Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum, çünkü kafam gerçekten karıştı. Geçen akşam 7 kişilik bir arkadaş grubunda oturuyoruz. Ortam şahane; herkes gülüyor, herkes birbirine takılıyor, ciddiyet sıfır. Yani tam da olması gerektiği gibi, herkes 'gevşek' takılıyor.
Tam ben de herkes gibi bir espriye katıldım, güldük falan derken arkadaşlardan biri bana dönüp; 'Sen her şeyi dalgaya alıyorsun, dışarıdan öyle görünüyor, belki diğerleri de yanlış anlıyordur haberin olsun' dedi.
Kaldım öyle. Etrafıma bakıyorum, herkes aynı şeyi yapıyor. Herkes dalga geçiyor, herkes gülüyor. Ama uyarıyı alan, 'ciddiyetsiz' ilan edilen sadece ben oluyorum. Bir de 'başkaları da böyle düşünüyor olabilir' diyerek içime kurt düşürdü.
Gerçekten anlamıyorum... Aynı masada, aynı şakayı yapan 7 kişiden neden sadece biri göze batar? Benim yaydığım enerji mi yanlış, Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Tam ben de herkes gibi bir espriye katıldım, güldük falan derken arkadaşlardan biri bana dönüp; 'Sen her şeyi dalgaya alıyorsun, dışarıdan öyle görünüyor, belki diğerleri de yanlış anlıyordur haberin olsun' dedi.
Kaldım öyle. Etrafıma bakıyorum, herkes aynı şeyi yapıyor. Herkes dalga geçiyor, herkes gülüyor. Ama uyarıyı alan, 'ciddiyetsiz' ilan edilen sadece ben oluyorum. Bir de 'başkaları da böyle düşünüyor olabilir' diyerek içime kurt düşürdü.
Gerçekten anlamıyorum... Aynı masada, aynı şakayı yapan 7 kişiden neden sadece biri göze batar? Benim yaydığım enerji mi yanlış, Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin anlattığın durum tam “günah keçisi” klasiği gibi kokuyor 😅 Bazen grupta bir kişi belli bir role sabitleniyor: “o zaten hep dalgacı” diye. Aynı şeyi herkes yapıyor ama damga sende kalıyor.
Bence enerjinde yanlış bir şey yok; ama bu arkadaşa “Bunu neden özellikle bana söyledin?” diye sakin sakin sorarsan, asıl derdi orada ortaya çıkar 😉✨