Ayrıca çok merak ediyorsan telefonunun uygulama indirme sayfasına gir ücretsiz mesajlaşma yaz önüne sayısız seçenek çıkıyor bunu yapmak bu kadar Zor değil zaten yorumlardan bakıp hangisinin iyi olduğuna kanaat getirip indirebilirsiniz
Gerçi siz genelde toplum içinde yüzüne bakilmayan ama orada da kendini bir şey sanan tayfaya aitseniz hiç kimse yüzünüze bakmaz milletin zorla sizinle konuşmasını beklersiniz kimse mesaj atmayinca da uygulamayı suclarsiniz
Eminim ki öyledir madem öyle biri değilsiniz neden bu tür uygulamalara ihtiyaç duyuyorsunuz hayatinizda bu konuları konusabileceginiz neden birileri yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Adından belli ne için lazım olduğu 😅😅
😂😂😁
Gülersin demiiii 😅😅😅, nerelisin sen
Aksaray
Niğde mi
Yakınmış
Ben Eskişehir liyim kız 😅
Bakya
Evet Niğde Aksaray
Sende hurdacı mısın 😅
Yok hurdayla isim olmaz
Niğdeli ler hep hurdacı da o yüzden sordum, sende Eskişehir’e gel 😅
orada napacam
Taşınırsın buraya, orada nabacan memleket görürsün hem
Burası da memleket
İyi sensin tamam 😜😜👍
?
Anlamadın mı şimdi, sen bilirsin demek istedim istekli şey seni 🫦😜
Kızmisin erkekmi burası iyice karıştı
Erkeğim be sapına kadar 😅
Okay
La sende erkeksin demi karıştırmışız bea 😅😅😅
Erkek tabiki
Ahahah ne için lazım
Hersey için
Detay vermen lazım. Yoksa diyemem 🙏🤣
Burdan vermem yaa
Ozelden yazarım
Maalesef yardımcı olamayacağım buradan demen gerekti 😂
Adımdan belli degilmi
Üzgünüm. Açık olmayan insanlara cevap veremiyorum 😜
Adam net bence
Cinsel konuşma veya ilerisi için
Okey
Dalga geçiyorum farkında değil misiniz?
. çok komik
Biliyormusun bilmiyormusun
Tamam abi sen devam et 😅
Ayrıca çok merak ediyorsan telefonunun uygulama indirme sayfasına gir ücretsiz mesajlaşma yaz önüne sayısız seçenek çıkıyor bunu yapmak bu kadar Zor değil zaten yorumlardan bakıp hangisinin iyi olduğuna kanaat getirip indirebilirsiniz
Hepsi paralı çıktı
Benim kullandığım uygulamalarda para yatırmadan da kullanılabilir
Adı ne
Gerçi siz genelde toplum içinde yüzüne bakilmayan ama orada da kendini bir şey sanan tayfaya aitseniz hiç kimse yüzünüze bakmaz milletin zorla sizinle konuşmasını beklersiniz kimse mesaj atmayinca da uygulamayı suclarsiniz
Öyle biri değilim
Eminim ki öyledir madem öyle biri değilsiniz neden bu tür uygulamalara ihtiyaç duyuyorsunuz hayatinizda bu konuları konusabileceginiz neden birileri yok
Sevdiğim insanlara böyle bir konuşma yapmam onlar temiz insanlar o yüzden
Wp görüş