İnternet & Teknoloji Bu telefon kılıfı sizce abartı mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Siz ne anlarsınız ki Bu telefon kılıfı sizce abartı mı? Cevapla Telefon Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Evet alınır siz seviyorsanız zaten kim ne karışır ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 💕
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl tarzına uyuyorsa kullan kime ne buradakileri kim sallar 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Aşko kuşko bir tarz. E o tarz da zaten abartılı oluyor 1 0 Yorumla
Sima_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl aşko kuşko kızlar için yaratılmış telefon kılıfı seviyosan al ama barbieli bardak var o daha tatlı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Link Yorumla Sima_ +1 yıl trendyola yaz barbieli bardak diye lcw de çıkıyı Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel 💕 Yorumla Sima_ +1 yıl evett ama mağazada daha ucuz internette pahalıymış🥰 Yorumla Soran +1 yıl Bunda 399 tl verdim ama her kes kötüledi not zengin değilim Yorumla Sima_ +1 yıl Aman salla milleti onlar her şeye kötü diyo zaten Yorumla
bisuspls Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Hayatımda gördüğüm en kötü telefon kılıfı olum bu ne? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaaaa Yorumla
Osmtnl Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Abartı kısmını bilemem fakat tasarlayan kimse sarhoşluk haline denk gelmiş, 0 0 Yorumla
_psikolog Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Hoşuna gittiyse eğer kullan...Bir başkasının eleştirisi seni yanıltmasın... 0 0 Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Eskiden dalga geçilen şeyler şimdi aşko kuşko adı altında popüler kültür kölelerine sunulmuş 0 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır değil, çok güzel. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay bana böyle gelin yaa Yorumla
Bastardsoul Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl asko böyle itemler kullanınca asko kusko olunmuyor şu ozentiligi bırakın askoluk davranış hal tavırla olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Abicim asko tavır nedir canım abim ayrıca ben aşkoyum mu dedim Yorumla
Nes2mvarhayatta4 Takip Et Xper 5 Yaş: 102 +1 yıl Ahahahaha nerden buldun bunu jsbshs acil soyle 0 0 Yorumla
Arvennnn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Çok tatlı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin gibi 💕 Yorumla Arvennnn +1 yıl 😻🤎 Yorumla
Constantine_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Çok çocuksu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 18 uygun mu Yorumla Constantine_ +1 yıl Uygun :) Yorumla
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% +1 yıl Çok tatlı 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaa💕 tek olumlu yorum Yorumla sozgic +1 yıl Teşekkür ederim ben gerçekleri söyleyim Yorumla sozgic +1 yıl Kötü yorum yapanlar kıskanıyor o yüzden Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı. Kim o vizyonsuz 😂😂 derim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaa kalbim çit Yorumla Soran +1 yıl 399 tl verdim ona Yorumla tortitotilla +1 yıl Üzülme demeyi çok isterdim ama ben bile üzüldüm şimdi 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Geçti param ağliycam Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hayır ama biraz çocuksu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 18 yaşındayım Yorumla Girlymami +1 yıl Ergensin ama Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Oha çok güzell link link linkk 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ay hemen aşkım Yorumla Soran +1 yıl bak Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Bakıyorum Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor nedense Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Hangi site Yorumla Soran +1 yıl İstek atdim özelden atayim istersen istemezsen barbie telefon kılıfı aynali trendyol yaz çikar Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Kızım sen zengin misin 400₺ sömsmsmdmd ayy 11 yokmuş zaten ama çok teşekkür ederimm yine de, kılıf çok hoş güle güle kullann 🩷 Yorumla Soran +1 yıl Valla değilm bak okadar para verdim biri bile güzel demedi hele birde diyor kı çingenemisn Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Ay bunlar ne anlar ruhları ölmüş boşverr Yorumla Soran +1 yıl Evet ya birde 15 yaşındamusın diyolar Yorumla
başbaşa26 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl tırnaklar mı? evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yo kilif bu arda tirnaklara neden her kes takdı Yorumla başbaşa26 +1 yıl Tehlikeli çünkü, tuttuğunu yırtar ☺️ Yorumla
valizimitopladım Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl çingene pazarından alınmış gibi duruyor 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neee ona o kadar para saydım kusura bakma ama seni boğa bilirmiyim burdan seni nasıl döve bilirim Yorumla valizimitopladım +1 yıl bide buna o kadar para mı verdin? Yorumla Soran +1 yıl O kadar mı kötü duruyor Yorumla valizimitopladım +1 yıl kötü değil de çok cicili bicili duruyor. Yorumla Soran +1 yıl Ee 18 yaşındayım sanlı 30 yaşındayım herkes öyle abartı kı hevesim kaçtı Yorumla valizimitopladım +1 yıl profilde yaşın büyük görünüyor ne bilim. Yorumla Soran +1 yıl Yok yas 100 yaptım ondan ironi olsun diye bak yukarda link isteyebler var guzel bulanlar var yanı Yorumla valizimitopladım +1 yıl olabilir zevk meselesi sonuçta. Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Dikkat çekmek isteyen orta okul öğrencisi :D :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Haha 18 yas Yorumla Regnanspiritus +1 yıl Kimse görmeden acil olarak çöpe at ve koşarak uzaklaş oradan. Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ergen itemi gibi tıpkısı kusura bakma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Seni tahmin etmek zor değil bu seçimine bakılırsa 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Boya küpü kokoş Yorumla Soran +1 yıl Neeeeeeeee Yorumla Soran +1 yıl Sensin o Yorumla gönlü-kırık +1 yıl İticisiniz bilin Yorumla Soran +1 yıl Valla oyle deyılmı sadece seviyorum pembe seyleri Yorumla Soran +1 yıl Makyaj falan arda bir yaparım oda sade ne boya kupu Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Foton var görelim bi Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Yanılmadım o zaman 😂 kokoş Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 13 yaşında değilsen abartılı evet. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 18 olur mu Yorumla lizaben +1 yıl Olur ya, güle güle kullan :) Yorumla Soran +1 yıl Komik mi acama bayada pahalı Yorumla lizaben +1 yıl Ya benim alıp da kullanacağım bir şey değil ama hoşuna gittiyse, kullanırım diyorsan senin kararın; bize bk yemek düşer afedersin :D Yorumla Soran +1 yıl Valla gözümden düştü Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 607 cevap paylaştı. tam bir kokoş işi 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl yok canım peluş degıl en azından 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 465 cevap paylaştı. Ayy çok güzelmiş tam benlik 💗 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 454 cevap paylaştı. Sen sevdiysen sıkıntı yok. 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı. Tırnaklarımı görünce sana abartı gitmemiş 0 0 Yorumla
Lalosalamancaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kustum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye çok tatlı Yorumla Lalosalamancaa +1 yıl Nasıl taşımayı düşünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Niye kı 18 yasındayım sanırsın 40 niye öyle dedın Yorumla Lalosalamancaa +1 yıl Cebe sığmaz ondan dedim Yorumla
aznue Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 79% +1 yıl cok tatlii 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sensin tatlı Yorumla
Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Sevdiysen al 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 399 tl aldım bile Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tam aşko kılıfı 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi her kes kötüledi gözümden düştü acama alay ederlermi benimle Yorumla primadonna_girl +1 yıl Bence tatlı ama benim kullanacağım türden değil. Sevdiysen kullan Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl çok kötü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sensin kötü yaa neden Yorumla electraheartt +1 yıl böyle şeylerden genel nefret ediyorum barbie falan ama bu kılıfta ekstra kötü Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yaş 15 mi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Yaa 18 Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Koy o telefon kılıfını çabuk yerine Yorumla Soran +1 yıl Geçti artık Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Arkadaş çevrende alay konusu olursun bol şanslar Yorumla Soran +1 yıl Yaaa aldım artık Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Arkadaş çevren yorum yapınca tekrar güncelle burayı 🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😡 Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Bekliyorum 😄 Yorumla Soran +1 yıl 399 tl aldım saygı lütfen bunu kullanmasam ölürüm Yorumla HAKANN1349 +1 yıl 😄 Ölmezsin Yorumla Soran +1 yıl Ölürüm 😅 maalesef zengin değilim Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet abartı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Evet alınır siz seviyorsanız zaten kim ne karışır ki
💕
tarzına uyuyorsa kullan kime ne buradakileri kim sallar
Aşko kuşko bir tarz. E o tarz da zaten abartılı oluyor
aşko kuşko kızlar için yaratılmış telefon kılıfı seviyosan al ama barbieli bardak var o daha tatlı
Link
trendyola yaz barbieli bardak diye lcw de çıkıyı
Çok güzel 💕
evett ama mağazada daha ucuz internette pahalıymış🥰
Bunda 399 tl verdim ama her kes kötüledi not zengin değilim
Aman salla milleti onlar her şeye kötü diyo zaten
Hayatımda gördüğüm en kötü telefon kılıfı olum bu ne?
Yaaaa
Abartı kısmını bilemem fakat tasarlayan kimse sarhoşluk haline denk gelmiş,
Hoşuna gittiyse eğer kullan...
Bir başkasının eleştirisi seni yanıltmasın...
Eskiden dalga geçilen şeyler şimdi aşko kuşko adı altında popüler kültür kölelerine sunulmuş
Hayır değil, çok güzel.
Ay bana böyle gelin yaa
asko böyle itemler kullanınca asko kusko olunmuyor şu ozentiligi bırakın askoluk davranış hal tavırla olur
Abicim asko tavır nedir canım abim ayrıca ben aşkoyum mu dedim
Ahahahaha nerden buldun bunu jsbshs acil soyle
Çok tatlı
Senin gibi 💕
😻🤎
Güzelmiş
💕
Çok çocuksu
18 uygun mu
Uygun :)
Çok tatlı
Yaa💕 tek olumlu yorum
Teşekkür ederim ben gerçekleri söyleyim
Kötü yorum yapanlar kıskanıyor o yüzden
Kim o vizyonsuz 😂😂 derim
Yaa kalbim çit
399 tl verdim ona
Üzülme demeyi çok isterdim ama ben bile üzüldüm şimdi 🥺
Geçti param ağliycam
Hayır ama biraz çocuksu
18 yaşındayım
Ergensin ama
Oha çok güzell link link linkk
Ay hemen aşkım
bak
Bakıyorum
Olmuyor nedense
Hangi site
İstek atdim özelden atayim istersen istemezsen barbie telefon kılıfı aynali trendyol yaz çikar
Kızım sen zengin misin 400₺ sömsmsmdmd ayy 11 yokmuş zaten ama çok teşekkür ederimm yine de, kılıf çok hoş güle güle kullann 🩷
Valla değilm bak okadar para verdim biri bile güzel demedi hele birde diyor kı çingenemisn
Ay bunlar ne anlar ruhları ölmüş boşverr
Evet ya birde 15 yaşındamusın diyolar
tırnaklar mı? evet
Yo kilif bu arda tirnaklara neden her kes takdı
Tehlikeli çünkü, tuttuğunu yırtar ☺️
çingene pazarından alınmış gibi duruyor
Neee ona o kadar para saydım kusura bakma ama seni boğa bilirmiyim burdan seni nasıl döve bilirim
bide buna o kadar para mı verdin?
O kadar mı kötü duruyor
kötü değil de çok cicili bicili duruyor.
Ee 18 yaşındayım sanlı 30 yaşındayım herkes öyle abartı kı hevesim kaçtı
profilde yaşın büyük görünüyor ne bilim.
Yok yas 100 yaptım ondan ironi olsun diye bak yukarda link isteyebler var guzel bulanlar var yanı
olabilir zevk meselesi sonuçta.
Dikkat çekmek isteyen orta okul öğrencisi :D :D
Haha 18 yas
Kimse görmeden acil olarak çöpe at ve koşarak uzaklaş oradan.
ergen itemi gibi tıpkısı kusura bakma
Yaa
Seni tahmin etmek zor değil bu seçimine bakılırsa
Nasıl
Boya küpü kokoş
Neeeeeeeee
Sensin o
İticisiniz bilin
Valla oyle deyılmı sadece seviyorum pembe seyleri
Makyaj falan arda bir yaparım oda sade ne boya kupu
Foton var görelim bi
Yok
Yanılmadım o zaman 😂 kokoş
13 yaşında değilsen abartılı evet.
18 olur mu
Olur ya, güle güle kullan :)
Komik mi acama bayada pahalı
Ya benim alıp da kullanacağım bir şey değil ama hoşuna gittiyse, kullanırım diyorsan senin kararın; bize bk yemek düşer afedersin :D
Valla gözümden düştü
tam bir kokoş işi
Tatlı, eşitliği bozalım
yok canım peluş degıl en azından
Ayy çok güzelmiş tam benlik 💗
Bir de soruuyor musun😱
Çocuğuna alacaksan uygun ablacım.
Sorunun cevabı çok açık 😂
Sen sevdiysen sıkıntı yok.
Tırnaklarımı görünce sana abartı gitmemiş
Hayır çok güzell
Oyuncak telefon gibi duruyor