Ben küçüklükten beri asosyal biriyim bazen Instagram açıp okuldaki arkadaşlarımı takip ediyordum sonra depresyona girip kapatıyordum (yalnız kalmak istiyordum) şimdi bir tane fake hesabım var ordan da stalk yapıyorum ya da sayfaları takip edip reels videoları izliyorum eski tanıdıklarım Instagram'a sürekli fotoğraf atıyor bir sürü takipçileri var sürekli geziyorlar ben de genelde evde olduğum için ne gerek var Instagram'a diye düşünüyorum sizce ezik miyim ya? Instagram kullanmamak eziklik mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Boş geliyor bana
06 Yorumla- Soran1 yıl
Bana da boş geliyor ama bazıları için çok önemli
- Soran1 yıl
Çok rahatlattın sağol düşünüp duruyordum şimdi daha da netleşti kafamda
- Soran1 yıl
Zorundaymışız gibi hissettiriyorlar ama zorunda değilim
- Soran1 yıl
Teşekkürler
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Neden eziklik olsun Instagram şu an çok tehlikeli kişinin heva ve hevesini artırırıp olduğu karakterin dışına çıkmasına sebep oluyor ki Buda sende eziklik hissiyatı oluşturmuş mesela neden öyle düşünüyorsun kardeşim Instagram kullanma demiyorum ki kullanmaman daha iyi ama kullanacaksan kendi karakterine kültürüne bilgine bilgi katacak sayfaları takip edebilirsin mesela ya da kendini araştırmaya adayabilirsin inan daha çok zevk alacaksın Birde yorumunu gördüm kapalı bir hanımefendiyim erkek arkadaşımla bir kere buluştuk vs hayata atılamadım demişsin hiç şöyle tefekkür ettin mi ya sen bu şekilde korunuyorsan?
05 Yorumla- Soran1 yıl
Demek istediklerimi çok güzel özetlemişsin Instagram artık bir statü haline geldi kiminle tanışsam hemen Instagram'ın var mı diyor sevgilim de bir keresinde Instagram'ın bile yok diye beni küçümsemişti sevdiğim insan olunca kafaya taktım tabi ama sonra pek dillendirmedi öyle işte kendi ilgi alanıma göre sayfaları takip ediyorum güzel sözler film dizi kesitleri ilginç bilgiler makyaj kıyafet önerileri falan filan ama bazen takip ettiklerim dışında videolar da çıkıyor ilgilenmiyorum diyip geçiyorum yine çıkıyor ben de hayattan geri kaldığımı düşünüyorum ama oradaki hayatların bir çoğu sahte insanlar anı yaşamayı tercih etmekten çok fotoğraf atıp takipçilerini çoğaltma peşinde benim böyle bir hayatım yok işte
- 1 yıl
Kardeşi Mutlaka hayatında bir dönüş noktası veya hayatına heyecan katacak bir şey karşına çıkacaktır yaptığın yorumları okuyup ona göre cevap veriyorum ama bence hayattan geri kalmak derken hayatın hızına yetişebilecek bir insan varsa gelsin anlatsın… işin ileri boyutunu görmüyormusun sosyal medya haberlerini mutlaka takip ediyorsundur sosyal medyanın insanları ne hale getirdiğini biliyorsun şu an istediğin için değil mevcut düzeninden sıkıldığın için ilgin o yöne kayıyor maşaAllah kendini güzel muhafaza etmişsin yorumlarımlarından okuduğum kadarıyla hanımhanımcık temiz bir kişiliğe sahipsin umarım heva ve heveslere kapılıp karakterinden kişiliğinden ödün vermezsin kardeşim 🤲
- Soran1 yıl
Teşekkürler ağzından bal damlıyor resmen böyle güzel iltifatlar duymak çok hoş 🙂 ve dediğin gibi rahatlık battı galiba ondan kafamda kurup duruyorum halbuki küçük dünyamızda da mutlu olabiliriz illa karmaşaya gerek yok zaten ben kızım erkek olsam girişimci olmam güçlü durmam ve ağzımın laf yapması lazımdı ama kız olunca hanımefendi de olsan pek bir şey diyen olmuyor çünkü feminen enerji zaten zariflikten kibarlıktan utangaçlıktan geliyor
- 1 yıl
Estağfurullah son cümlede herşeyi özetleyen sen oldun kardeşim
- Soran1 yıl
Sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
İnstagram kullanıyorum genellikle akraba ve arkadaşlarımı takip ediyorum öyle bilmediğim tanimadigim kisileri etmiyorum birini takip etmek için muhabbetim olması lazım o kisiyle
00 Yorumla- 1 yıl
Instagram kullanmamak eziklik değildir. Benim de var ancak çok sık kullanmıyorum. Badesnewsi takip et yeter sjsjd
00 Yorumla - 1 yıl
Kullanıyorum genelde içerik üreticilerini takip ediyorum pek arkadaş eklemem
01 Yorumla- Soran1 yıl
Ben de öyleyim aynen
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Gerek yok ki fake hesaba aç bir tane kendine hesap tanıdıklarınla arkadaşlarınla takipleş işte muhabbetin olur onlarla. Sürekli fotoğraf paylaşmak zorunda da değilsin kasma bu kadar
01 Yorumla- Soran1 yıl
Çok arkadaşım yok ki milletin 200 - 300 takipçisi var benim 2 tane arkadaşım var onlarla da WhatsApp'tan konuşuyorum
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Açık konuşayım konu instagramdan ziyade tam bi eziksin sen hayatının her alanında kaybedersin aşkta evlilikte işte okulda, yapman gereken kapsamlı bi şekilde kendini geliştirmen
014 Yorumla- Soran1 yıl
Ya bir de kapalı bir kızım şimdi ki kızlar gibi değilim onlar özgüvenli çekici sürekli gezen girişken tipler ben daha evcimenim sanırım hep kaybetmeye mahkumum dediğin gibi işte bulamadım kimse işe almıyor beni bir sevgilim var o da başka şehirden 1 kere buluştuk evlenmek istiyor benimle ama ne biliyim onun çevresi çok geniş işi var geziyor ama ben hep evdeyim hayata atılamadım gibi
- Cevap sahibi1 yıl
Senin iki tane seçeneğin var gelişmen ve değişmen için ya çok fena kazık yiyip şok etkisine giriceksin ya da bir yerden başlıcaksın artık işe girmekmi olur dil kursuna gitmekmi olur spora gitmekmi olur böyle yürümediğinin sende farkındasın
- Cevap sahibi1 yıl
Evliliğinde sıkıntıya girer sana diyim
- Soran1 yıl
Evet böyle yürümüyor ama eskiden sosyal medya yoktu ne güzel herkes yüz yüze görüşüp sohbet eder gezerdi şimdi statü haline geldi sosyal medya işe girmek için her yere cv verdim dönüş sağlanmadı yks sınavı öncesi de dil kursuna gittim pandemiden ötürü sürekli kapanıp duruyordu ben de çıktım arkadaşlarım da olmadı orada kızlar pısırıktı hep ben konuşuyordum
- Soran1 yıl
Ben de şans yok
- Cevap sahibi1 yıl
Bende senin gibiydim şu an instagram bağımlısıyım çok seviyorum insana çok şey katıyo cidden, hayat girişken, mücadeleci, sert kalpli , duygusuz, alıngan olmayan, acımasız insanlara cömert bu dediklerimi kafana yaz ezik olursan ezerler bu hayatın temel kanunudur bu arada
- Soran1 yıl
İyilere merhametlilere dürüstlere sakinlik ve huzurluk isteyenlere yer yok diyorsun yani : D Haklısın aslında kimde para şan şöhret varsa hepsi havalı egoist bencil tipler
- Cevap sahibi1 yıl
Bir nevi iyileride var aslında ama bu devir güçlülerin devri ya çok paran olucak ya güçlü olucaksın ya da çok güzel olucaksın vesayire vesayire işte, iyi olman olmuyo maalesef kabul edilebilir bi yanın olucakki insanlae seni kabul etsin sevsin
- Soran1 yıl
Anladım teşekkür ederim bir yerden başlamak lazım haklısın yoksa nereye kadar böyle gidecek hiçbir anım olmadan ölücem nerdeyse ya internet çıktı işler bozuldu eskiden ne güzeldi hep derim
- Cevap sahibi1 yıl
İnternet muhteşem bişe kullanmayı bilirsen tabi
- Soran1 yıl
Pekii
- Cevap sahibi1 yıl
Kendine iyi bak hakkında hayırlısı olsun iyi bir kız olduğun çok belli sen üzülmeyi değil çok güzel bi hayatı hak ediyosun
- Soran1 yıl
Yaa bu cümle beni çok mutlu etti çok sağol yolun bahtın açık olsun senin de
- Cevap sahibi1 yıl
😀😀😀 sağol 🙏
Evet kullanıyorum ve bilimsel sayfaları takip ederim; Popular Science Turkiye vb... takip ederim.
00 Yorumla- 1 yıl
Kullanıyorum tanıdıkları ve birkaç ünlüyü takip ediyorum.
00 Yorumla u
1 yılInstagram kullanıyorum evet arkadaşlarımı takip ediyorum
00 Yorumla- 1 yıl
Kullanıyorum genelde yakın arkadaşlarımı ve beğendiğim sporcuları takip ediyorum.
00 Yorumla Arkadaş çevren az oldugu mu için mi böyle düşünüyorsun
03 Yorumla- Soran1 yıl
Evet ve aramı sıcak tutamadım okul bittikten sonra da görüşmedim
- Soran1 yıl
Peki
- 1 yıl
Nilsu Berfin Aktaş ve Gizem güneş i takip ediyorum. seksi oldukları için. Bu arada Hande Erçel bir efsane
04 Yorumla- Soran1 yıl
Ünlüleri takip ediyorsun yani
- 1 yıl
Aynen. Ama sana şu kadarını söylüyorum, yeni ünlüler ki çoğu benden küçük artık aşmışlar her şeyi. Öyle fotolar var ki. Ünlü mü teşhircimi anlayamadım. Hatta neredeyse hepsinin ya sevişme ya da firikik videoları var
- Soran1 yıl
Artık utanma arlanma kalmadı zaten eskiden bir mahremiyet vardı şimdi o da bozuldu
- 1 yıl
Aynen aynen. Garip şeyler oluyor ülkemizde. Zannedersin ünlü değillerde eskortlar
İnternet & Teknoloji konusunda 463 cevap paylaştı. Ben kullaniyorum 1 kisi icin
02 Yorumla- Soran1 yıl
WhatsApp'tan da devam edebilirsin aslında eğer 1 kişiyse
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Güzel sayfaları takip ediyorum sadece eş dost hiç biri ekli değil
03 Yorumla- Soran1 yıl
Ben de öyleyim senden tek farkım fotoğrafımı koymuyorum o da fake hesap olarak algılanıyor
- Cevap sahibi1 yıl
He yok benim profil fotom var takipçimde fena değil istersen ordan yazışalim ne dersin
- Soran1 yıl
Yok teşekkürler
- 1 yıl
Kızları genelde takipçim çok fazla ama
02 Yorumla- Soran1 yıl
Tanıdığın mı yoksa öylesine birileri mi?
- 1 yıl
Tanıdıklarım
- 1 yıl
Ben makyaj videoları izlemek için kullanıyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Kullanıyorum eş dost tanıdıkları takip ederim
00 Yorumla - 1 yıl
Evet birde fake hesabim var trol için lnstada
00 Yorumla - 1 yıl
Ùnlùleri takip etmiyorum tanidik disinda kimse yok
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Genelde liseli olanları
08 Yorumla- Soran1 yıl
Sağlam dostluklarmış demek ki
- Cevap sahibi1 yıl
Aynen hem sohbetleri keyifli
- Soran1 yıl
Ne güzel
- Cevap sahibi1 yıl
Bişey diyimmi
- Soran1 yıl
De tabi
- Cevap sahibi1 yıl
Çok cesur oluyorlar hemde aşırı meraklı oldukları için
- Soran1 yıl
Nasıl yani
- Cevap sahibi1 yıl
Burdan nasıl diyimki
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Neden bu duruma düştün. Ve şu an ne işle mesgilsun
012 Yorumla- Soran1 yıl
Valla ilkokulda ve ortaokulda herkes Facebook açıyordu ben de bir kere açtım ama çok az takipçim vardı sonra kapattım şimdi de Instagram Twitter gibi yerler meşhur Instagram'da aktif değilim ama Twitter'da 2017 de 1000 den fazla takipçim vardı o da rastgele birilerini takip ediyordum hiçbiri tanıdık değildi şu an açıktan üniversite okuyorum ekonomik sıkıntılardan dolayı da gezip tozamıyorum liseden de 2 tane arkadaşımın numarası var başka kimse yok
- Cevap sahibi1 yıl
İçine kapanık olmanda etkili olan sebepler nelerdir.
Yani aile baskıcı mi ya da sana hiç görev vs vermediler mi. Nebileyim seni herhangi bir alanda desteklemediler mi - Soran1 yıl
Ailem baskıcıydı evet arkadaşlarımın evine giderken bile kızıyorlardı hatta babası abisi evdeyse göndermiyorlardı bir de gezen bir aile değiliz sadece AVM ye ve pikniğe gidiyoruz bir de bayramlarda akraba ziyaretlerine o kadar
- Cevap sahibi1 yıl
Anne baba ne işle meşguller.
Birde nerelisiniz - Soran1 yıl
Napcan ki
- Cevap sahibi1 yıl
Senin durumu çözümlemeye çalışıyorum Ne yapabilirim ya Bu nasıl bir tepki Bu nasıl bir geri dönüş ya Ne yapıyorsan yap Hadi evde Sen bir başına takılmana devam et
- Soran1 yıl
Annemle babam emekli memur
- Cevap sahibi1 yıl
Başka kardeşin var mi?
Onlara karşı da böyleler mi?
Aslen dogulumusunuz - Soran1 yıl
Ablam var başka kardeşim yok doğulu falan değiliz
- Cevap sahibi1 yıl
Anne baba memur bir aile ama çocuklarını düşürdukleri hale bak.
Yaşınız kaç. Hangi bölümü okuyorsunuz - Soran1 yıl
Bir de şöyle bir şey var annem babam sürekli işe giderdi ben her şeyimi tek başıma hallederdim çok para da vermiyorlar istediğim şeyleri alıp giyemiyorum hep ucuzlara yönlendiriyorlar belki giyim kuşamdan ötürü de özgüvenim düşük olabilir kendimi istediğim kıyafetlerin içinde istediğim yer de ve istediğim şeyleri yaparken bulamıyorum savrulmuş gibiyim
- Cevap sahibi1 yıl
Yaşınız kaç. Hangi bölümü okuyorsun peki.
Savrulmamak senin elinde.
Ve senin bir şekilde bir yerden başlaman lazim
içerik üreticilerini takip ediyorum.
00 Yorumla- 1 yıl
kullanmıyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Yakın arkadaşlar var
00 Yorumla - 1 yıl
Seni memeni awini gotunu ya sabir
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Düşüncen yanlış bence
06 Yorumla- Soran1 yıl
Neden peki? Şimdi hesap açsam kendi fotoğrafımı koysam kim takip edecek ki?
- Cevap sahibi1 yıl
Arkadaşların
- Soran1 yıl
Liseden 2 tane var geri kalanları da ne beni tanır ne de ben onları çoğu havalı tiplerdi samimi değillerdi ya da ben de bir sorun var arkadaşlıklarımı sağlam tutamadım bilmiyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Özgüven eksikliği var sende bence kanki
- Soran1 yıl
Evet hem de fazlasıyla fotoğraf çekilmekten bile utanıyorum çirkin çıktığımı düşünüyorum anca ön kamerayla ve makyajla çekilirim onun dışında asla
- Cevap sahibi1 yıl
?
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
İnstagram kullanmıyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Lise arkadaşlarımı
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Instagram kullanıyor musunuz? Genelde kimleri takip ediyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi