İnternet & Teknoloji Telefoncuya telefon verdim parmak izi kilidi kaldırılmış yeni fark ediyorum? yatyanıma Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Telefonuma girilmiş mi. Şarj yeri bozuktu Güncellemeler+1 yıl Ekran kilidi duruyor wrkadslar parmak izi kilidi yok Telefoncuya telefon verdim parmak izi kilidi kaldırılmış yeni fark ediyorum? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sessiz1insan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Telefonculara guvenem. Asla. Başında beklerim yapmasını. Aksi taktirde bırakmam onlara telefon 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 824 cevap paylaştı. Şifresini söylemedin mi de 0 2 Yorumla yatyanıma +1 yıl Yok şifre söylemedim Yorumla eternity-a +1 yıl Parmak izini kırması için gmaili de kırması lazım. Telefonun androidse tabi değilse de icloudu kırması lazım. Onlar açık mi? Bir kez şifresini unutmuştum telefonun daha doğrusu takılmıştı bu şifreleri kırarak duzelttiler ekran kilidini Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bakmış telefonuna özel bir şey mi vardı? 0 5 Yorumla yatyanıma +1 yıl Kesin bakmış mi ekran kilidi duruyor Yorumla Johncois +1 yıl Ne zaman aldın telefonu Yorumla yatyanıma +1 yıl Cumartesi verdim pazar aldım Yorumla yatyanıma +1 yıl Yeni çıktım isten işte Yorumla Johncois +1 yıl Ekran aktivitesine bakalım yazsana bana bi Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 647 cevap paylaştı. Evet içini kurcalamış. 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Parmak izi algılayıcısı bozulmuş olabilir. 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 918 cevap paylaştı. Bakmıştır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Telefonculara guvenem. Asla. Başında beklerim yapmasını. Aksi taktirde bırakmam onlara telefon
Şifresini söylemedin mi de
Yok şifre söylemedim
Parmak izini kırması için gmaili de kırması lazım. Telefonun androidse tabi değilse de icloudu kırması lazım. Onlar açık mi? Bir kez şifresini unutmuştum telefonun daha doğrusu takılmıştı bu şifreleri kırarak duzelttiler ekran kilidini
Bakmış telefonuna özel bir şey mi vardı?
Kesin bakmış mi ekran kilidi duruyor
Ne zaman aldın telefonu
Cumartesi verdim pazar aldım
Yeni çıktım isten işte
Ekran aktivitesine bakalım yazsana bana bi
Evet içini kurcalamış.
İnşallah içinden bir şey almamıştır
Parmak izi algılayıcısı bozulmuş olabilir.
Gözün aydın ne varsa görmüş
Bakmıştır
Özelin varmıydı
root reset mi attı
Bence girmiştir
E ne vardiki mesela