İnternet & Teknoloji Sadece isim ve numaradan ev adresi bulmak mümkün mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sadece isim soyisim ve numarasını biliyorum. Bu şekilde yani numaradan ev adresi bulmak mümkün mü?Mümkünse nasıl? Sadece isim ve numaradan ev adresi bulmak mümkün mü? Cevapla Numara Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet mümkün ülkemizde veri güvenliğine çok dikkat edilmediği için, on beş on altı yaşındaki çocukların elinde insanların kişisel bilgileri bulunuyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler yorumunuz için. Peki ben nasıl bula bilirim? Yolu nedir bunun? Eğer biliyorsanız lütfen konuşa bilir miyiz Yorumla Devoxer +1 yıl Evet konuşabiliriz ama buradan olmaz. Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 329 cevap paylaştı. Evrt ebesinin nikahına kadar buluyorlarmış öyle bir açık var sosyal medyada bunu kötüye kullananlar var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler yorumunuz için. Peki ben nasıl bulabilirim? Yolunu biliyor musunuz? Yorumla YezidinKizi +1 yıl Bilmiyorum erngen kuzenlerim falan yapıyordu oradan biliyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ulaş bana 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Olur nasıl? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sorunu sevicem nickten yaz bana Yorumla Soran +1 yıl Evet gördüm ama yazamıyorum gizliden bı dakka çıksa n? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ok çıkıyom gel Yorumla Soran +1 yıl Gizliye geçe bilirsin Yorumla Gülztürk 1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet mümkün ülkemizde veri güvenliğine çok dikkat edilmediği için, on beş on altı yaşındaki çocukların elinde insanların kişisel bilgileri bulunuyor.
Teşekkürler yorumunuz için. Peki ben nasıl bula bilirim? Yolu nedir bunun?
Eğer biliyorsanız lütfen konuşa bilir miyiz
Evet konuşabiliriz ama buradan olmaz.
Evrt ebesinin nikahına kadar buluyorlarmış öyle bir açık var sosyal medyada bunu kötüye kullananlar var
Teşekkürler yorumunuz için. Peki ben nasıl bulabilirim? Yolunu biliyor musunuz?
Bilmiyorum erngen kuzenlerim falan yapıyordu oradan biliyorum
Ulaş bana
Olur nasıl?
sorunu sevicem nickten yaz bana
Evet gördüm ama yazamıyorum gizliden bı dakka çıksa n?
ok çıkıyom gel
Gizliye geçe bilirsin
?