Eskiden vardı ama şimdi bulamıyorum. Ücretli oluyor bulduklarım
Internetten numara olmadan mesaj atila bilen site var mı? Biliyor musunuz?
Internetten numara olmadan mesaj atila bilen site var mı? Biliyor musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir ara bipten internetsiz atılıyordu ama Turkcelli olmak gerekiyordu sanrm
Telegram? Instagram? Bu nasıl bi soru? İnternetsiz mesaj atmak mi numarasız atmak mi
Bu nasıl bir soru derken iyi oku. Yazdığım şey yani internette site oluyor oraya mesaj ve göndereceğin numarayı yazıyorsun ve mesaj ulaşıyor. Ama kim olduğunu bilmiyor o kişi. Ha eğer mesajda bu benim işim falan yazmıyorsa
msn 😂
Wp tabiki
Ya okumuyorsun galiba soruyu
Anladım line var numara ile kayıt oluyorsun ama kimse göremez ID gibi bir şey oluyor konuşmak istediğin kişilere onu veriyorsun
Yok işte benim istediğim birisine yazdığım şekilde mesaj atabilmek
Dediğin şeyi anlamadım telefon numaran mi yok senin o yüzden mi böyle saçma soru soruyorsun
Ya saçma soru falan değil. Sen daha önce soruyu bı anla da öyle yorum yap.
Hem anlamadım diyor hem kalkmış bana saçma diyor.
Bak mesela birisi beni engellemiş tamam mı. Ama benim şekilde siteyi bulursam mesaj atabilirim yani onu diyorum mesela.
Eskiden denemiştim oluyordu ama seneler geçti yani. Şimdi bulamiyorum o tarz siteleri. Var ama ücretli.
Ben ücretsiz istiyorum.
Siteye giriyorsun internette ve istediğin ülke numarasını yazıyorsun yanındaki kutucuğa da istediğin mesajı ve böylelikle numaraya gerek kalmadan mesaj atıyorsun istediğin kişiye.
Hatta kim olduğunu bilmiyor mesaj atanın. Ki sen eğer mesajda işte mesela ben Eda falan yazmiyorsan
İlk defa duyuyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!