Neden?Panoyu bi açıyorum kabloyu kemirirken çıtır çıtır olmuş bir fare ne işin var orada ya? Biri bana bunu açıklayabilir mi lütfen 🥺 ? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Diş egzersizi yapıyorlar bence, benimde sıkça yaptığım bir eylemdir sjxhs 🧛♀️ 0 7 Yorumla beyt_16 +1 yıl Beni korkutuyorsun 😵💫 PiLLy_BheBek +1 yıl G🙁rç🙁kt🙁n m🙁 beyt_16 +1 yıl Tatlı bir korku ama ☺️ PiLLy_BheBek +1 yıl 😌☘️ beyt_16 +1 yıl ☺️☺️ PiLLy_BheBek +1 yıl Eicler için teşekkür beyt_16 +1 yıl Rica ederim efendim ☺️
tavuklupilavveayran Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben evde fare görsem artık ev onun olur 0 3 Yorumla beyt_16 +1 yıl Senin ev nerdeydi 🙄 Yorumla tavuklupilavveayran +1 yıl hahahahahahh 🙈 Yorumla beyt_16 +1 yıl 😅😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Seviyorlardır 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl O hayvanların dişleri bizim tırnaklarımız gibi uzuyor. Bu yüzden de bir yerleri kemirme ihtiyacı duyuyorlar 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Çok ilginç Yorumla
idvadimela Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Çok sevindiler ya Demek ki dişleri kaşınıyor 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Olabilir 🤔 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 417 cevap paylaştı. İnsan kulaklarını cidden kemiriyorlar mı? 🫣 0 3 Yorumla beyt_16 +1 yıl Evet dikkatli ol ona göre Yorumla busegmss +1 yıl Olmaz bizim buralarda 😆 Yorumla beyt_16 +1 yıl Büyük de konuşuldu 😈 Yorumla
En İyi Cevaplar