İnternet & Teknoloji Instagram'da değer verdiğiniz insanları mı takip ediyorsunuz? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Takip listen neye göre ekli. Güncellemeler1 yıl @₺KürkMantoluHayri Çok Süper Soru Seçilmiş Teşekkürler 🙏💥🔥 Instagram'da değer verdiğiniz insanları mı takip ediyorsunuz? Cevapla Instagram Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sierravista Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yio baktım da tanıdığım ama öyle çok sevmediğim arkadaşlarımı da takip ediyormuşum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 29,1b cevap paylaştı. şu an için genelde resmi sayfaları film sayfalarını yani birde beni takip eden arkadaşlarımı takip ediyorum 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 37% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 620 cevap paylaştı. Karışık ama çoğu değer verdiğim. İnstagram var ama 2 ayda bir kere açarım. Sevemedim orayı bir türlü. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Instagram boş iş. Herkes ego peşinde. Kullanmıyorum. Nefret ediyorum fotoğraf atan insanlardan. Hep bir beğenilme kaygısı. Kimse özgüvenli değil 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Evet tanıdıklarım ve değer verdiklerimi takip ederim 0 0 Yorumla
Brsdncrr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 72% 1 yıl Az insan çok huzur mantalitesiyle sadece görmek istediğim kişileri takip ediyorum 0 0 Yorumla
melaniemarla Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Gezi sayfaları, sanat sayfaları ve sadece tanıdıklarımı takip ediyorum 0 0 Yorumla
MrsMandalina Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sadece yakın çevrem var evet. Ve 10u geçmiyor takipçi sayım. Gayet yeterli sjdslfjls 0 0 Yorumla
aslanbabaa Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Değer vermedigim insanları takıp ediyorum çünkü ben sadistim 0 3 Yorumla madina1 1 yıl Uwuu pedboyy Yorumla aslanbabaa 1 yıl Lan mal aw tam tersini ima ediom Yorumla madina1 1 yıl Dalga geçiyoruz mal Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pek kullanmıyorum takipçi de bu kadar olmamalı zaten. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Akrabalar tanidiklar cevrem vs var bwzen begendigim kişileride kabul ediyorum 0 0 Yorumla
Tamamabi_ Takip Et Xper 1 Yaş: 38 1 yıl Değer verdiklerim ilgimi çeken ve tanımak istediklerim 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Tanıdıklarımı ve beğendiğim sayfaları sadece 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Es dost akraba sadece 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 24 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Sadece önemli sayfaları takip ediyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yio baktım da tanıdığım ama öyle çok sevmediğim arkadaşlarımı da takip ediyormuşum
Ben sayfaları takip ediyorum bir de haberleri gündemi
şu an için genelde resmi sayfaları film sayfalarını yani birde beni takip eden arkadaşlarımı takip ediyorum
Karışık ama çoğu değer verdiğim. İnstagram var ama 2 ayda bir kere açarım. Sevemedim orayı bir türlü.
Instagram boş iş. Herkes ego peşinde. Kullanmıyorum. Nefret ediyorum fotoğraf atan insanlardan. Hep bir beğenilme kaygısı. Kimse özgüvenli değil
Evet tanıdıklarım ve değer verdiklerimi takip ederim
Az insan çok huzur mantalitesiyle sadece görmek istediğim kişileri takip ediyorum
Gezi sayfaları, sanat sayfaları ve sadece tanıdıklarımı takip ediyorum
Sadece yakın çevrem var evet. Ve 10u geçmiyor takipçi sayım. Gayet yeterli sjdslfjls
Değer vermedigim insanları takıp ediyorum çünkü ben sadistim
Uwuu pedboyy
Lan mal aw tam tersini ima ediom
Dalga geçiyoruz mal
Pek kullanmıyorum takipçi de bu kadar olmamalı zaten.
Akrabalar tanidiklar cevrem vs var bwzen begendigim kişileride kabul ediyorum
Değer verdiklerim ilgimi çeken ve tanımak istediklerim
Tanıdıklarımı ve beğendiğim sayfaları sadece
Es dost akraba sadece
Sadece önemli sayfaları takip ediyorum
Kafama göre tamamen
Sosyal medyam yok.